PDA

View Full Version : Отговор на вечния въпрос как се сваля момиче

NeverBack
03-07-2016, 01:16
Здравейте!Не съм влизал в този сайт от 2-3 години,пораснах,вече не съм тийн.Тук съм за да дам няколко съвета на момчетата,които си задават въпроса:Как да сваля момичето,което харесвам?По мое време съветите ми дадени тук,не бяха особено ефективни.
1.Не слушайте хора,който използват изтъркани фрази от сорта на "бъдете себе си".Ако не сте смели,ако не се харесвате и ако ви е страх от отхвърляне трябва ли да бъдете себе си ?Правилния съвет е самоусъвършенствайте се непрекъснато!
2.Бъдете директни,не мънкайте,не лъжете.Един мъж не може да си позволи тези неща.Ясно кажете какво искате,рискувайте в противен случай няма да сте нищо повече от приятелКА.А приятелката не получава целувки,искате ли да бъдете такива?
2.1 Изградете си самочувствие,ако нямате такова!Замислете се върху положителните страни от характера Ви и наблегнете върху тях.Старайте се да ги развивате!
2.2 Представете си преди среща как успявате с момичето.Доказано е ,че мозъка не прави разлика между фантазия и реалност...Повярвайте си и отидете с настроението да спечелите момичето.
3.Погледнах горе една тема,която е маркирана като важна и озаглавена е "как да се харесаме на момиче"??Сериозно!?Не трябва да се стараете да се харесате на който и да било..Ако мадамата не ви хареса,то тя губи и НЕ заслужава вниманието Ви!
4.Работете над говора си ,стойката,походката,езика на тялото.Трябва да говорите уверено,очите ви да искрят.Гледайте момичето винаги в очите!
5.Външния вид има значение,затова поддържайте сe.Ако имате криви/жълти зъби,пъпки,мазна коса,наднормено тегло и т.н то отстранете проблема възможно най-скоро.Ползвайте качествена козметика,правете си маски на лицето.Който казва,че външния вид няма значение е филмар!Кодирано е на жената да търси хубав мъж за да има и красиви деца..Поддържайте добра хигиена!
6.Не бива да ви е страх от отхвърляне,дори ви съветвам да заговорите няколко момичета на улицата.
Когато Ви отрежат мислите в главата трябва да са следните:Има още 3 милиарда жени на Земята,ясно е че тази не заслужава вниманието ми.
7.Не бъдете под чехъл!Когато нещо не Ви харесва,то изкажете мнение.Защитавайте тезата си!
8.Бъдете остроумни,жените обичат да пускат тестове.Пример:А сега идваш да си говорим като Иванка я няма?Правилния отговор е: Исках да се измъкна,но ме държа заложник.
9.Помнете,че няма универсална формула с която да свалите всяка една девойка.С всяка една жена се постъпва индивидуално.Жените са същества за ,които не е толкова от значение какво им говорите , а каква емоция им доставяте и как ги карате да се чувстват.
10.Бъдете непредвидими,старайте се да поддържате искрата.Дръжте се с момичето срещу вас,както то заслужи..Бъдете и мили и груби.Бъдете и селянин и джентълмен с изтънчено поведение.
11.Сведете чатовете във Фейсбук до минимум.Старайте се за максимално бързо да я водите на среща.До 2-3 ден трябва да сте я извели.
12.Използвайте чувството си за хумор и помнете,че на мъжете ни е в кръвта да привличаме жените.Вие не сте с нищо по-малко от останалите мъже по света.
13.На самата среща се опитайте да бъдете максимално спокойни.Много от вас си задават въпроса:Какво да и кажа?Какво да и говоря?Опитайте се да си представите,че сте излезнали с ваш близък приятел.За какво си говорите с него?Търсете физически контакт с момичето,след това я целунете.
14.Пригответе си 2-3 истории интересни/добре е да са смешни/ в случай на засечка.Репетирайте пред огледалото.При случай на засечка трябва да изглежда не нагласено.
15.Не се плашете от конкуренцията,тя трябва да Ви мотивира!
16.В дискотека не стойте на бара отпивайки уиски,не чакайте да отидат хора на дансинга,за да започнете вие да танцувате..НЕ се съобразявайте с никой.

