View Full Version : Приятелката ми, ме притиска за секс
limonadeniaJo
03-28-2016, 17:15
Здравейте, форумници. Искам да споделя с вас един проблем, и се надявам да ми помогнете със съвет или насока. Имам гадже от три месеца, като за протокола мисля че е важно да отбележа че ми е първото гадже в живота. По настоящем съм на 20 години, и изхождайки от факта че ми е първа следва да се заключи че нямам никакъв сексуален опит, така да се каже. Стигнали сме до момента, в който сме преминали през голяма част от типичните романтично интимни тропи, като деликатни докосвания, държане на ръце, целувки и прегръдки, НО, следва голямото но.
Случи се така че тя все по често започва съвсем директно да повдига темата, за секса и въпреки че и казах че не се чувствам подготвен и дори готов, тя продължава да настоява.
Истината е че тя е страхотно момиче и съм изключително притеснен да не я разочаровам и въпреки че тя знае че не съм имал, никакъв контакт с представителки на нежният пол, и ме разбира, усещам че е доста по-настоятелна отколкото трябва.
Проведохме сериозен разговор, в който тя ми постави ултиматум, в следващите три месеца, да свършим тази работа иначе ще ме зареже, без скрупули. Не можело така да се дърпам постоянно не сме били малки, вее сме установили отношения, и прочие.
Чувствам се притиснат, напрежението от подобни ултиматуми, ми елиминира удоволствието от срещите с нея. Моето желание е да установим емоционална връзка, и да си станем по-близки преди да се хвърлим в леглото, и така секса ще е по-специален.
Можете ли да ме посъветвате, как да парирам, атаките и, и да и обясня адекватно че имам нужда от това да ми даде още време. Знам че въпроси от този род типично се задават от момичета, но аз съм супер притеснително момче, и така да се каже имам нужда от малко помощ. Благодаря предварително.
Звучиш като свестен човек и не заслужаваш такова поведение. Тук ще се изсипят момчета да ти казват, че трябва да си мъж и да не го мислиш толкова, но ти си прецени дали въобще да ги слушаш.
Тя си мисли, че има правото да те притиска точно защото си момче и би трябвало само това да ти е в главата и да се възползваш от всеки един шанс за секс, което ти явно не правиш, и тя не оценява колко искрен и емоционален подход всъщност се опитваш да имаш към връзката ви. С няколко думи - не ти уважава личното пространство и избор. Не знам какво момиче е, но си с нея само от три месеца, така че сериозно се замисли, виждайки тези неща в нея(да ти поставя ултиматуми и тн), дали наистина искаш да бъдеш с този човек. Може би звуча крайна, но поведението й не е правилно и е жалко, че те кара да се чувстваш така. Недей да правиш нищо насила прибързано, после ще съжаляваш най-вероятно.
LoadRunner
03-28-2016, 17:54
така, нека те запозная със суровата реалност с риск да ти убия евентуалната връзка с тази
значи щом вече те притиска значи тя без секс не може, така че ще те зареже 100%дори и след това защото едва ли ще я задоволиш
другия фактор за който не си си давал сметка досега и който тотално ще те разбие и ще те направи още по притеснителен е че освен теб и нея за липсата на секс и животинските ти наклонности знаят вече поне 3 до 5 нейни приятелки и според мен именно причината за ултиматума и е внедрен от някоя нейна "добра" приятелка която и е казала да не се занимава с теб
та да знаеш другия път че като кажеш здрасти на нейна приятелка тя леко ще се усмихне и тайно в мозъка и ще звучи мисълта "знам какво направи миналото лято, или по-точно знам какво не направи последвано от подигравателен смях" тцтц
такова поведение
:lol:
Не можех да загрея каква, по дяволите, е връзката между желанието за секс и личното пространство. Не ми се обиждай, много е възможно аз да съм тъпичка и да не загрявам тия душевни помии. Жената иска мил, нежен, чувствителен и романтичен мъж докато къщата не падне върху главата ѝ, а той седи със сълзи в очите и ръце в гъза до лактите. Нежно наврени, да не забравяме.
