View Full Version : Любов ли е..
Здравейте.
Не знам точно как да започна,затова ще карам направо. Влюбих се в най - добрата ми приятелка. В началото първите месеци не чувствах нищо към нея, абсолютно нищо. Бяхме постоянно заедно,аз ходех в тях, тя в нас запознах се с семейството и, които много ме харесаха, после тя се запозна с нашите, те също я харесаха, и всичко вървеше супер. Намери си приятел аз бях супер радостен за нея, но нейния приятел много я ревнуваше от мен , макар,че тя беше му казал,че съм и най - добрия приятел,но той започна да и прави на инат да си пише с друга и т.н., и тя го заряза. След това минаха няколко месеца и тя си намери друг. Аз този път не исках да ходя постоянно с нея,за да не започне да ревнува и той, защото не искам да развалям още една нейна връзка. Да обаче тя ми се разсърди ,че не съм бил постоянно с нея и ,че не излизаме тримата, аз тя и нейния приятел. Аз и казах,че не искам заради мен да стават разправии и,че ми е неудобно да стоя при тях някой път. Те са излезли двамата, аз да ходя да им светя.. Аз преди няколко седмици бях пуснал една тема, в която разказах за моята приятелка и за нейния. Който го намери в един бар,а той в същата вечер и каза,че иска да се усамоти с нея. А на другия ден го хвана за приятел. Казах и ,че той иска само да спи с нея,че е глупак и т.н,и тя от тогава ми се обеди супер много. И не знам какво се случи,но преди седмица , две започнах да изпитва чувства към нея. Може би е заради това,че усещам,че вече я губя,не знам и аз,но всеки път като я видя на снимка ии настръхвам ( в добрия смисъл ) Казах и всичко което чувствам,и нейният отговор беше: ( Не Не не трябваше да го казваш това , и т.н. ) Каза ми,че тя няма никакви чувства към мен и ,че не съм за нея.
Повярвайте ме когато бях постоянно с нея в началото ии всеки ме питаше ква е тая, приятелка ли ти е, изч*ка ли я , аз им казвах,че сме само приятели,но никой не ми вярваше. И си казах толкова ли е трудно да повярвате,че може да съществува приятелство между момче и момиче. И като се замислих да, доста е трудно. Защото рано или късно единия започва да изпитва чувствам към другия.. И сега не знам какво да правя.. нищо няма да е като преди вече, а и тя ми каза,че ме е отписала ,а мен това ме боли... ии може би трябва да го преглътна нз , както са казали хората — Времето лекува, бавно и мъчително ,но лекува...
Понятие като "Любов", съществува по филмите, но не и в реалния живот...
-mincheto
Еми не ми помогна много , честно казано. Просто не мога да си го обясня, и аз като цяло не вярвах в любовта,но какво е това чувство според теб. Постоянно да мисля за нея, като видя нейна снимка да ми се свива сърцето и да ми се подкосяват краката, ии от както сме се скарали ми е супер тъпо, и прекалено много ми пука за нея. Даже като си пиша с други момичета ми е някво тъпо и не ми е приятно. Само тя ми е в главата..
... усещам,че вече я губя, не знам и аз...Какво усещаш че я губиш?! Ти вече си я загубил! Забрави я и си намери друга - това е най-добрият съвет, който мога да ти дам! Успех :) !
И аз го усещам брат,че вече няма да ми има доверие за нищо ии всичко е приключило,но аз не искам разбираш ли? Искам да съм с нея... Тя ми казваше,че иска приятел като мен, правеше ми намеци ,че иска да е с мен, тогава когато аз не чувствах нищо към нея, ии накрая ще ми каже,че това ми го е казвала на шега... Не знам какво да правя..
Sarafina
03-25-2016, 18:17
Случвало ли ме се е... даже бях писала за нея във форума преди почти 2 години :D
Сподели на някого, напиши каквото чувстваш на един лист и го скъсай. С времето ще намали и спреш ли да я виждаш, ще бъде по-лесно.
https://www.youtube.com/watch?v=VMGh3Ts5-WQ
...всичко е приключило, но аз не искам разбираш ли? Искам да съм с нея...Няма как да стане - по-добре спри всякаква комуникация с нея - това е най-доброто лекарство! Ако продължиш да комуникираш с нея, само ще си тровиш живота, запомни го!
Тя ми казваше,че иска приятел като мен, ... ии накрая ще ми каже,че това ми го е казвала на шега ...Тя направо се е изгаврила с тебе много жестоко!
Един подходящ поздрав за случая - https://www.youtube.com/watch?v=eI8kKnhZ1c4
Споделих го и ми олекна за момент,но само за момент.. Казах и всичко което мисля за нея ии се надявах да ми олекне,но то стана още по зле, и сега вече наистина я загубих завинаги..
Аз бях човека който я подкрепяше постоянно, беше доста пълна преди ии нямаше никакво самочувствие, казваше,че няма кой да я хареса,че е самотна ии само се садваше постоянно. Аз бях човекът който и правеше само комплименти ии бях до нея винаги, казвах и,че е прекрасна и някой ден ще намериш човек който да те хареса такава каквато си. И да не търсиш любовта,а тя трябва да те намери.
