nikobiersack
03-24-2016, 12:05
Ами значи .. Направих си фалшив профил със снимки на друго момиче за да си направя майтап с бившия си приятел.Писах му от този профил и той започна да ме сваля и иска да излизаме.Така де.. Случайно обаче се появи старата ми любов прати ми покана и ми писа в този профил.Пишем си от няколко дена.Той казва, че му харесва как разсъждавам.Казва, че му харесва много момичето на снимките, и че би излязъл с мен.(Тоест той не знае, че това съм аз, бившата му приятелка.. Смята ме за съвсем друг човек.)Преди 2 години някъде бяхме заедно, бях влюбена в него в период от година и нещо.Преживях го.. Та въпроса ми беше, че той явно се надява да се получи нещо с мен (фейк профила) .. Казва, че имал надежди, че би бил щастлив с мен.Иска да опита.Та това няма как се случи принципно, след като не съм момичето от снимките.Но пък до колкото казва, много се впечатлява от самото ми мислене и разсъждения по съответните въпроси, които ми е задавал и като цяло.Ако все пак му призная, че съм аз, как би реагирал според вас?Дали ще попита защо съм го излъгала?Какво съм целяла?.. Не ми харесва така до го лъжа един вид, но всичко стана случайно, сам се набута в капана на лъжата и може би от части и аз съм виновна, че изобщо му отговорих, но пожела да се запознаем и така започнахме да си пишем.. Според вас той би ли пожелал да се види с мен, тоест истинското ми аз (бившата приятелка)?Или по скоро би отбегнал повече всякакъв разговор с мен.Реално погледнато, когато бяхме заедно аз имах различно глупаво мислене изобщо за връзка и всичко останало, виждах нещата по много различен начин и там ми беше грешката да не ме хареса като човек явно и да ме отхвърли.. Ако разбере коя съм дали би опитал поне да има приятелски отношения с мен?