gimli
03-07-2016, 04:45
Как се сваля момиче?
-С няколко тупаника. :D

Wednesday666
03-07-2016, 05:32
Не мога да разбера защо си мислиш, че жените обръщат внимание на половината, изброено от теб.
Маски на лицето? Сериозно ли?
Да не мислиш, че си избирам кого да харесам по това дали си е правил маска на лицето или не е?
Характера има Много по-голямо значение.

baby_baby
03-07-2016, 05:44
Авторе браво за темата така се надяваме да се спре с писането на еднакви теми

Nikandra Malik
03-07-2016, 07:02
Браво за темата, Авторе. Но аз лично гледам характера, поведението и отношението му към мен, а не зад каква маска се крие. Иначе добре си направил, че си развил темата, така няма да задават едни и същи въпроси за напред. :)

golemiq_korab_minava
03-07-2016, 07:41
предлагам на първа среща, взимаме темата с вас и я рицитираме. Така че и момичето да я научи. Па ако си глътнете езика, тя да я довърши.

Сол
03-07-2016, 11:28
Уахахахахахахаха.

mincheto
03-07-2016, 11:31
Един от поредните профили на Сополо....СОЛ... :D

Mazguta
03-07-2016, 12:24
Значи да си говоря с нея за това колко съм добър с Vayne и че съм Diamond ? Или пък за цикли и масиви ?

kuik
03-07-2016, 12:36
Значи да си говоря с нея за това колко съм добър с Vayne и че съм Diamond ? Или пък за цикли и масиви ?

Gosu is dat u? :D Ако не и е интересно програмирането, пробвай с хардуерни теми. :D

Maleficus
03-07-2016, 13:08
Е за жалост е вярно ! Накрая се чудиш : " Епа спазих всички инструкции ама струваше ли си за едно момиче да бъда актьор-комик, козметик, да хвърля една кола пари да изглеждам като " Уно ин а Милион" и да се държа сякаш всичко в живота ми е златно и всичко е наред перфектно и по добре не може да стане ?! " А ако си момиче какво трябва да направиш да привлечеш едно момче ? Ми малко да покажеш кожа, да го погледнеш, да му се усмихнеш и да прецениш дали става да ти топли мястото до другия по страхотен.. Любовта струва ли си ако те натоварва толкова, колкото интервю за работа, когато си теглил 5 заема и си безработен ?

Sarafina
03-07-2016, 13:20
Жената избира - така е в природата, огледай се.
Поразсей се малко :)

Ясен Ясенов
03-07-2016, 14:41
Жената избира - така е в природата, огледай се.
Поразсей се малко :)

"Никога няма да опитам женска плът, никога няма да опитам женска кръв, каза той на своя събрат, който седеше до голямото огледало и разказваше вицове за вагини..."

NeverBack
03-07-2016, 16:23
Не мога да разбера защо си мислиш, че жените обръщат внимание на половината, изброено от теб.
Маски на лицето? Сериозно ли?
Да не мислиш, че си избирам кого да харесам по това дали си е правил маска на лицето или не е?
Характера има Много по-голямо значение.
Аз не си мисля ,че обръщат внимание то това е ФАКТ.Съгласен съм ,че външния вид не е от най-голямо значение,но все пак има.Въпросната маска за лице я дадох като пример.Съжалявам ама ако имаш девствен мустак+пъпки,мазна коса,жълти зъби надали някоя жена ще се влюби в "характера" ти.Според мен всеки човек независимо жена или мъж е важно да се поддържа в приличен вид!Колежке ти защо не тръгнеш с някакъв мангал нали няма значение външния вид за теб и гледаш характера?За теб нямат значение и парите нали?Тогава ,защо не си хванеш за мъж общ работник с абсолютно никакво положение?Може би искаш да свързвате едва,eдва двата края?Да живеете в мизерия цял живот и да нямате пари да закарате децата си на доктор?

предлагам на първа среща, взимаме темата с вас и я рицитираме. Така че и момичето да я научи. Па ако си глътнете езика, тя да я довърши.
Не съм казал ,че всичко което казвам трябва да се приеме от хората.Има мъже които не знаят какво да правят и давам съвет с неща,които работят поне при мен.Не казвам,че трябва да си актьор а че има някакви основни правила.Не твърдя че всичко написано от мен е аксиома.А колегата,който е написал дали да говори за масиви..Колега колкото и странно да ти звучи дори да и говориш за интеграли и ядрена физика само може да те помисли за много умен и начетен.

golemiq_korab_minava
03-07-2016, 17:27
Ти как ги научи тези съвети? Чети ли ги някъде?! Или от личен опит? И защото същността и характера ти позволяват да си такъв.