Авторе, правете секс в скоро време, щото след някоя друга седмица/месец ще се оплачеш на всеослушание във фороня, че ти била изневерила, а сте били заедно половин година. Не сте на 15, че да се дърпате, щото не сте достатъчно опитни. Ми, опит се придобива когато правиш нещо, няма го придобиеш във тийнпроблем.
Научете се да си пазите гаджетата, щото за да ги харесате вие, значи има нещо и може половин свят още да ги оцени. А повечето не се свенят да свалят обвързани на думи или във фейсбук.
:lol:
Не можех да загрея каква, по дяволите, е връзката между желанието за секс и личното пространство.
Когато другия няма това желание, а ти продължаваш да го притискаш? Крайната форма на такова поведение се нарича изнасилване. А тя просто емоционално го притиска, той сам каза, че това създава негативни емоции за него, явно не си прочела много.
LoadRunner
03-28-2016, 18:08
хахах "пазете си жените че друг да не ги свали" - тъпо
аз мойте не ги връзвам, то оставаше и да мисля постоянно за това
ако иска да ходи с друг, всичко е по взаимно съгласие
както има друг така има и друга мойто момиче, не се величай много че имаш путка
Пич дай адреса на приятелката ти и съвсем скоро това ще престане.Гаранция!!!!
Като те прочетох и се замислих дали не е жена написала коментара. За какво толкова се подготвяш? Не разбирам на 20 години какво още му мислиш изобщо и какво трябва да стане, че да си готов. Изобщо няма да споменавам 3-те месеца от които ходите, да бяха 3 седмици по бих го разбрал. Това с ултиматумите е друг въпрос вече, но и в него може да се открие някакъв смисъл. Както и да е аз ултиматуми мразя и бих реагирал по начин който няма да устройва теб.
хахах "пазете си жените че друг да не ги свали" - тъпо
аз мойте не ги връзвам, то оставаше и да мисля постоянно за това
ако иска да ходи с друг, всичко е по взаимно съгласие
както има друг така има и друга мойто момиче, не се величай много че имаш путка
Точно щото не се величая, че имам путка, мойто момче, аз смятам, че всеки трябва да даде причина за уважение/оставане във връзка на другия. Да държиш някого толкова време, на тия години, на сухо, е най-малкото егоистично. Що я държи на сухо? Щото да не се изложи. Айде, че всеки се е родил научен и с опит... Колкото и вие се сърдите, ако женските ви ви държат на сухо с месеци, толкова и ние имаме правото да се сърдим и да сме криви без секс.
И точно щото има друг и друга, за тва трябва да дадеш нещо от себе си - нещо, което не е голяма работа за другите, но за теб е. Така се градят отношения. Да, и тук има егоизъм, но той е в доста по-различна насока от другия, който проявява автора. Той не е нездравословен, най-малкото.
Погледни го от друга страна, вече можеше да имаш 3 месеца опит.
Случи се така че тя все по често започва съвсем директно да повдига темата, за секса и въпреки че и казах че не се чувствам подготвен и дори готов, тя продължава да настоява.Ти мъж с топки ли си или нещо друго :shock: !?
Но... в един момент забелязах нещо, което ме накара да спра да чета нататък - профилът е от 2010 г. (преди 6 години) и има само едно мнение, което е сега!
http://favoritememes.com/_nw/0/98323781.gif
Хора... това е трол!!!
LoadRunner
03-28-2016, 19:28
Погледни го от друга страна, вече можеше да имаш 3 месеца опит.
ахахха
много добро
Моето желание е да установим емоционална връзка, и да си станем по-близки преди да се хвърлим в леглото, и така секса ще е по-специален.
