PDA

View Full Version : Пенисът ми тече след секс и мастурбация

martimour
03-08-2016, 10:43
Всеки път като се възбудя и отделям голямо(по мое мнение) количество предеякулационна течност, направо мога да подмокря боксерките си. Не знам как е при останалите момчета, дали се подмокрят толкова или не, и ако да, какво правят , за да се справят с този проблем. Другото, което ме притеснява е, че след като свърша, дали когато мастурбирам или правя секс, пенисът ми продължава да отделя тази прозрачна, лепкава слуз, която се отделя, когато съм възбуден. Отивам до тоалетната, изпикавам се, но малки количества продължават да изтичат до 1 час, час и половина след като свърша.
Кажете ми, някой друг да има тези проблеми?

Благодаря Ви

TROLLDADLOLCAKE
03-08-2016, 15:09
Бабани ръчни по - често и ще се оправиш.Явно ти бушуват хормоните зверската.

Грозния
03-08-2016, 18:01
Всеки път като се възбудя и отделям голямо(по мое мнение) количество предеякулационна течност, направо мога да подмокря боксерките си. Не знам как е при останалите момчета, дали се подмокрят толкова или не, и ако да, какво правят , за да се справят с този проблем. Другото, което ме притеснява е, че след като свърша, дали когато мастурбирам или правя секс, пенисът ми продължава да отделя тази прозрачна, лепкава слуз, която се отделя, когато съм възбуден. Отивам до тоалетната, изпикавам се, но малки количества продължават да изтичат до 1 час, час и половина след като свърша.
Кажете ми, някой друг да има тези проблеми?

Благодаря ВиТова са нормални неща! TROLLDADLOLCAKE е прав - бий повече и няма да "течеш" толкова много.

Бабани ръчни по - често и ще се оправиш.Явно ти бушуват хормоните зверската.

xtraculture
03-09-2016, 16:50
Аз мастурбирам всеки ден и ми се случва.Сега също се зачудих какво ли може да е..

martimour
03-09-2016, 17:57
Аз мастурбирам всеки ден и ми се случва.Сега също се зачудих какво ли може да е..

И при теб ли тече по толкова много и дълго?

Грозния
03-09-2016, 18:01
Нормално е, и аз съм така :oops: :D ! Преди време и аз се бях обезпокоил, но питах лекар и ми каза, че при някои момчета се отделя повече от тая течнот и че е нормално :) !

martimour
03-09-2016, 19:30
Нормално е, и аз съм така :oops: :D ! Преди време и аз се бях обезпокоил, но питах лекар и ми каза, че при някои момчета се отделя повече от тая течнот и че е нормално :) !

Ами тогава какво правиш, увиваш го в салфетка ли след като свършиш, докато спре да тече? Аз не мога да мастурбирам в банята, защото в момента, в който съм свършил с душа и почвам да се бърша с хавлията, виждам, че от пенисът ми още се отделя тая слуз. Да, изпикавам се, като всички, обаче и след това продължава да се отделя.

howland
03-09-2016, 21:58
Това е по-скоро извън нормата. Посъветвай се със специалист.

Грозния
03-10-2016, 19:16
Ами тогава какво правиш, увиваш го в салфетка ли след като свършиш, докато спре да тече? Аз не мога да мастурбирам в банята, защото в момента, в който съм свършил с душа и почвам да се бърша с хавлията, виждам, че от пенисът ми още се отделя тая слуз. Да, изпикавам се, като всички, обаче и след това продължава да се отделя.Изпикавам се, измивам се и ако още тече, си сменям гащите или слагам хавлията за пране, ако се налага :) !

Това е по-скоро извън нормата. Посъветвай се със специалист.Нищо не им пречи да отидат на лекар за всеки случай, но според мен в случая няма нужда.

haritov
03-10-2016, 19:21
от тва твоето хуй не става пич