PDA

View Full Version : Проблем с момче

milaailieva
03-11-2016, 17:45
Извинете,ако темата я има.ИМАМ ПРОБЛЕМ.Всичко започна,когато аз му изпратих покана за приятелство преди 2-3 години.Аз го познавах и той мен.Тогава той ми писа.Почнахме да си пишем.Виждахме се по улиците.Писахме си дълго време.Един път излизахме с още хора и той тогава реши да си хареса най-добрата ми приятелка.Когато се хванаха ,аз знаех ,че той се шегува с нея, но те не искаше да го зареже.Той скъса с нея и аз спрях да си пиша с него.
Мина доста време и той почна да ми пише,но изведнъж спря.Отново мина много време и той пак ми писа.Тогава си имаше гадже,но аз не бях сигурна.Постоянно ме караше да ревнувам.Редовно ми правеше комплименти и т.н.Караше ме да излизаме.Въпреки че не го казваше аз разбрах, че ме харесва.По едно време си говорехме по 1-2 часа по телефона.Приятелите му почнаха да ни ,,подиграват''.Бившата му почна да ми прави неприятности.Той ме защитаваше пред всички.
Почна все по-рядко да ми пише,после ме излъга че не ми е писал,защото си е счупил телефона.Един ден просто спряхме да си пишем.
Разбрах , че се е хванал с сестрата на една моя приятелка.Знам,че още ме харесва,а нея я има само ,за да си има гадже
Признавам си, че ревнувам.Едва ли ще се задържат много, но ме е яд след такова приятелство и....Не знам какво да правя.Моля помогнете ме

Maleficus
03-11-2016, 18:05
Скъпа, вероятно всяка, която е с тоя се чувства харесвана и все едно вечно ще бъдат заедно и ще се чакат дори на портите на рая ама аз пък си мисля, че след 3-тата, вече се е доказал, като лоялна личност, която цени жените до себе си, а не ги третира като кондоми.. Но може и да греша ! Може би ТИ си тази, 69-тата, която той найстина харесва и ще се обичате цял живот, понита, дъги и усмивки навсякъде ! Направо трябва да напишат любовна история за Вас, толкова невероятно звучи ! "Бай Жуан и 69-тата фуста" ! Скъпа не го изпускай ! Всеки има нужда да поплаче малко отвреме на време !

TROLLDADLOLCAKE
03-12-2016, 08:27
Бройкаджия..не се занимавай..

baby_baby
03-12-2016, 11:33
Само те използва за резерва а ти дори не го виждаш отвори си малко очите това момче ако искаше да е с теб отдавна да го е направил а не ту да е с една ту с друга

mincheto
03-12-2016, 19:26
Въобще не се занимавай нито с него,нито с така наречената ти ''приятелка '' .....не са стока.