View Full Version : разговор за секс
Здравейте, имам едно питане. Попринцип гледам да се оправям сам и не пиша по форумите ама реших пък да пробвам да видя какво ще стане. Та: Преди 3 месеца тръгнахме с едно момиче което е на 16 години, а аз съм на 18 и всичко си върви много добре. Аз много държа на нея, тя е просто невероятна :). Тъй като знам че е девствена реших да не я притискам за секс обаче вече 3 месеца не стигаме даже до темата. От време на време се бъзикаме нещо обаче нищо сериозно (не е тема табу между нас). Аз бих я изчакал известно време обаче се чудя как да повдигна темата без тя да реши че я притискам, което аз не искам да правя. Много ми е интересно какво и се върти в главата, защото от време на време се държи сякаш ще ме наебе на пейката в парка, а в други моменти е доста по-дистанцирана. Та дайте ми идея за подход който да доведе до по сериозен разговор от : Хей мацка да те водя в нас. И тя: Хайде тръгваме ли ;) и после и двамата се разсмиваме и си хващаме някаква друга тема хаха.
baby_baby
03-22-2016, 14:34
Просто още не е готова и я е страх за това не иска дори да говори за това просто се шегува като ти е говорила това
golemiq_korab_minava
03-22-2016, 14:43
Просто още не е готова и я е страх за това не иска дори да говори за това просто се шегува като ти е говорила това
Теб като ти кажат, хей мацка, да те водя ли у нас, и ти сериозно ли отговаряШ?!
Да ясно ми е че само се шегуваме. Дори за момент не съм си мислел, че е сериозно. Дадох го като пример за някакъв бъзик между нас (нямам предвид че по този начин искам да повдигна темата, просто лиготия :D ). Идеята ми е как да повдигна по сериозно темата без да я стресна.
Абе тя къде е девствена - в ушите ли ? :lol: :lol: :lol:
Ама вземи я пипни тук и там докато се мляскате много си загубен, майна, ама честно! Пък ще видиш дали ще се дръпне или не. Май ти си девствения, а тя се чуди как да те замъкне у тях и да те наебе!
Melly_, ти искаш ли да си приказваме за секс ? Аз ще съм Кристиян от ВИП Брадър.
darkneesssss
03-22-2016, 21:05
Melly_, ти искаш ли да си приказваме за секс ? Аз ще съм Кристиян от ВИП Брадър.
Аз ще ви извикам Джорджано да ви покаже кой е царя на секса ей по-добро от тва момче няма 6+++++ .
Ох абе аз съм бил много тъп като си го бях поставил това морално ограничение да си мисля че е малка и че трябва да я чакам. Значи хепиенд хах: Днеска бяхме у тях и гледахме някаква романтична боза, почнахме да се натискаме и аз реших верно да пипна "тук и там" както се казва в горен пост ( до сега някак си не знам защо сам се спирах...) и тя взе че го прихвана това настроение много бърже. Натам ясно няма клипче да ви правя ХДХД. Иначе за Джорджано няма как да е по добър от Сър Стенли Ройс! Човека има тила и е по възрастен има опит.
Ох абе аз съм бил много тъп като си го бях поставил това морално ограничение да си мисля че е малка и че трябва да я чакам. Значи хепиенд хах: Днеска бяхме у тях и гледахме някаква романтична боза, почнахме да се натискаме и аз реших верно да пипна "тук и там" както се казва в горен пост ( до сега някак си не знам защо сам се спирах...) и тя взе че го прихвана това настроение много бърже. Натам ясно няма клипче да ви правя ХДХД. Иначе за Джорджано няма как да е по добър от Сър Стенли Ройс! Човека има тила и е по възрастен има опит.
А сега кажи не съм ли добра а? Ама как знам какво да направиш само?! Попадна на правилният човек! И то е логично да знам какво ще помогне.