ИИ сега.... Не разбирам нищо. Аз си мислех,че тя ме харесва като повече от приятел ,но явно съм се лъгал.. но просто никога не ми е пукало толкова за момиче, подиграла или не, просто не мога да и се сърдя или нещо.. прекалено съм добър и наивен ии това ми играе лоша шега,но не мога да си крия чувствата..
Благодаря за поздравите.. онзи ден се напих заради нея, но алкохола не решава проблемите, но като цяло не знам какво друго да направя. Мамка му..
Споделих го и ми олекна за момент,но само за момент.. Казах и всичко което мисля за нея ии се надявах да ми олекне,но то стана още по зле, и сега вече наистина я загубих завинаги..Аз какво ти казах брат?
по-добре спри всякаква комуникация с нея - това е най-доброто лекарство! Ако продължиш да комуникираш с нея, само ще си тровиш живота, запомни го!Прав ли бях?
Аз бях човека който ... Аз бях човекът който...Който бил - бил! Научила се е да намира и други! Намери си друга и ти!
прекалено съм добър и наивен ии това ми играе лоша шегаОпределено, вече започваш да загряваш :) !
но не мога да си крия чувствата..Научи се да си криеш чувствата - иначе никога няма да станеш мъж и да те възприемат като такъв!
онзи ден се напих заради нея, но алкохола не решава проблемите, но като цяло не знам какво друго да направя. Мамка му..Не прави глупости заради жена - никога! Забрави я и престани да контактуваш с нея! Успех :)!
baby_baby
03-26-2016, 07:13
Просто не те харесва и те иска да сте само приятели даже вече и за това не те иска просто трябва да го преглътнеш и да продължиш напред
Брат благодаря ти много,че се опитваш да ми помогнеш, наистина го оценявам. Вчера като се напих с един приятел без да искам и цъкнах палчето в Фейсбук,иии нз закво изобщо и влезнах в профила.. ама пиян човек.. ИИ тя ми каза,че в неделя ще ходи на разходка с нейния приятел и ме извика с тях, а аз се навих... не знам ако бях трезвен дали щях да се навия,но просто искам да я видя..
Знам,че така е по лошо като я виждам, особено сега с нейния ,но искам отново да бъдем поне приятели ... да си върне доверието към мен ..
ИИ тя ми каза, че в неделя ще ходи на разходка с нейния приятел и ме извика с тях, а аз се навих...НЕ ХОДИ С ТЯХ! Това е грешка и после ще съжаляваш!
Знам,че така е по лошо като я виждам, особено сега с нейния ,но искам отново да бъдем поне приятели ... да си върне доверието към мен ..Тя никога няма да си върне доверието в теб, защото никога не го е имала и не те е искала! Тя се подиграва с теб, а ти ѝ вървиш по гъза като някакво кученце! Ако искаш да запазиш и малкото останало достойнство, не ходи на тая разходка!
baby_baby също е права!
Успех брат :)!
Sarafina
03-27-2016, 11:32
Грозен, намали поведението тип "никоя не ми пуска, затова нека се държа над нещата".
Авторе, само едно ще те помоля - не се озлобявай към момичетата, така е трябвало да стане. Някой ден ще си извадиш някаква адекватна поука и ще ти е като обеца на ухото.
Каква поука да извадя и защо аз трябва да си я вадя, като в случая аз съм жертвата? Не заслужавам да се отнася така с мен, да ми говори такива неща , след като бях толкова време до нея,и ми ревеше на рамото,но само аз бях човекът който да я окуражава и да и вдига самочувствието. Да бъда толкова мил с нея и същевременно да ми казва,че ме е отписала. Все едно се познаваме от 1 седмица.. Аз и бях ядосан защото вярваше на човек който познава от 2 седмици, а не на мен ( говоря за приятеля и )Видяхме се в един бар, танцувахме заедно, прегръщахме се и си мислех,че сме се оправили. Но на другия ден направо едно нещо заради което много добре знае,че ще се ядосам,но направи на нарочно. Смисъл преди я търпях , става дума отново за момче, което е в моя клас ии тя се влюби в него, а аз стоях между двамата, тя постоянно питаше за него ии просто е много дълга историята.. Той си беше боклук ии тя знаеше,че той не я харесва но беше хлътнала по него ии просто имах чувството ,че ми е приятелка само и само заради него, да и казвам какво прави и какво не.. уж си намери приятел да го преглътне, но пак продължи и като и казах , защо продължаваш да го правиш това, тя ми каза не ми се бъркай уе дрисльо... Аз мисля за нейно добро и я търпях толкова време , знае ,че ми беше писнало ,но пак продължи да го прави.. Като цяло историята е много дълга не знам дали сте ме разбрали .. Не знам просто понякога се държи много детски ии не разсъждава като зрял човек... Изобщо не я харесвах преди и нямах никакви чувства беше ми станала досадна по едно време,заради тия детински работи където ги прави,но аз я търпях докато не ми кипна.. Не знам какво се промени ,но изведнъж започнах да я ревнувам ии вече 5 ден не мога да спра да мисля за нея. Казах и какво чувствам и всичко а тя просто се държи с мен като с не знам и аз... ядосвам се от една страна,но от друга ме боли...
