PDA

View Full Version : Безвредно пушене

franti
03-20-2016, 17:09
В тази тема искам всеки да каже за най безвредното пушене от каквото и да е важното е да излиза дим

LudiqZaek
03-20-2016, 20:27
Най-безвредното пушене е пушенето на електронна цигара или вейп откъдето излиза само дим. Самият дим е само пара, която е безвредна един приятел има качествено, но проблема са парите 150 лева за един вейп... Наистина има много дим от личен опит ти казвам и е вкусно(зависи какъв вкус си вземеш от магазина). Наргилетата идват след това, но там вече си пушиш тютюн. И после цигарите. Не навлизам в подробности, защото ако го направя ще трябва да пиша романи :)

Fisherman
03-20-2016, 21:24
друсана марихуана с кокаин от люлин 4 си земи

TROLLDADLOLCAKE
03-20-2016, 22:10
От марихуаната не можеш да получиш рак на белия дроб колкото и да пушиш,но пък от друга страна си по - податлив на белодробни заболявания като бронхит и т.н..
П.С - Макар,че до сега не съм чул някой да се е разболял..ТАКА РАЗПРАВЯТ ;) :D

linoleum
03-21-2016, 08:17
От марихуаната не можеш да получиш рак на белия дроб колкото и да пушиш,но пък от друга страна си по - податлив на белодробни заболявания като бронхит и т.н..
П.С - Макар,че до сега не съм чул някой да се е разболял..ТАКА РАЗПРАВЯТ ;) :D

от марихуаната не можеш да получиш рак на белият дроб, може само да станеш малко тъп, но ти и без
това няма да знаеш.

TROLLDADLOLCAKE
03-21-2016, 10:44
Човек,чието описание съдържа симпатии към чалга ми говори за това кой бил тъп.
Ако не беше селянин можеше и да се замисля.

baby_baby
03-21-2016, 14:20
И точно в раздел секс?

koicho
03-23-2016, 16:50
Най-безвредното пушене е пушенето на електронна цигара или вейп откъдето излиза само дим. Самият дим е само пара, която е безвредна един приятел има качествено, но проблема са парите 150 лева за един вейп... Наистина има много дим от личен опит ти казвам и е вкусно(зависи какъв вкус си вземеш от магазина). Наргилетата идват след това, но там вече си пушиш тютюн. И после цигарите. Не навлизам в подробности, защото ако го направя ще трябва да пиша романи :)
Не е вярно че трябват 150лв за нормален вейп. Цените паднаха доста. Аз лично спрях да пуша и започнах да вейпвам и съм супер доволен. Преди няколко ден реших да запаля първата си цигара от седмици и ми беше толкова гадна че я загасих и си хванах електронната. А трябва да се има предвид че си пиших стабилно по малко под кутия на ден. Ето го най доброто предложение за начало с поддръжка в българия и 100% гарантирам че е качествено и работи
http://pu6com.com/index.php?route=product/product&path=125_137&product_id=521
Другото което е важно е че цигарата си я избиваш като цена още на първия месец защото и най скъпите течности да пушиш няма да изпушиш повече пари от колкото даваш за цигари.

LudiqZaek
03-23-2016, 20:18
Ето го най доброто предложение за начало с поддръжка в България и 100% гарантирам че е качествено и работи
http://pu6com.com/index.php?route=product/product&path=125_137&product_id=521
Другото което е важно е че цигарата си я избиваш като цена още на първия месец защото и най скъпите течности да пушиш няма да изпушиш повече пари от колкото даваш за цигари.

Това не е вейп, а електронна цигара. Вейпа е с правоъгълно/квадратно тяло и има глава на електронна а този сайт е за обикновенни електронни, които са слаби на мощност и не е толкова наситен вкуса, докато при този вейп за, когото говоря е 150 лева и вкуса е много наситен и е много добро. Не се заблуждавай с електронните цигарки и пак се хвърлят пари за нея, но си прав, че после си ги избиваш. Има течности и без никотин, които са само да се правиш на гъзар или да ти е яко.

koicho
03-23-2016, 21:23
Това не е вейп, а електронна цигара. Вейпа е с правоъгълно/квадратно тяло и има глава на електронна а този сайт е за обикновенни електронни, които са слаби на мощност и не е толкова наситен вкуса, докато при този вейп за, когото говоря е 150 лева и вкуса е много наситен и е много добро. Не се заблуждавай с електронните цигарки и пак се хвърлят пари за нея, но си прав, че после си ги избиваш. Има течности и без никотин, които са само да се правиш на гъзар или да ти е яко.

Да това е електронна цигара, но за човек който иска да пуска дим е просто супер. Инче квадратните неща за които говориш се казват "мод", но там вече нещата отиват не толкова до пушенето а до това че хората се занимават с това като хоби и общо взето си играят да си нагласят температурата на дима, количеството дим, съпротивлението на изпаряващата глава и тн и тн. За човек който иска устройство което да пуска дим тази цигара е супер. Тя работи със същата изпаряваща глава като последния модел мод (вейп) на ази фирма, просто е малко по маломощна. Колкото до вкуса, да прав си цигарата го предава малко по слабо, но отново ако ще пушиш или ще се кефиш на дима разликата не е болка за умиране и определено не си заслужава да се дадат допълнителни 100лв за тази цел. Аз сега съм си харесал мод и ще си го купя в най- скоро време че цигарката ми умаля така да се каже http://pu6com.com/index.php?route=product/product&path=118&product_id=433