PDA

View Full Version : Безразличие

YouTrippin
03-20-2016, 07:16
Здравейте, умишлено няма да споделям години,имена.. Та,имам приятел,който на момени е много безразличен,или се караме за това почти всеки ден. Примерно накрая като се скараме,започва да говори всякакви мили неща,а през другото време,сякаш не му пука.Примерно през деня нещо съм се обидила,от нещо,което е казал,и той ми добре,или нема закакво пак да се сърдиш.Вчера се скарахме за Смучка...А това безразличие,просто ме убива.. Много пъти сме говорили на тази тема,обаче той всеки ден е безразличен..Не ме защитава,нищо..

martiriz
03-20-2016, 08:33
Нормална реакция е да започне да се "подмазва", когато усети, че му се изплъзваш един вид. Или те използва или просто не е свикнал да показва чувствата си. Не го притискай все още, виж как вървят нещата и ако не се чувстваш удовлетворена и щастлива от случващото се, тогава скъсай с него. Никой не заслужава да се чувства недооценен и някак недостатъчен във връзка. Съветът ми е ясен, ако не се подобри или стане по-зле, просто го остави, няма смисъл да се самоизмъчваш заради него.

YouTrippin
03-20-2016, 08:42
Не искам да късам с него,обичам го много,но наистина понякога му е трудно да изразява чувствата си.. Не ме използва.

martiriz
03-20-2016, 09:02
Ако те обича, нека започне да прави опити да ти показва, защото скоро, ако продължи така, съм убедена, че ще има скандал след скандал и накрая и двамата ще се уморите. :/

mincheto
03-20-2016, 13:05
Прави и ти по същият начин да видим до къде ще стигне той и дали ще промени държанието си към теб,според мен ще се изплаши,че ще те загуби и ще омекне.не му се връзвай толко и почни и ти да си намираш причини да не се виждате и,че си заета.Може да си има и друга.

Maleficus
03-20-2016, 15:49
Значи ако се държи безразлично, той сигурно е : Робо-Наркоман-Нимфоман с некрофилски наклонности (накратко РННН), който си има харем от жени роби и му е писнало от жени като цяло, защото му е прегорял емотиоун-9000 чипа горкия ! Седнете поговорете си ! Кажи му, че не може така и ако не иска да достави каквото трябва, просто се разделете по живо по здраво ! Стига теории на вероятностите Минче, нека седнат поговорят и ако не им оттърва да се разделят, без курвенски истории !

TROLLDADLOLCAKE
03-20-2016, 22:06
Доверие,обич,вярност - Три неща,които ако в самото начало на една връзка ги няма,то няма да ги има никога.
Не вземеш ли една връзка на сериозно от самото начало,тя се превръща в поредната връзка,която ти е "емоционално кошче" за отбиване на време.. (С малки изключения,когато една "майтап" връзка става любовта на живота ти..но говорим за 1/100)
П.С - Не искаш да късаш с него,защото го обичаш много?!А знаеш ли,че само единия да обича не става?Или и ти си кандидат мазохистка?

baby_baby
03-21-2016, 10:49
Нормална реакция е да започне да се "подмазва", когато усети, че му се изплъзваш един вид. Или те използва или просто не е свикнал да показва чувствата си. Не го притискай все още, виж как вървят нещата и ако не се чувстваш удовлетворена и щастлива от случващото се, тогава скъсай с него. Никой не заслужава да се чувства недооценен и някак недостатъчен във връзка. Съветът ми е ясен, ако не се подобри или стане по-зле, просто го остави, няма смисъл да се самоизмъчваш заради него.

+++

darkside97
03-22-2016, 15:12
Ако му се обиждаш всеки ден и се карате за всякакви простотии, няма как да не почне да се държи безразлично.