PDA

View Full Version : Кървене :( .. Към момичетата

Daidito
04-04-2016, 20:36
Здравейте,не знам до колко темата е за тук но ...
Преди около месец правихме секс с приятеля ми,но презервативът се скъса и свърши в мен. Пих Ескапел и след две седмици ми дойде. Реших да почна да пия противозачатъчни,за да не стават такива гафове. Предписаха ми Белара,уж нови и пречистени,но с хиляди странични ефекти . Пих ги 8 дни и ги спрях,защото имах страшно сърцебиене,главоболие,гаде не,някаква тежест .. Сега въпросът е е че цикълът ми попринцип е по 6 дни, а сега продължава вече 11 .. Кървенето не е силно,но все пак го има. На какво мислите,че се дължи това ? Някоя имала ли е подобен проблем :(

Sarafina
04-04-2016, 20:39
Отиваш бързо на гинеколог...как 11 дена О.о
Ползвате презерватив и тва е отсега нататък, не е нормално да се къса така лесно, ще си увредиш организма необратимо...
Ескапел се пие макс 1-2 пъти годишно и пак е мн опасно, не знаеш какво ще стане.
С тоя Ескапел + противозачатъчни дано не е късно.

Daidito
04-04-2016, 20:46
ами знам,е попринцип като се почнат противозачатъчни,през първите няколко дни от приема им или дори до началото на следващата менструация може има зацапване,но сега и с този ескапел не знам какво да си мисля ..

Sarafina
04-04-2016, 20:47
Приемала съм противозачатъчни около 6 месеца за регулиране на менструцията, нито съм усещала тежест, болки, гадене, да не говорим за 11 дена кървене....
......
Аз ти казвам, че е сериозно и ще си блъскаш главата, пък ти се успокоявай.

baby_baby
04-05-2016, 15:22
Отиди на гинеколог 11 дни кървене не е нормално не се замисляш изобщо

Daidito
04-09-2016, 12:18
Ходих,лекарката каза,че просто не е трябвало да спирам противозачатъчните по средата,а да ги допия до края на опаковката.. От там е дошъл проблема :)

Скорпионка
04-09-2016, 13:44
Ходих,лекарката каза,че просто не е трябвало да спирам противозачатъчните по средата,а да ги допия до края на опаковката.. От там е дошъл проблема :)

Явно тези не са подходящи за теб, ако искаш да практикуваш още секс без кондом като приемаш противозачатъчни да ти изпише други такива дето са подходящи за теб. Аз пия противозачатъчни 1 година и нещо и те са първите дето пия, като ми ги изписа имах леко зацапване като страничен ефект което беше нормално докато организмът ми се адаптира към тях имах само един път зацапване между менструацията и повече странични съм нямала влияят ми добре.

moonllightt
04-09-2016, 20:42
Това зацапване се дължи на това, че организмът ти се приспособява към хапчетата. Аз пия в момента и когато ги започнах първия месец и при мен го имаше това зацапване. Аз пия Ясмин и съм нямала проблеми никога. Може би просто тези не са за теб.

carrieee
04-17-2016, 22:13
Пробвай с Yazz .

Monstunter
04-19-2016, 11:13
Замисли се щом тези провивозачатъчни имат такава сила за да спрират тизи процес какво друго могат да причинят на организма ти . Не е нужно просто се консултирай със специалист няма нищо срамно. Всеки е пробвал най-различни неща.

-----------------------------------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!