PDA

View Full Version : Нормално ли е да се страхувам да забременея ако правя секс ?

nikobiersack
03-10-2016, 11:10
Изпитвам много страх от самата мисъл, че ако правя секс с приятеля си ще забременея.Колкото и да го искам, винаги когато се разгорещим се сещам за страха, който ме отказва моментално и желанието сякаш се измива..
Кога ще се почувствам готова да го направя, без да се притеснявам от последствия.Разбира се има предпазни средства, но и така се страхувам да не се обърка нещо.. На какво може да се дължи този страх и как мога да го преодолея?

dimitar_ak
03-10-2016, 14:07
Няма да харесаш отговора ми, но или си още много малка за секс или това не е правилният човек. Когато си готов и искаш някого действаш на автопилот и задръжките падат.

nikobiersack
03-10-2016, 18:26
Преди няколко години бях жестоко наранена.. изнасилена и имаше възможност да забременея.. може би от тогава ми е останал страха, че може да се случи нещо подобно ..

TROLLDADLOLCAKE
03-10-2016, 19:28
По - добре да те е страх и да си имаш едно на ум,отколкото да си като всяка втора и после да пишеш тема "Закъснява ми,бременна ли съм?!"
Лично мое мнение е,че ти все още не си готова да го направиш с това момче..Може би странични фактори те карат да се спираш на ръба, а ти самата подсъзнателно да се оправдаваш с този твой страх..

baby_baby
03-12-2016, 07:34
Просто правете секс с предпазни мерки и не се притеснявай не го мисли толкова

Sarafina
03-12-2016, 16:08
Преди няколко години бях жестоко наранена.. изнасилена и имаше възможност да забременея.. може би от тогава ми е останал страха, че може да се случи нещо подобно ..
Ето ти сама знаеш...
ако имаш възможност и желание, му го върни - вземи няколко твои по-едри приятели и докато го пребиват, го изнасили с едно дилдо
ще му хареса и ти ще си спокойна :) честно е да разбере какво ти е причинил нали?
иначе цял живот ще си в ролята на жертва

nikobiersack
03-18-2016, 11:10
Ето ти сама знаеш...
ако имаш възможност и желание, му го върни - вземи няколко твои по-едри приятели и докато го пребиват, го изнасили с едно дилдо
ще му хареса и ти ще си спокойна :) честно е да разбере какво ти е причинил нали?
иначе цял живот ще си в ролята на жертва
Да, но с това няма ли да си докарам само още проблеми ?

Sarafina
03-18-2016, 12:22
Той докарал ли си е проблеми след това?
Още повече че ако момичетата ги е срам да си признаят, момчетата ги е срам 10 пъти повече от подобно изнасилване!
Я горе главата
Да си сърба, каквото е надробил - така че честно нали
Иначе негодника ще погне и други момичета, които ще преживеят същото като теб, защото знае, че ще му се размине