Съветите са хубави, без съмнение. Някои може да помогнат. Не са някаква тайна, която хората не знаят. Но в действителност всичко опира до индивидуалните качества и личния опит.

divergent
03-07-2016, 18:02
Е сега, дори да не сте съгласни с всичко, постарало се е момчето, браво за което! :)

solo_
03-07-2016, 18:07
Един от поредните профили на Сополо....СОЛ... :D

Ей, грозна квадратна тикво ! Много си тъп, знаеш ли ?

ДОТА
03-07-2016, 18:11
По мое време съветите ми дадени тук,не бяха особено ефективни.

Здравейте.Извинявайте ,че тук пускам темата,но това е най-четения раздел.Въпроса е към дамите.Според вас нисък ли 180 ръст за момче?

хехехехе, и ти си тръгнал да даваш съвети, сякаш не си същия кретен като останалите съветници тук

Sarafina
03-07-2016, 20:53
NeverBack, игнорирай ги. Темата ти е добра :)

ДОТА
03-07-2016, 20:59
NeverBack, игнорирай ги. Темата ти е добра :)

хехехе, подобна подкрепа би изглеждала добре, ако не беше от обратна

corbV2
03-07-2016, 21:01
хехехехе, и ти си тръгнал да даваш съвети, сякаш не си същия кретен като останалите съветници тук
Понеже хората не се развиват...За 2-3 години се променят много неща.

ДОТА
03-07-2016, 21:05
За 2-3 години се променят много неща.

ъхъ, сигурно е пораснал и вече не се притеснява дали ще изглежда нисък до момиче, за тва тръгва да дава съвети

darkneesssss
03-07-2016, 21:36
Хайде с риск да троля и аз ,но без такова намерение смятам ,че ако приемем ,че някой от така наречените "кретени" възприеме част от думичките тука и отиде на бар , смятате ли ,че ще има смелостта да заговори едно момиче НЕ , повече от ясно е ,че всеки е уникален ,но човек ,който е в този форум явно има защо да е тук имам предвид за тия дето искат съвети по-принцип за свалки и тн.т . Истината е ,че те очакват да им се случат нещата от първия път и тогава от много престараване почти всички се провалят ,другите ги е шубе и тн.т . Истината е ,че като тръгнеш да се 'задяваш" с момиче не трябва да го мислиш толкова много ,като не стане с първата ще има още много първи т.де успешни и неуспешни . В крайна сметка в любовта играят много фактори и не винаги парите са определящия фактор ,така че освен да бъдеш себе си друго по-точно няма . Или си и в главата и предвиждаш всеки неин ход или просто тя не е за теб , тва с френдзонването и после променянето на мнението й с т.нар "самоусъвършенстване" го забравете просто това е чиста тъпотия един път ,като си показал слабост пред момичето връщане назад няма ,а и дори да тръгнете , много скоро ще разберете ,че не си подхождате просто . Истинита е ,че с опита идва всичко ,а това за съветите бих казал ,че в този форум много се хабим да поучаваме ,но всъщност "Историята ни учи, че не се учим от уроците на историята" и в крайна сметка от всичко дадено ,като съвети има много малко полезно ,което да се извлече ,но все пак има . За тия дето са несполучливи в любовта бих казал "надеждата умира последна " ;) .
Честит осми март на нежния пол все пак съм "пич" в добрия смисъл ;) .

NeverBack
03-07-2016, 22:08
Нищо не съм чел стигнал съм до тези изводи сам..Съгласен съм,че същността на всеки един е различен,НО все пак имаме доста допирни точки/иначе нямаше да има приятели,познати и т.н./.Просто казвам,че е важно да осъзнаят какви са положителните им качества,да не се притесняват на наблегнат върху тях и като цяло да ги демонстрират.Имах много комплекси,притеснявах се да изкажа мнение но се промених.Бях на дъното на хранителната верига и бях пълна нула с жените.Нито една не ми вързваше и аз го приемах навътре.Беше ми трудно и просто исках да помогна на колегите,за да си блъскат главата една идея по-малко.Видях,че има поне 50 теми от подобен характер,исках да споделя опита си,ако има нещо полезно от него за някой,да го вземе.Сам е много трудно да намериш пътя!Знаеш че трябва да се промениш,обаче не знаеш откъде да започнеш.Няма кой да те надъха,няма кой да ти даде насоки.Стреляш на сляпо.Ако дори един човек мотивирам или му помогна по някакъв начин,то аз ще бъда напълно одухотворен.

