View Full Version : Фалшива лична карта
4i4koparichko
03-16-2016, 14:12
Някой да ме светне как да се сдобия с такава
TROLLDADLOLCAKE
03-16-2016, 15:01
Има как.Но хората,които се занимават с такива неща не си пускам обява в нета "Правя фалшиви лични карти"..често нещата стават чрез други хора..и е много трудно да се снабдиш с такава (Един от моя клас правеше преди..)
4i4koparicko
03-16-2016, 16:41
Еее много ми трябва дайте някви идеи как да намеря човек който да ги прави
Някой да ме светне как да се сдобия с такава
darknet market
За какво ти е?... Ако е за дискотеки и тем подобни, знам едни пичове в благоевград дето ги правят за по 20 лева..
Изпрати ми 500 лева на сметка, която ще ти дам и до 2 дни аз ще ти изпратя картата.
mincheto
03-16-2016, 16:56
Има как.Но хората,които се занимават с такива неща не си пускам обява в нета "Правя фалшиви лични карти"..често нещата стават чрез други хора..и е много трудно да се снабдиш с такава (Един от моя клас правеше преди..)
Опаа...тук грешка ли видях:?: :!: ...... :D ;)
Изпрати ми 500 лева на сметка, която ще ти дам и до 2 дни аз ще ти изпратя картата.
В deep web има специални магазини за такива цели.
Там ще му я направят професионално !
Аз ги правя по-професионално.
divergent
03-16-2016, 17:44
От някакъв баркод си залепи цифричката, която ти трябва върху ЕГНто на картата и марш в дискотеката, в тъмното трудно се забелязва. Чак ме е яд, че ми споделиха тази тактика след като вече направих годините, та не можах да се възползвам. :D
От някакъв баркод си залепи цифричката, която ти трябва върху ЕГНто на картата и марш в дискотеката, в тъмното трудно се забелязва. Чак ме е яд, че ми споделиха тази тактика след като вече направих годините, та не можах да се възползвам. :D
Адреналина щеше да е по-голям.
4i4koparicko
03-16-2016, 19:06
Да попринцип е за дискотеки ама за пред полицията ще мине ли? Благоевград ми е далече с баркода как да го отлепя това :D
Да попринцип е за дискотеки ама за пред куките ше мине ли
Зависи кой ще ти я направи.
divergent
03-16-2016, 19:09
Да попринцип е за дискотеки ама за пред полицията ще мине ли? Благоевград ми е далече с баркода как да го отлепя това :D
със сухо лепило примерно? :д
4i4koparicko
03-16-2016, 19:10
Самото число не мога да отлепя :Д а да го изрязвам или нещо такова много не реално ще изглежда
divergent
03-16-2016, 19:27
точно се реже и лепи, ама е много фина работата.
4i4koparicko
03-16-2016, 19:41
ако ме хванат с това какви са последствията
divergent
03-16-2016, 19:59
не мисля, че ще има сериозни последствия, най-много да се изсмеят, ти не си с фалшива карта все пак, това е безобидна шмекерия според мен. просто ще ти бъде наложена редовната глоба за посещаване на заведение без навършено пълнолетие. пак казвам, това са моите прогнози, моите хора не са ги хващали, за да знам какво се случва.
Аз му казах - 500 кинта и ще пише каквото иска на картата.
TROLLDADLOLCAKE
03-16-2016, 21:58
Опаа...тук грешка ли видях:?: :!: ...... :D ;)
Не е като да напиша " аНфетамини", нали? ;) :D