View Full Version : Момчета лъскали ли сте в час някога
kosharata
03-07-2016, 22:26
Въпросът е към момчетата дали някога са лъскали в час. Аз примерно съм го правил под суичъра съм действал вкарвам си ръкатата в предния му джоб и нататък е ясно, на външен вид не си личи само края е малко омазващ, но адреналина е як.
Ти си идиот. Образуванието ни е под всякаква критика, но нужно ли е да "ма'аш" в час? Дано те види някой и поне малко да ти стане кофти.
хаахахах
Искаш ли да ти целуна дупето ?
Въпросът е към момчетата дали някога са лъскали в час. Аз примерно съм го правил под суичъра съм действал вкарвам си ръкатата в предния му джоб и нататък е ясно, на външен вид не си личи само края е малко омазващ, но адреналина е як.
Малоумник слаботелесен !
toni1000
03-14-2016, 08:47
Ми много ясно! Трима сме лъскали едновременно. Много дърви обстановката.
4i4koparicko
03-16-2016, 19:44
Това е пълна простотия ама не си първия от когото чувам такава малоумщина
Ти си идиот. Образуванието ни е под всякаква критика, но нужно ли е да "ма'аш" в час? Дано те види някой и поне малко да ти стане кофти.
"Образуванието"... Мои съученици в 6-ти клас някъде го правеха това нещо в час, и въпреки че съм момиче не го намирам за такава "малоумщина" или простотия, те момчетата в тая възраст принципно се надървят и от пясък, едва ли имат толкова голям контрол над нагона си и действията си тогава...
Wikzinka
03-20-2016, 02:39
В 7ми клас доста от момчетата в часа по испански сядаха на последните чинове и цял час с това се занимаваха. Първоначално на всички ни беше забавно, но след няколко пъти никой не им обръщаше внимание и се отказаха. Така, че цялото нещо е било за внимание и да се правят на интересни. Детски акъл му се вика.
В 7ми клас доста от момчетата в часа по испански сядаха на последните чинове и цял час с това се занимаваха. Първоначално на всички ни беше забавно, но след няколко пъти никой не им обръщаше внимание и се отказаха. Така, че цялото нещо е било за внимание и да се правят на интересни. Детски акъл му се вика.
Било ви е забавно, че са лъскали ??? Че да им бяхте и помогнали !!
По-голяма простотия не бях чел... На кой нормален човек ще му хрумне да мастурбира в час...
darkneesssss
03-22-2016, 22:02
Чудя се не мога да ги определя като непокисти , по скоро като олигофрени ,но да търсят внимание по този начин не мога да си го представя .
те момчетата в тая възраст принципно се надървят и от пясък, едва ли имат толкова голям контрол над нагона си и действията си тогава...
Не е така...
mikity_sladky
03-24-2016, 11:57
Да, супер яко беше. Като свършиш много ясно ,леш...Но пък кефа си е кеф :P
darkneesssss
03-24-2016, 16:53
Да, супер яко беше. Като свършиш много ясно ,леш...Но пък кефа си е кеф :P
Ама кво стана я разправяй като майонеза ли беше бялото . Дай оточнение цвят , вкус мирис ? Оно брат тва туй много яко .
Ама кво стана я разправяй като майонеза ли беше бялото . Дай оточнение цвят , вкус мирис ? Оно брат тва туй много яко .
Недей ги иронизира, че няма да схванат..
mikity_sladky
03-25-2016, 06:38
Защо трябва да ти давам обяснения с подробности. Сякаш не знаеш, като какво е бялото. Няма да ти давам Уточнение. Ти какво, опитваш се да иронизираш езика на тийнейджърите днес или глупоста им? Всеки е правил глупави неща като такъв. Надали ти си бил пубертет за пример. Макар, че някои биха казали че тези неща са нормални. Коментара нарочно съм го написал по този начин. И не съжалявам за това. И беше хубаво ДА!
Ouroboros
03-28-2016, 20:08
В моя клас редовно в 7 клас в час по БЕЛ 3-ма човека се занимаваха с това. А най-бруталното беше някой от тях като си шибне хуя в чина и учителката мисли че някой тропа на вратата :D
В моя клас редовно в 7 клас в час по БЕЛ 3-ма човека се занимаваха с това. А най-бруталното беше някой от тях като си шибне хуя в чина и учителката мисли че някой тропа на вратата :D
Простаци...
kojota123
03-30-2016, 22:19
Да лъскал съм в час по английски на последния чин, на едня от моя клас и бяха излезни прашките пред мен и бих здраво по дупето и . Хубаво е :)