View Full Version : Помощ, аз съм антисоциална
alice_1999
03-03-2016, 22:02
Моля помогнете ми. Искам да знам как да стана по разговорлива, забавна, свободна.
Имам проблем. И той е че много трудно се сприятелявам, но винаги се доверявам.
Никога не съм могла да се сприятелявам бързо.
Такава съм от малка. Чак след три години се сприятелих с приятелите ми от детската, тоест в първи клас се сприятелих с тях.
Моля кажете ми как да не съм антисоциална
DieselBlood
03-03-2016, 23:18
Как по-точно очакваш да ти помогнем с това? Ако ти самата не решиш да се промениш и да станеш по-социална, няма да стане. Не можеш да изречеш "Абра Кадабра Сим Салабим" и хоп - веднага да станеш социална.
RapExotic
03-04-2016, 18:27
Бира.
Моля помогнете ми. Искам да знам как да стана по разговорлива, забавна, свободна.
Такава съм от малка. Чак след три години се сприятелих с приятелите ми от детската, тоест в първи клас се сприятелих с тях.
Ами мисля че първо трябва да почнеш да общуваш с хората.... Даммм май това е първата стъпка -.-
Ще се оправиш...
Бира.
Бира, бира...
Алкохол като цяло не е хубаво да бъде пит от нежния пол :D
https://www.youtube.com/watch?v=7v7qCOG_DmY
RuiMyaoBG
03-13-2016, 13:39
Опитай се да се сприятеляваш (не знам дали го написах правилно :D ) първо в соц.мрежи (като FaceBook,Instagram и т. н . ) с хората,с които искаш да се сприятелиш,пишете се 1 - 2 седмици и после може да ти е по - лесно да се сприятелиш. ;)
Надявам се да съм помогнала! :)
Ако не съм : http://www.wikihow.com/Become-a-More-Social-Person
A ето и на бг : http://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/pritesnenie/
darkneesssss
03-13-2016, 19:56
Аз пък съм на друго мнение точно соц.мрежите скапват хората т.де стават антисоциални и се вкарват в някакви депресии дето край нямат ако ме питате дали от личен опит го знам - НЕ ! ,просто това ми е наблюдението . Истината е ,че не можеш да си социална докато нещо вътре в теб се бори с истинското ти аз . Виж в живота няма винаги да си харесвана ,винаги ще има някой в живота ти ,който ще се радва на твоето нещастие и тн.т . Съвета ми към теб е да се приемеш такава каквато си ,да не криеш и да не лъжеш относно живота си и абе като цяло бъди непокист ,щото предполагам си леко срамежлива ,говори каквото ти падне ,не си мисли ,че другите са по осведомени в някоя тема от теб и тн.т . Като за начало бих те посъветвал да влезеш в някакъв социален кръг на "пушачите " -не е най уместния има и много други , помисли си за някакво хоби ,спорт или нещо от този род ,което изисква работа в екип . Ако имате фото клуб , клуб по дебати или нещо от този вид ,това са идеални примери за подобни социални среди.