PDA

View Full Version : Към мъжкото съсловие (може и женското, но в по-редки случаи :D)

KIRIL98
03-06-2016, 21:42
Така. Чрез тази тема не искам да питам нещо, а да отпратя послание.
Момчета, стига с тея теми относно "не мога да си намеря приятелка" или "къде ми е перфектното момиче, което заслужавам". Едно ще ви кажа: докато си стоите вкъщи и пускате такива теми, момичето на живота ви няма да се появи във вашия живот. До скоро и аз си мислех, че никоя не ме иска-да и как да стане понеже не излизам от вкъщи, освен за училище. Та отзива ми е: ИЗЛЕЗТЕ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТОЯ ОНЯ, ВСЕ ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ НЯКОЯ. Може и да не е любовта на живота ви, но ако не пробвате няма как да разберете. Затова стига с тея скапани теми, че ми дойде до гуша от тях.

tori
03-07-2016, 03:45
А, добрутро! Откога се проповядва това във форума?! Ш се сетите най-накрая.

Wednesday666
03-07-2016, 05:40
Откриваме топлата вода наново явно.

Rakshy
03-07-2016, 11:25
мчи кат ти е дошло до гуша се удави с шише вода бе, пичага

Blockhead
03-08-2016, 18:38
4ekiite sa bez pari we koi shte se zanimava da hodi da ebe

darkneesssss
03-08-2016, 18:52
То и гаджето може да ти е без пари играта определя по доминиращия.

Blockhead
03-08-2016, 19:12
То и гаджето може да ти е без пари играта определя по доминиращия.
ako ve4e sum mu izpusnal kraq i tq dominira moga li da q nabiq i ve4e da mi e bez pari>

darkneesssss
03-08-2016, 19:19
ako ve4e sum mu izpusnal kraq i tq dominira moga li da q nabiq i ve4e da mi e bez pari>

Ти ше кажеш съдията обича биячи освен ,че ще плащаш за нанесени телесни повреди ,ще трябва като някакъв столкър да я следиш от далече за друго не се сещам . Я кажи ти какво мислиш по въпроса ?

baby_baby
03-09-2016, 07:28
Браво за темата авторе

KIRIL98
03-09-2016, 16:58
Мерси :D

Грозния
03-09-2016, 19:35
До скоро и аз си мислех, че никоя не ме иска-да и как да стане понеже не излизам от вкъщи, освен за училище. Та отзива ми е: ИЗЛЕЗТЕ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТОЯ ОНЯ, ВСЕ ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ НЯКОЯ.Та досега забил ли си нещо?

Откриваме топлата вода наново явно.Тъкмо го питам дали наистина е топла водата или пак е пил една студена вода 8) !

sladura89
03-09-2016, 22:57
Мхм аз бих попитал защо към женското съсловие в по-редки случаи? Нима жените не трябва да заговарят или да свалят мъже??? Да не би някъде да е написано, че това е редно и, че е задължение на мъжете към жените? :)
А иначе претендираме за равноправност между половете, а до колкото се сещам нямам спомени момиче да е тръгвало да ме сваля, един вид, ако не действаш може и много да те харесва, но си оставате само с размяната на погледи и до там! :)

tori
03-10-2016, 04:54
Мхм аз бих попитал защо към женското съсловие в по-редки случаи? Нима жените не трябва да заговарят или да свалят мъже??? Да не би някъде да е написано, че това е редно и, че е задължение на мъжете към жените? :)
А иначе претендираме за равноправност между половете, а до колкото се сещам нямам спомени момиче да е тръгвало да ме сваля, един вид, ако не действаш може и много да те харесва, но си оставате само с размяната на погледи и до там! :)
Хъ, не всеки има късмета да му се убие такова като мен в главата. Няма лошо, че сте ънлъки, не сте вие виновни. От време оно мъжа е ловеца, хищника. Ама трябва да е по-различна работата.
Искам да кажа, че съм абсолютно съгласна. Това да действаш, когато искаш някого, е общовалидно и за двата пола, не е правилно само за тия, на които има кво да им се подмята между краката.

sladura89
03-10-2016, 09:58
Хъ, не всеки има късмета да му се убие такова като мен в главата. Няма лошо, че сте ънлъки, не сте вие виновни. От време оно мъжа е ловеца, хищника. Ама трябва да е по-различна работата.
Искам да кажа, че съм абсолютно съгласна. Това да действаш, когато искаш някого, е общовалидно и за двата пола, не е правилно само за тия, на които има кво да им се подмята между краката.