ДОТА не си ти институцията която определя кой е кретен и кой не.Излез от вас и си намери момиче.Пораснал съм на знания и съм добил известен опит в живота.В момента мога да имам доста момичета,малко ме вълнува кой ме мисли за кретен и кой не.И все пак щом твърдиш че съм такъв,дай доказателство което не е от 3 години!?Или ти съдиш по себе си предпочиташ да живееш в миналото,не се развиваш?Като не смяташ темата ми за полезна и не можеш да кажеш нещо по-умно,тогава по-добре млъкни.Ако не ме разбереш и продължаваш да бълваш глупости,то вашите не са те научили да уважаваш труда на хората.А щом не уважаваш труда на хората,ти няма да си кретен,ти ще си глупак тежка категория.

NeverBack
03-07-2016, 22:32
Хайде с риск да троля и аз ,но без такова намерение смятам ,че ако приемем ,че някой от така наречените "кретени" възприеме част от думичките тука и отиде на бар , смятате ли ,че ще има смелостта да заговори едно момиче НЕ , повече от ясно е ,че всеки е уникален ,но човек ,който е в този форум явно има защо да е тук имам предвид за тия дето искат съвети по-принцип за свалки и тн.т . Истината е ,че те очакват да им се случат нещата от първия път и тогава от много престараване почти всички се провалят ,другите ги е шубе и тн.т . Истината е ,че като тръгнеш да се 'задяваш" с момиче не трябва да го мислиш толкова много ,като не стане с първата ще има още много първи т.де успешни и неуспешни . В крайна сметка в любовта играят много фактори и не винаги парите са определящия фактор ,така че освен да бъдеш себе си друго по-точно няма . Или си и в главата и предвиждаш всеки неин ход или просто тя не е за теб , тва с френдзонването и после променянето на мнението й с т.нар "самоусъвършенстване" го забравете просто това е чиста тъпотия един път ,като си показал слабост пред момичето връщане назад няма ,а и дори да тръгнете , много скоро ще разберете ,че не си подхождате просто . Истинита е ,че с опита идва всичко ,а това за съветите бих казал ,че в този форум много се хабим да поучаваме ,но всъщност "Историята ни учи, че не се учим от уроците на историята" и в крайна сметка от всичко дадено ,като съвети има много малко полезно ,което да се извлече ,но все пак има . За тия дето са несполучливи в любовта бих казал "надеждата умира последна " ;) .
Честит осми март на нежния пол все пак съм "пич" в добрия смисъл ;) .
Колега мисля че подчертах,че не трябва да ги е страх от отхвърляне.Както каза опита учи,100 пъти ще те отрежат на 101-я ще ти вържат.Важно е да си вземеш поука и да преодолееш страха си.Съгласен съм до някъде с мнението ти.Какво имаш против самоусъвършенстването.Все и знае,че едно момиче отреже ли те или ако те вкара в приятелската зона край..Излизане от приятелската зона няма!Имах предвид ,че щом те отрежат ти трябва да се промениш и да си вземеш поука за следващата.Не се променяш за същата,а за следващата.Развиваш се!Ти щом учиш 2+2 колко е развиваш ли тези твои знания или седиш с тях цял живот? Ако си необразован,наркоман,пияни ца и комарджия пак трябва да си себе си така ли?Защо да не промениш това"себе си" в едно по-добро?Не казвам,че всички трябва да сме еднакви,а че трябва да има някакви допустими стойности.
Edit:Извинявайте за двойния пост.

