View Full Version : Брада на 20
Ivan.Ivanov.Ivanov
03-10-2016, 22:28
На 20 съм и се бръсна всеки ден вече втора година, ако не и повече. Брадата ми расте само на брадичката и малко на бакенбардите. Доста неравномерна е, като от дясната страна е малко повече. Искам да попитам има ли нужда да се посъветвам с лекар и евентуално какъв лекар би ми бил от полза. Спортувам редовно и водя нормален полов живот, ако изобщо това има нещо общо. Някакви съвети как да стимулирам растежа на брадата?
Нямаш никакъв проблем , когато тепърва навлизах в пубертета при мен беше точно същото , но след 1-2 години изведнъж спря от самосебе си.
ForzaFelipe
03-12-2016, 16:57
Нормално е, аз съм вече на 23 почти и съм така сега :lol: Лекар няма как да ти помогне, защото това не е заболяване и освен да ти се изсмеят нищо друго. Има някой билкови глупости който да я направят по гъста, но колко помагат не е ясно.
golemiq_korab_minava
03-13-2016, 09:31
Хахахахахха
Неравномерна е, защото още си малък, след няколко години ще ти се оправи.
Те на 17 имат вече някои, други махат мустаци и на 14.
Ivan.Ivanov.Ivanov
03-13-2016, 13:33
Колко да съм малък? На 20 съм и скоро влизам в период, в който грубо казано тялото ми спира да се развива. Брадата която имам изведнъж набоде и от тогава развитието и е почти никакво. Като мина с ръка срещу косъма се усещат косми, но те си седят руси :/ . Чудя се има ли нещо общо с нивото на тестостерон.
Като мина с ръка срещу косъма се усещат косми, но те си седят руси :/ .Това е до ген и е нормално, особено ако си рус/светъл.
GFOnline-1
03-27-2016, 08:36
ти се радвай, че имаш :) Има хора, които са на възраст и пак изглеждат като бебешки дупета. Мъж с брада си е готино. Може и мустаци в плюс :)
Нормално е, аз даже се харесвам с брада на 17 съм и от месец не съм я махал.
baby_baby
04-05-2016, 15:32
Мисля че нямаш никакъв проблем
Никой не обръща внимание на брадата