Това което искаш е напълно нормално. Така е - много по-специално ще е! Малко са хората които изобщо предполагат защо това е така. Повечето предпочитат да се хвърлят в животинският свят и да загърбят духовната част, но тя е много по-значима и по-приятна, особено в комбинация с физическото привличане. Та ако това момиче тотално не те разбира - повярвай ми, има много които биха те оценили и би имал страхотен живот с една такава жена. И наистина секса ще е нещо специално, а не просто утоляване на нагон който рано или късно ще омръзне и на двама ви. В "Аватар" много добре са показани такива отношения, макар и в един измислен свят. Успех с момичето, дано те разбере!
Абе какви са тия идеализирани приказки, я по-сериозно. Още малко ще кажете, че секса е нещо лошо. Ми не е. И той е част от тия хубави неща, за които говорите. По-притеснително щеше да е, ако момичето не искаше да прави секс ;д.
Авторе, в момента си егоист и не даваш на приятелката си взаимност, под формата на секс в случая. Давай смело, покажи, че държиш на нея. Няма да е зле и тя да прояви повече разбиране де. Но не си прав да го протакаш толкова време. Разбираемо е, че ти е трудно, че се притесняваш. Обаче си мъж на 20 години и такова поведение отблъсква. Та стига си хленчил и свърши това, което се изисква от теб ;д. Опитайте да си поиграете с твоята ръчица, да опознаеш тялото й. Може да помогне. После малко алкохол, като дойде момента и действате. Щом момичето е наясно със ситуацията, значи много добре си дава сметка, че вероятно няма да е идеално в началото. И все пак е с теб и явно държи на връзката ви. Въпросът е ти дали държиш?
Секса е начина да установите по стабилна емоционална връзка и да станете по близки. Тва е следващото ниво... Не се заблуждавай с идеологий, станал си на 20. Секса е нормално нещо което помага на една връзка. Ако на мен някоя ми откаже и сме на по 20 и нещо, бих си помислил че просто не иска да е с мен като цяло, без значение какво казва. Твоето не е поведение на 20 годишен мъж.
Другото което е, тва което правиш е игоистично. Нали се сещаш че и момичето има разни нужди дето трябва да се задоволяват. Тва че те е чакала цели 3 месеца на тези ви години е цяло чудо и е абсилютно нормално да почва да се дразни. В случея, ти си виновен, така че си бий 1 шамар и спри да се филмираш.
Пффф толкова време я държиш на сухо ли ? Чудя се как не те е оставила вече !
filmimilmi
03-29-2016, 08:45
Съжалявам, че ще ти го кажа, но не може да бягаш от истината. Ти си Гей и ще ти разясня защо. Не може да не правите секс. Той е в основата на всяка връзка. Подобни глупости за емоционалност и прочее са само част от това, че отричаш кой си всъщност. Може би и това е причината чак сега да имаш приятелка, а въпреки всичко да не я желаеш в леглото. Признай си, за да не я нараниш повече в по-късен етап, защото в момента си егоист. Искаш емоционално обвързване, но не си готов за последствията, които можеш да сътвориш в нейния живот забърквайки я със себе си и своите емоционални проблеми, с които незнайно защо толкова много искаш да я направиш съпричастна. Това просто означава, че нещо ти тежи и искаш приятелство от нея, за да и го споделиш и просто не знаеш това как би могло да стане, ако сте гаджета. Тогава тя ще те разконспирира какъв си всъщност и ще я загубиш...
Нали се сещаш, че тя има нужди? Затова по-добре действай. Да няма след 1 седмица тема "Мисля, че приятелката ми изневерява!" и то напразни притеснения, защото ще почне да се държи различно... мислех, че си мъжко бе :D
Sarafina
03-29-2016, 16:31
Бил егоист? Знаете ли значението на тази дума? Ако беше момиче, пак ли щяхте да я наречете егоистка? О.о
Ако едно момиче или момче иска да изневери, ще го наорави. Подобни манипулации са смешни.
Сериозно - говори с нея и и кажи как се чувстваш, не се прави на нещо, което не си.
Не разбрахте ли, че темата е тролска :shock: ???