nedito13
04-02-2016, 11:27
Като чух ,че си е хванала някакъв от бар вече ми стана ясно каква е.Не е трябвало да се напиваш заради нея,това не е решение.Съжалявам,че ще го кажа виждам ,че много я харесваш,но не си струва.Да я подкрепяш дори когато е била пълна,никой не я харесвал,да и правиш комплименти и накрая тя да не ти даде шанс? Любовта не е в това само да изпитваш чувства към човека ами и да те прави щастлив.Ти би я направил,тя поне можеше да ти даде шанс.Без да ми се обиждаш ,но такова момиче не си заслужава.
DreamCatcher...
04-02-2016, 14:57
Разбирам те как се чувстваш, но ако искаш да ти е добре и да продължиш напред, просто я остави. Прекрати всякакви контакти с нея, не се виждайте, запълвай времето си с други неща и не мисли за нея, забрави я. Не живей в миналото, прави малки крачки напред и с времето ще ти мине.
"Трудно е да преглътнеш такава хапка. Но само истината ще излекува сърцето ти, а не самозаблудата, в която ти се иска да продължиш да живееш. Време е да приемеш нещо, което вече отдавна знаеш: Ако искаше да е с теб, щеше да е с теб."
Грозен, намали поведението тип "никоя не ми пуска, затова нека се държа над нещата".
Това не е мъж, жена...
Не прави глупости заради жена - никога!
а заради кой, бе, болен? заради тва ще си умреш девствен.
а заради кой, бе, болен? заради тва ще си умреш девствен.
Това е жена, we...
Напоследък доста често ме апострофираш. На какво дължа вниманието?
Звуча гадно, но той е... гаден. С това мизогинистично отношение не е изненада положението му. Пък автора нека си прецени колко меродавни и акуратни (if u know wat i mean) са съветите на 25-30 годишен НЕОПЕТНЕН (отново if u know wat i mean) социопат.
Напоследък доста често ме апострофираш. На какво дължа вниманието?
Само отговарям... - Ако на мен го казваш.
Ето какво се случи в последно време. Бяха я приели в болница за 3 дни, и аз през тези 3 дни постоянно бях при нея. Подарих и цвете ,за да и оправя настроението,опитах се да запазя приятелството ни колкото и да ми беше трудно,но не успях. Просто чувствата надделяха в мен,но на нея изобщо не и пука... Не разбира колко много значи за мен и и казах,че на мен ми пука за нея много повече от всеки друг..Всичко опитах повярвайте ми,но просто не издържам вече.. Казва ми пред фейсбук,че не ме възприема като повече от приятел и няма чувства към мен... казах и добре искам да се видим и това ми го кажеш в очите и те оставям, защото просто супер много ме боли и искам да знам наистина какво чувства .. Не мога да спра да мисля за нея .. Тя ми каза,че не може да ми го каже това в очите, защото не иска да ме загуби иска да сме си приятели пак като преди... казах и,че няма как да стане това,защото аз искам повече от това и не мога да си изтрия чувствата.. Не знам какво да мисля в този момент.. Ако ми каже това в очите ,вече ще знам какво мисли, ще я изтрия от всякъде и с времето ще ми мине,но иначе просто всичко отвътре ми се разкъсва.. Не знам просто не знам..
Казах и много пъти ,че ме боли и ако някога и е пукало за мен да се видим и да ми го каже това, защото иначе ще се пръсна... Тя не иска... Направо се побърквам. Играе си с мен и явно и харесва да ме гледа как ме боли.. тя не може да възприеме все още ,че имам чувства към нея и се надява да ги изтрия,но и казах милион пъти,че не мога.......
Грешка си направил брат! Защо я преследваш, тя очевидно не иска да е с теб! Само си тровиш живота, вместо да вървиш напред и да си намериш друга!
Amorenvivo
04-10-2016, 17:14
Много бъркаш любов с привързаност и харесване.Естествено е че ще изпитваш такива чувства,като привързаност,ревност и харесване,като нещо повече щом се виждате често.Приятелство между момиче и момче може да има!
Един подходящ поздрав за автора:
http://vbox7.com/play:9e7cc413ca
:)
Niakoitam
04-10-2016, 21:19
Ама и ти си го подкарал едно такова остро и егоистично, че даже си нямаш и на представа. :)
Не улавяш ли леко момента, че твоята възлюбена в момента си има гадже? Или...дреме ти на шалтера за нейните чувства и нейния вътрешен свят? Такива излияния не се правят в момента, когато страда по някого, а още по-малко пък в момента, в който има гадже. Ти какво очакваш...може би на момента да му бие шута и да скочи в обятията ти ли? Е...твърде малко вероятно е това да стане. Най-правилният момент да и поискаш шанс е...когато няма гадже и не страда/точи лиги по някого...:)
daviebamaikatafilmari
04-11-2016, 06:03
Ей филмар. Еби си филмираната майка, келеш. Влюбен бил. Стягай се бе. МръсниК!!!