Влез

View Full Version : Защо момичетата в повечето случаи избират задника ?

Maleficus
03-07-2016, 12:35
Колко пъти вече чувам подобно на това, пък и виждам също: " Ми аз много го обичах, чак забременях от него, пък после разбрах, че не става, сега съм сама майка" ... А добър ден... Значи избираш копелето, защото е "предизвикателство", после ааа направих грешка ... Ми как няма... Той от самото начало си показва, че е качествен материал особено за родител, пък ти си избрала да забременееш от него пффф .... От личен опит, приятелки съм имал само когато се държа по-малко по гаден начин, смисъл, когато не давам цялото си внимание, отрязвам момичето, когато не съм на кеф за разговор в даден момент и тнн.. Но човек съм и почна ли да ги третирам мило.. КРАЙ ! Избяга ! Момичета, това, че някой се държи мило с Вас, как го възприемате ? Като слабост ? Като недостатък ? Като ддз сякаш Ви е в кърпа вързан и на каишка ? Е па това е ! Всеки път като се държа като задник има жени в живота ми, а пък когато се държа мило хич пустиня :D

Sarafina
03-07-2016, 13:10
А вие момчетата защо все натискате момичетата за свирки, анален секс, празнене еди-си-къде, от гъза в устата и прочие, обаче после била курва?? Защо толкова сте досадни и нета се пръска от теми "как да накарам приятелката ми да даде отзад" обаче после смело казвате на приятелите си "тая я пръснах отзад" хахаха
празните се в устата й, обаче не я целувате след това хахаха
чукате я в гъза, обаче не давате във вашия хахаха
и в същото време, когато някое момиче каже, че обича еди-си какво в секса "аааа курви бол"

ей такива неща ми се въртят в главата

Maleficus
03-07-2016, 13:14
Еми какво да кажа... Да има ниско качество на мъже и това е на почит... За жалост аз съм от тези, които обичат да глезят жената, но при тези обстоятелства, когато го правя, първо ме приема за даденост, после пък си върти гъза на непознати е подоби на тези, дето описваш .. Държа се гадно, никакви проблеми, лоялна, готви ми, глези ме... Епа деба обърканата работа ! И момчетата и момичетата с фабрични дефекти, а между тях другите си патят и трябва да следват определен модел на държание, за да се впишат...

Sarafina
03-07-2016, 13:17
Съгласна съм...
Знам много добре това, за което говориш. Харесвам момичета аз и това е вярно... ей сега впечатлявам една мома уж и като спрях да й обръщам внимание толкова и да я търся, тя започна... игра на котка и мишка, трябва да се поддържа тръпката нали :D

Според мен просто се чувстват несигурни в теб и затова се отдръпват. Нормално е

darkneesssss
03-07-2016, 21:51
Не чета темата подробно ама днес ме хвана една еуфория та реших малко да попиша където ми падне . Та като цяло защо избират задника ми приятел ,то това е много лесен отговор "природа".Задника явно показва повече увереност от теб не заеква не се поти ,като й стисне ръката и не се спича като цяло е в ПЪТИ по самоуверен от теб това е разликата . Да си задник има минуси това са идиотчета с ниска интелигентност и в крайна сметка след няколко обучения от момата към момака "Как да се държи с нея " ,тя се отказва и естествено връзката им трае няколко месеца ,а ако е прекалено глупава може да изтраят и годинка ,но повече не мисля . Задника естествено старите навици не ги избива ,той просто продължава напред ,така е устроен ,а ти миличкия ,който ако беше една идея по "отворен " и "самоуверен " щеше да си с не една ,а може би с цялото даскало ако си ученик все още де ,защото ти имаш капацитета да комуникираш с момата ,но не и способността . До колкото за празненето и тн.т ,нека да го изясним един път за винаги "природата си знае работата " т.де момиче и момче има привличане и когато се стигне до момент в който сте достатъчно узрели да имате интимни отношения ,не мисля ,че ще ви е противно ,но дотогава има доста време . За фейсбук и пишенето ,това че тя ти отговоря не значи ,че е заинтересована от теб просто търси валидейшън ,че е хубава и харесвана определено не си единствения ,който и пише .

NeverBack
03-07-2016, 23:45
За една жена е еднакво отблъскващо да си само мил и само груб.Отблъскващо е като цяло да си предвидим и да си отворена книга за нея.Избират него,защото е по-уверен от теб и по-отворен към света.Смятам,че притежаваш не малък умствен капацитет,обаче трябва да се разчупиш.Това да си мил и интелигентен са си доста големи козове,когато научиш точно как да ги използваш!

Fisherman
03-08-2016, 11:47
А вие момчетата защо все натискате момичетата за свирки, анален секс, празнене еди-си-къде, от гъза в устата и прочие, обаче после била курва?? Защо толкова сте досадни и нета се пръска от теми "как да накарам приятелката ми да даде отзад" обаче после смело казвате на приятелите си "тая я пръснах отзад" хахаха
празните се в устата й, обаче не я целувате след това хахаха
чукате я в гъза, обаче не давате във вашия хахаха
и в същото време, когато някое момиче каже, че обича еди-си какво в секса "аааа курви бол"

ей такива неща ми се въртят в главата

като те натискат да ти го слагат от гъза в устата,просто си намираш нов приятел

baby_baby
03-08-2016, 13:14
За една жена е еднакво отблъскващо да си само мил и само груб.Отблъскващо е като цяло да си предвидим и да си отворена книга за нея.Избират него,защото е по-уверен от теб и по-отворен към света.Смятам,че притежаваш не малък умствен капацитет,обаче трябва да се разчупиш.Това да си мил и интелигентен са си доста големи козове,когато научиш точно как да ги използваш!

+++

Грозния
03-08-2016, 18:07
От личен опит, приятелки съм имал само когато се държа по-малко по гаден начин, смисъл, когато не давам цялото си внимание, отрязвам момичето, когато не съм на кеф за разговор в даден момент и тнн.. Но човек съм и почна ли да ги третирам мило.. КРАЙ ! Избяга ! Момичета, това, че някой се държи мило с Вас, как го възприемате ? Като слабост ? Като недостатък ? Като ддз сякаш Ви е в кърпа вързан и на каишка ? Е па това е ! Всеки път като се държа като задник има жени в живота ми, а пък когато се държа мило хич пустиня :D"Задникът" е по-интересен от "свестният" и затова винаги избират него :D ! Освен това си мислят, че задникът е по-голям мъжкар и ще прави по-добър секс, докато "свестният" за тях е просто един путьо!

darkneesssss
03-08-2016, 18:31
"Задникът" е по-интересен от "свестният" и затова винаги избират него :D ! Освен това си мислят, че задникът е по-голям мъжкар и ще прави по-добър секс, докато "свестният" за тях е просто един путьо!

То е така ти представяш ли си някой "мил" да те оправя ,то ако му пука на него за нея аз съм сигурен ,че както му е надървен ще спадне като балон за отрицателно време , хора природата си знае работата ,пък и тоя милия колкото е загорял толкова и въздухар .