View Full Version : Помощ!!!
radi1006
04-05-2016, 16:56
Преди месец и нещо се скарах с най-добрия ми приятел 2години постояно всеки де 24/7 бяхме заедно споделяхме си всичко дори в най-трудната ситуация беше до мене а ситуацията беше че паднах и си счупих ръката той дойде с мене във болницата седя докато не го изгониха след това дойде след операцията постояно 2 дена на всеко едно свиждане беше при мене след това имахме един лагер на който аз не иск да отида 3 дена ми се моли бехме като братя но от изведнъж се промени не искал повече да сме приятели моля ви се искам коментари от хора който могат да помогнат защото не издържам навсякъде спомени от него снимки моля ви за помощ!!!
radi1006
04-05-2016, 18:59
Аз да не съм се ударил
anonymous990763
04-05-2016, 19:39
Болката е същата ,даже и по-силна. Времето лекува всичко,ще ти мине, както се изразиха по-горе.
divergent
04-05-2016, 19:59
Как искаш да ти помогнем, не можем да говорим с приятеля ти, за да го питаме какъв му е проблема. В тийн годините човек получава най-важните уроци, един от тях е, че хората идват и си отиват от живота ни при всякакви различни обстоятелства. Няма как един човек да бъде до теб през целия ти живот, обстоятелствата са такива, че отношенията между хората както имат начало, така имат и край. И аз съм губила внезапно близка приятелка, с която съм била повече от десет години, но просто така се случва. Приемаш ситуацията, колкото и да е трудно, и с времето болката ще отшуми.
Според мен си го заслужаваш защото си ужасен приятел.
divergent
04-10-2016, 10:56
Според мен си го заслужаваш защото си ужасен приятел.
Я, ти да не си момченцето, дето го изхвърли от живота си? :D