PDA

View Full Version : Дискусия за Новатв, за тея гадове..

Gre33en
03-08-2016, 02:00
Здравейте,

Пиша тази тема за да видя аджеба какви са ви мненията и коментарите...

Защо НоватВ? Според мен те са Монополисти, не че другите медии не са...!?!, но тея направо Го натрапват..

В последните 2-3години в Медиите и като цяло В интернет пространството настъпиха доста промени, Ограничения, забрани и прочие...

От няколко години Българите не можем да гледам Българското Първенство в България..(създаде се Диема Спорт) Пита се защо? Защото като заплащаме щяло да се подобри качеството на Футбола в България и какво стана за последните 3 години, 4 Топ отбора Фалираха, отпаднаха, Разбиха на пух и прах Българската А група...

Не стига, че плащаме най-скъпия ток, Скъпо Парно, скъпи телефонни тарифи, скъп Бензин, Скъп Хляб и прочие.... Сега трябва да плащаме за да гледаме по 1 мач...?!?! Ние,че сме в Европа сме в Европа, ама не сме Германия? Ние на кратко сме Държава от Третия Свят:

Разни предавания, биг брадъри,реалитита: Почитат Чалгата, Курвите, Некадърниците( тип Джорждано), стари кумоняги, разни педараси..

Пускат всякакви тъпанарски предавния тип София ден и нощ, толкова мръсна сган просто ужас...

Да да Всеки ще каже като не ти харесва не гледай, да и това ПРАВЯ..но тук идва другото:

Освен ТВ-та, Нова закупиха и Дарик Радио, Закупиха дузина информационни сайтове, спортни сайтове: Влизам и пак ми натрапват Нова, Нова, Нова,... спирам и тях да гледам...

За Разнообразие влизам вбокс, нещо да се разстоваря, какво да видя И ВБОКС купили... Влизаш Топ40: Всякакви тапанарски, изродски, дебилни, клипове от Ефира на Нова и нищо ама нищо Смислено...

Разглеждаш сайта, ограничили видеа,баннали Потребители, Сега най-новото е ЗАБРАНЕНО е качването на Сериали, филми и прочие..

Дори не можеш да си спокоен за Пощата си... ? Купили и АБВ.бг...

Призовавам ви Пълен игнор, на ТОЯ Монополист наречен НОВА> Под различните си Форми на ТВ,Радио, интернет, сайтове, форуми те ви Манипулират... ИСКАТ ДА Слушате и гледате и мислите това което ТЕ СМЕТНАТ За добре...

Ако забележите всички мазни Журналистчета, водещи, актьорчета се насочиха към нова? Защо? Защото целта е една да се Манипулира по всякакъв начин Българина.. Е не са познали..

Защо големите репортери и водещи не обръщат внимание на най-големите проблеми в Страната? Защо? Като две капки боза или Биг брадър е важно, от Образованието на Младежите? От заплатите? от Пенсиите..

Защо не направят Предаване как от 13годишни се Дрогират? Защо?
Защо Българите плащат Данъци, а циганите не? После сме били расисти, смърт за ТЯХ !

Pug_306
03-08-2016, 07:49
Ти кво- агитираш да гледаме БТВ ли ?

Грозния
03-08-2016, 18:21
Ти кво- агитираш да гледаме БТВ ли ?И аз това си помислих :D!

С това за мачовете съм съгласен - това да ги дават само по платените е прекалено!

ИСКАТ ДА Слушате и гледате и мислите това което ТЕ СМЕТНАТ За добре...Другите телевизии правят същото! А на БТВ-то и войото е платено, НОВА-плей не е 8) ! За това няма ли да кажеш нещо :D ?

Gre33en
03-09-2016, 18:00
Не агитирам да Гледате БТВ или която и да е Друга ТВ, просто тея в момента са най-големия Монополист.

Бтв-войото е изцяло интернет платформа на която се качват филми,сериали и прочие - които Ако не ти се плаща имаш алтернатива: Замунда, Арена и още един куп Торент сайтове..

До като Нова Плей, съдържа изцяло информация която е Излъчвана По-телевизията в частност 80% са Предаванията им като биг брадър,софия ден и нощ, емисиите, репорартажите...

Това е разликата...

А да, БТВ нямат Платени СПОРТНИ канали: BTV Action, Ring Са свободни, без допълнително заплащане при ТОВА HD!
A Нова те карат да си купиш Пакета за 4лв на Месец + Ако нямаш подходящ Декодер, още 50-70лв!

Хайде кажете при БТВ имаш алтернатива Войото да си гледаш филмите от торент сайтовете, а при Нова къде ще си гледаш Мачовете от БГ първенството, от мачовете на Григор и прочие.. къде къдЕ?

Само се замислете: БТВ ви предлага Мачове от ШЛ и Лига Европа Безплатно, А Нова ви предлага Мачове от БГ първенството и някой от мачовете В англия ПЛАТЕНО... Кое има повече стойност??? .....Английските мачове така или иначе ги дават навсякъде,(руски,сръбски,ан глийски канали)

divergent
03-09-2016, 19:25
Съгласна съм, че много е прецакващо това със спортните телевизии, нашите им теглиха майните и заявиха, че няма да плащат допълнително за нещо, което им се полага, та сега само по радиото си ги слушам или като ме поканят на гости гледам. :д От предаванията им харесвам само тези, които са продуцирани от Халваджиян, всичко останало е боза. Но в крайна сметка колкото и да недоволстваме за всичко, всичко в тоя свят за жалост се случва с пари. И винаги има някой, който държи властта, колкото и да не ни се иска. Журналистиката като цяло вече е много мръсна работа. Професията на журналист за мен, колкото и цинично да звучи, си е като професията на курва. Плащат ти, за да говориш неща, които невинаги мислиш, но си задължен да представиш по този начин,иначе изхвърчаш.

mincheto
03-09-2016, 19:31
Ти кво- агитираш да гледаме БТВ ли ?

Да,БТВ е най-добрата програма от 5-10 години на сам,ако изключим това,че Слави плаща заплатите на цялото БТВ ,за да го гледат,но е факт,че най-гледаната ТВ у нас е БТВ.

divergent
03-09-2016, 19:42
Винаги, когато видя, че минчето се е разписала в някоя тема, влизам, за да попивам мъдрост и да ѝ се възхищавам. :)

Gre33en
03-09-2016, 19:58
Вижте изобщо не исках да наблегна коя е по-популярна като ТВ у нас, а коя е по-Монополна и коя повече се възползва от Българина.. Най ме е яд,че Български неща създадени от Българи се купуват за Мижави пари от Разни Африкански,азиатски Милярдери...

Колкото и да е Долнопробен Vbox7.com, всеки го е ползвал и всеки го знае, Не е на нивото на Youtube, но си е изцяло Български, което много малко държави могат да се похвалят, А нова Го ПРЕВЗЕ и малко-по-малко го унищожава.

Типичен Пример е Българския Продавалник, Закупиха го за мижави пари, промениха му логото, смени изцяло дизайна, ограничи потребителите, намалиха обявите и това с КАКВА ЦЕЛ??? Еми същия този Нов собственик на Олх.бг(Продавалника) е Собственик и на Еmag.bg.. И така Малките Фирми в България които си докарваха по-някой друг ЛЕВ от Интернет, сега тези пари отиват За Румъния(седалището на фирмата) и Африка..