Профил регистриран преди 6 години, пуска първо мнение сега! Къде е логиката?!
Интересно ми е, как си е направил регистрация преди 6 години и 6 години по-късно той още помни паролата ? Как става това ?
Sarafina
03-29-2016, 18:26
Може чак след 6 год да си е намерил гадже и през това време да е търсил из форона :д
Може чак след 6 год да си е намерил гадже и през това време да е търсил из форона :д
Според мен има и вероятност "приятелката" му да е от форума, че и в темата да е писала :D
Замълчи бе, шибаняк. Чухме те вече. Това, че темата може да е тролска, по никакъв начин не пречи хората да си изразят мнението. Има и реални такива случаи. За много тежък ли се мислиш, като ни "отваряш очите"? Щото ние сме тъпи, нали. Малоумник прост.
Бил егоист? Знаете ли значението на тази дума? Ако беше момиче, пак ли щяхте да я наречете егоистка? О.о
Ако едно момиче или момче иска да изневери, ще го наорави. Подобни манипулации са смешни.
Сериозно - говори с нея и и кажи как се чувстваш, не се прави на нещо, което не си.
Мъдрата лесбийка се изказа. Ти приказваш така, защото не изпитваш потребност от кур и не знаеш какво е, защото не си го усетила. Та не можеш да влезеш в положение на момичето ;д. Шегувам се естествено, не ми скачай, сестро.
Какво не е той? Не е сексуален ли? Ми да си стои без приятелка тогава или да си намери някоя извисена откачалка като него, или девствена, или асексуална. Партньорите в една връзка трябва да са на една вълна относно отношенията си, иначе няма как да просъществува. Сексът също е начин за установяване и заздравяване на емоционалната връзка (казаха го по-горе), освен ако не се възприема като обикновено "лашкане". Той какво иска? Момичето да си закачи негов портрет в стаята и да му се кланя сутрин и вечер ли? Или да изсече негов бюст (скулптура) и да му го сложи пред блока? Сексът не трябва да е компромис в една връзка, той е неразделна и важна част. Правенето му е нормално, неправенето не е. Обусловено е от природата и гените ни. Нежеланието за секс е знак за физилогичен и/или психологичен проблем, или липсата на рутина. Но последното няма да стане, като се дърпаш и си търсиш всякакви щури причини да не го направиш.
Има и реални такива случаи. Реални такива случаи на какво :shock: ?! На това ли:
Случи се така че тя все по често започва съвсем директно да повдига темата, за секса и въпреки че и казах че не се чувствам подготвен и дори готов, тя продължава да настоява. - това не може да го пише мъж, още повече такъв над 18 г :D !
https://media.giphy.com/media/mSPevXqDPwqOI/giphy.gif
Здравейте, форумници. Искам да споделя с вас един проблем, и се надявам да ми помогнете със съвет или насока. Имам гадже от три месеца, като за протокола мисля че е важно да отбележа че ми е първото гадже в живота. По настоящем съм на 20 години, и изхождайки от факта че ми е първа следва да се заключи че нямам никакъв сексуален опит, така да се каже. Стигнали сме до момента, в който сме преминали през голяма част от типичните романтично интимни тропи, като деликатни докосвания, държане на ръце, целувки и прегръдки, НО, следва голямото но.
Случи се така че тя все по често започва съвсем директно да повдига темата, за секса и въпреки че и казах че не се чувствам подготвен и дори готов, тя продължава да настоява.
Истината е че тя е страхотно момиче и съм изключително притеснен да не я разочаровам и въпреки че тя знае че не съм имал, никакъв контакт с представителки на нежният пол, и ме разбира, усещам че е доста по-настоятелна отколкото трябва.
Проведохме сериозен разговор, в който тя ми постави ултиматум, в следващите три месеца, да свършим тази работа иначе ще ме зареже, без скрупули. Не можело така да се дърпам постоянно не сме били малки, вее сме установили отношения, и прочие.
