View Full Version : помощ ще се побъркам
Запознах се с братовчеда на една приятелка в началото на учебната година и се указа че той си пада по мен. Колкото повече го опознавах толкова повече се интересувах от него и сега го харесвам. Незнам какво да правя ще се побъркам.
baby_baby
03-05-2016, 18:58
Не му признавай нищо докато не си сиг дали найстина те харесва изчакай малко опознай го по-добре
mincheto
03-05-2016, 20:25
Намери начин да се виждаш с него по-често и разбери какво го интересува.
Нали си е падал по теб защо просто не тръгнете ?
двапъти мее канил на среща и двата пъти му отказах
Защо ,нали го харесваш ? Или просто не си сигурна в чуствата си и поради тази причина отказваш да излезеш с него?
щом сме двамата настъпва неловка тишина и е много странно
Трябва да се престрашиш да кажеш нещо ,независимо какво стига да премахнеш тази тишина. Защото това показва, че момчето се срамува повече и от теб.
mincheto
03-06-2016, 06:28
Питай го каква връзка иска сериозна или не...
baby_baby
03-06-2016, 07:39
Просто наруши неловката тишина не е трудно
Проблема е там, че с него сме пълни противоположности.
baby_baby
03-06-2016, 08:46
И какво от това ?
Пак може да си говорите питай го примерно има ли хоби какво е то има много теми за ,които да си говорите.
RapExotic
03-06-2016, 15:43
Изчакай докато тръгне с друга и после напиши тук: "Всички момчета са еднакви".
mincheto
03-06-2016, 18:19
Проблема е там, че с него сме пълни противоположности.
Нали си чувала,че противоположностите се привличат ;)
darck blue rose
03-12-2016, 22:04
Да не би случайно да си мъжкарана която обича да се бие?
ForzaFelipe
03-12-2016, 22:59
Разчупи я тогава с целувка. По-неловко няма да стане, а нищо чудно това да ви успокои и двамата и току виж текнал разговор.
sladura89
03-18-2016, 01:09
Нали си чувала,че противоположностите се привличат ;)
Според мен се привличат хората със сходни интереси, а не противоположностите от опит го знам! :)
mincheto
03-20-2016, 06:08
Според мен се привличат хората със сходни интереси, а не противоположностите от опит го знам! :)
Да така е от една страна,не като мен да си на 25г и да бъдеш със старец на 46-47год :D:D
martiriz
03-20-2016, 08:35
Изчакай докато тръгне с друга и после напиши тук: "Всички момчета са еднакви".
Ахахах, колко вярно! :D
Sunflower_396
03-20-2016, 09:14
Разчупи я тогава с целувка. По-неловко няма да стане, а нищо чудно това да ви успокои и двамата и току виж текнал разговор.
Това е много добра идея!!
tonybadams
03-23-2016, 22:42
виж му хороскопа в интернет има сайтове. така ще ти по лесно да го опознаеш
sladura89
03-24-2016, 16:08
Да така е от една страна,не като мен да си на 25г и да бъдеш със старец на 46-47год :D:D
Сега за някои неща е нужно и нещата да са противоположни на първо место да са противоположни полове! След това в секса е добре единия да му допада да доминира, а другият да бъде доминиран, защото ако и двамата искат да доминират или да са доминирани няма да се разберат и няма да са съвместими, възрастта не я включвам, защото за да е противоположна трябва единия да е на -години :)
Но в повечето неща трябва да са еднакви и да харесват еднакви неща, също е добре единия да има мъжко, а другия женско излъчване за да има баланс между енергиите, да се правят компромиси и от двете страни и всеки да е оставен свободно да прави избор без да му се налага мнението на другия освен, ако това не му носи удоволствие в случая! :)