darkneesssss
03-08-2016, 06:35
Самоусъвършенстването е нож с две остриета не съм против него ,но тази дума като цяло е много строго фиксирана . Нека я разтълкуваме "сам" и ''съвършенство" ,като цяло думичка е хубава и е добре човек да се старае към нея ,но първо трябва да си на ясно дали правиш нещо за себе си или за околните същото така колко силно искаш това да стане и последно не мисля че човек може да бъде съвършен живота действа по този начин добър си в нещо в друго не чак толкова ,а понякога си трагичен случай в друго, мисля че схващаш идеята ми . Истината е ,че всеки може да стане републикански шампион ,учен и тн.т стига да има амбицията ,която го тласка на там друго не му трябва , единственото правило е ,че си добър само някъде не на всякъде защото времето минава и годините летят , миналото не може да се върне ,бъдещето не може да се предвиди , за това се живее за мига ,но това не значи да скочиш от мост или да се напушиш с някаква гадна синтетика ,просто съвета ми е да се вземете в ръце и да не ви пука какво ще кажат другите за вас ,вие правите нещо защото на вас ви е приятно ,а не защото така трябва да бъде или така си мислят другите .

Sarafina
03-08-2016, 10:10
хехехе, подобна подкрепа би изглеждала добре, ако не беше от обратна

Хаха нали момиче свалям, да не свалям кози :D
Пък и аз самата като съм момиче, мога да съм доста полезна. Не е необходимо да си гений, за да осъзнаеш това май

Wednesday666
03-08-2016, 15:18
[QUOTE=NeverBack;11409234]Аз не си мисля ,че обръщат внимание то това е ФАКТ.Съгласен съм ,че външния вид не е от най-голямо значение,но все пак има.Въпросната маска за лице я дадох като пример.Съжалявам ама ако имаш девствен мустак+пъпки,мазна коса,жълти зъби надали някоя жена ще се влюби в "характера" ти.Според мен всеки човек независимо жена или мъж е важно да се поддържа в приличен вид!Колежке ти защо не тръгнеш с някакъв мангал нали няма значение външния вид за теб и гледаш характера?За теб нямат значение и парите нали?Тогава ,защо не си хванеш за мъж общ работник с абсолютно никакво положение?Може би искаш да свързвате едва,eдва двата края?Да живеете в мизерия цял живот и да нямате пари да закарате децата си на доктор?

Първо, не ме наричай колежке, не виждам в какво точно сме колеги, за да ме наричаш така, имам си име.
Второ, аз НИКЪДЕ не съм казала, че няма значение външния вид. Това е заложено в природата на човека, не съм го отрекла никъде. Поддръжката на външния вид не означава точно това, което си дал като пример, да не говорим за "извеждането" на момичето. Описваш жените като някви кучета, само за повода не си описал какъв цвят да е.
Мога да ти кажа, че и Брад Пит да ми е на вратата, ако се държи кат дебил ИЗОБЩО няма да го погледна.
Външната обвивка има значение, да, но идва момент, в който и да си принц, няма да върши особена работа.
Даваш съвети, окей, обаче, ако обичаш, недей да говориш за мен.
Но, за да ти отговоря на дебилните въпроси - парите са средство за живот, а не смисъла на живота. Да, имат значение парите за мен, но тези, които АЗ изкарвам със собствен труд, а не тези на момчето. И ако си мислиш, че външния вид на един пубертет ще определят дали ще изкарва пари или не, си в ДЪЛБОКА заблуда. Ако желаеш, може да си продължим спора на лично, обаче моля ти се, недей се държа така с непознати, щот не си правиш услуга.
Лек ден.

Сол
03-08-2016, 16:07
Чувството за entitlement на някои хора няма граници.

Грозния
03-08-2016, 17:56
Тук съм за да дам няколко съвета на момчетата,които си задават въпроса:Как да сваля момичето,което харесвам?Всички тия неща, по принцип ги знам, но за да подействат, трябва да си НЯКОЙ!

darkneesssss
03-08-2016, 18:24
Ето един влязъл във филма много яко , Някой се става ,когато нямаш нищо и разбереш ,че нямаш какво да губиш тогава естествения рефлекс на живота те кара да гребеш с големи шепи за да се спасиш , твърде много си свикнал да ти е меко и топло за това си станал такъв неандерталец ,който освен да трупа комплекси и критики нищо не прави с живота си . Вземи едно насекомо натисни го и виж дали не се бори за живота си , после си представи ,че насекомото си ти и се вземи в ръце ГРОЗЕН .