Чувствам се притиснат, напрежението от подобни ултиматуми, ми елиминира удоволствието от срещите с нея. Моето желание е да установим емоционална връзка, и да си станем по-близки преди да се хвърлим в леглото, и така секса ще е по-специален.
Можете ли да ме посъветвате, как да парирам, атаките и, и да и обясня адекватно че имам нужда от това да ми даде още време. Знам че въпроси от този род типично се задават от момичета, но аз съм супер притеснително момче, и така да се каже имам нужда от малко помощ. Благодаря предварително.
https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo
Sarafina
03-29-2016, 19:17
Хм......сега ме накара да се замисля....абе възможно ли е да е неосъзнат гей?
Защото сексуалната ориентация до голяма степен зависи от хормоните в мозъка, в този ред на мисли липсата на бушуващ тестостерон към собствената си приятелка...знам ли...
Или е асексуален
Или трол
Искам приятелка :( да взема да постна тъжна тема като съфорумеца :д защо не ми върза оназииии :(((((
Гейдарът ти какво ти говори? ;д
Иначе едва ли е това. Твърде филмарско и тролско ще дойде вече ;д.
LoadRunner
03-29-2016, 20:18
Искам приятелка :( да взема да постна тъжна тема като съфорумеца :д защо не ми върза оназииии :(((((
шот си грозна и дебела
хуахуахуахуааа
Или е асексуален
Или тролТрети вариант няма 8) ! Макар че, ако беше асексуален, нямаше да има приятелка, а щеше да си живее без половинка, и нямаше да му прави впечатление.
Твърде филмарско и тролско ще дойде вече ;д.Понеже сега не е :shock: :D ?!
Sarafina
03-30-2016, 18:06
Виж сега, може да си е хванал приятелка, за да не се различава от масата :д в тийн възраст е нормално
sladura89
03-31-2016, 00:13
Е де да имахме всички такива приятелки нямаше да му мислим много нормално е в една връзка партньорите да изискват и секс и забавление иначе защо са заедно ми те останалите неща може да си ги правят и с приятели и роднини, ако го няма секса връзката е обречена принципно рано или късно! :)
lili-ton
04-04-2016, 14:18
Може и да е вярно. Един мой братовчед ми споделяше много лични неща и ме е питал за съвети. По едно време имаше връзка с една по-голяма от него, начална учителка. И ми беше споделил, че тя искала да правят и анален секс, а той се гнусял дори от мисълта за това. И все си намирал оправдания да си останат на класическия вариант. Така, че някой може и изобщо да не е готов за секс все още.
sladura89
04-07-2016, 22:55
Може и да е вярно. Един мой братовчед ми споделяше много лични неща и ме е питал за съвети. По едно време имаше връзка с една по-голяма от него, начална учителка. И ми беше споделил, че тя искала да правят и анален секс, а той се гнусял дори от мисълта за това. И все си намирал оправдания да си останат на класическия вариант. Така, че някой може и изобщо да не е готов за секс все още.
Че какво толкова анален и аз не съм правил, а и изобщо не ме влече, кефи си ме класическия! Само, ако момичето иска бих се прежалил да го пробвам, ама още не съм срещал такива къде да искат! :)
baby_baby
04-08-2016, 13:57
Секса е начина да установите по стабилна емоционална връзка и да станете по близки. Тва е следващото ниво... Не се заблуждавай с идеологий, станал си на 20. Секса е нормално нещо което помага на една връзка. Ако на мен някоя ми откаже и сме на по 20 и нещо, бих си помислил че просто не иска да е с мен като цяло, без значение какво казва. Твоето не е поведение на 20 годишен мъж.
Другото което е, тва което правиш е игоистично. Нали се сещаш че и момичето има разни нужди дето трябва да се задоволяват. Тва че те е чакала цели 3 месеца на тези ви години е цяло чудо и е абсилютно нормално да почва да се дразни. В случея, ти си виновен, така че си бий 1 шамар и спри да се филмираш.
++++