+1

Най-после някой да има като моето мнение! Защото много все пишат, ами момчето трябвало да направи първата крачка, а не могат да се обосноват защо! :)

sladura89
03-10-2016, 10:08
Аз си мисля, че е така понеже не искат да поемат отговорност и по този начин, ако нещата не се получат ще кажат ти направи първата крачка, следователно ти си виновен и да излязат чисти от цялата ситуация, но отношенията между двама души са с еднаква отговорност и за двамата без значение кой е направил първата крачка! Все пак единия е направил първата крачка, но пък другия и той е приел примерно! :)

tori
03-10-2016, 10:15
Аз не помня да е имало човек до мен, който да не съм го изяла с парцалките при показан интерес. Имам предвид от тия, които съм поискала да са до мен; от тия, пред които съм искала да си разголя душичката. Вярно е, и че зад гърба си имам един бивш и един настоящ човек до мен, де и това също играе някаква роля в своеобразната статистика. Не съм чак толкова очукана от живота. Но съм интелигентна на емоционално ниво и като искам някого, си го преследвам като сянка. А бившия специално беше бая сложен, щото беше малък (както и аз) и срамежлив почти колкото бях аз в срамежливите си години, бяхме неопитни и вършихме глупости.
Искам да кажа, че не разбирам логиката на това да искаш някого и да не правиш нищо по въпроса. За да ти отворят шибаната врата, първо трябва да почукаш, нали? И мога да кажа, че от фороня познавам още един човек, който на 101% е на моето и твоето мнение.

Niakoitam
03-10-2016, 10:38

ТВЪРДО ЗА ЖЕНСКИТЕ СВАЛКИ!!! :D

sladura89
03-10-2016, 15:24
Аз не помня да е имало човек до мен, който да не съм го изяла с парцалките при показан интерес. Имам предвид от тия, които съм поискала да са до мен; от тия, пред които съм искала да си разголя душичката. Вярно е, и че зад гърба си имам един бивш и един настоящ човек до мен, де и това също играе някаква роля в своеобразната статистика. Не съм чак толкова очукана от живота. Но съм интелигентна на емоционално ниво и като искам някого, си го преследвам като сянка. А бившия специално беше бая сложен, щото беше малък (както и аз) и срамежлив почти колкото бях аз в срамежливите си години, бяхме неопитни и вършихме глупости.
Искам да кажа, че не разбирам логиката на това да искаш някого и да не правиш нищо по въпроса. За да ти отворят шибаната врата, първо трябва да почукаш, нали? И мога да кажа, че от фороня познавам още един човек, който на 101% е на моето и твоето мнение.

И все пак макар, че съм на това мнение все пак също се притеснявам и аз не знам защо може би ме е страх от отхвърляне или от провал та за това понякога зациклям или силно се притеснявам при вида на хубава мадама! И все пак ми се е случвало да действам пръв колкото и силно да съм бил притеснен! :)

KrivMasur
03-11-2016, 12:42
Крайно тъп и безмислен 'съвет'. Да не мислиш че хората не искат да излизат навън и да се запознават с момичета? Ако зависеше от мен щях да ги познавам всичките... Та аз всеки ден излизам но нямам абсолютно никакъв контакт с женски същества. Дори разговор. Ако не си градил социални кръгове още от малък (12г.) си крайно преебан, аз бях преебан да уча и в мъжка гимназия, нямах и едно момиче в класа и съм в ужасна ситуация. Твоят съвет е толкова полезен за нас, колкото полезен ще съм аз да отида при някой просяк на улицата и да му кажа: "просто изкарвай пари брат, купи си къща и няма да си на улицата, тъп ли си виж колко е лесно защо не си го направил?"

sladura89
03-12-2016, 03:27
Крайно тъп и безмислен 'съвет'. Да не мислиш че хората не искат да излизат навън и да се запознават с момичета? Ако зависеше от мен щях да ги познавам всичките... Та аз всеки ден излизам но нямам абсолютно никакъв контакт с женски същества. Дори разговор. Ако не си градил социални кръгове още от малък (12г.) си крайно преебан, аз бях преебан да уча и в мъжка гимназия, нямах и едно момиче в класа и съм в ужасна ситуация. Твоят съвет е толкова полезен за нас, колкото полезен ще съм аз да отида при някой просяк на улицата и да му кажа: "просто изкарвай пари брат, купи си къща и няма да си на улицата, тъп ли си виж колко е лесно защо не си го направил?"

Напълно съм съгласен с теб! И аз учих в училище където бяхме само момчета е поне имахме едно момиче в нашия клас в останалите нямаше и толкова! От малък явно ми куцат социалните контакти по-лошото е, че с времето нещата не се променят особенно, искаме да го променим, а нямаме достатъчно доверие на хора, които не познаваме и за това не знаем как! :)