PDA

View Full Version : Уж има интерес, а не преприема нищо

lovo123
04-05-2016, 17:46
Ще се опитам да обясня в каква ситуация съм и ви моля за съвет. Харесвам едно момче от моето училище. Той е една година по-голям от мен. В началото не го забелязвах, виждах го много рядко. Един мой приятел ми каза, че го е разпитвал за мен. Тогава ми стана интересно кой е той и защо проявява интерес към мен. Забелязах, че ме гледа доста често. Един ден ми се усмихна. Замръзнах на място, сърцето ми се сви, не знаех как да реагирам. Постепенно започнахме да се поздравяваме. Колкото и пъти да ме видеше през деня все ми се усмихваше. Личеше си, че има нещо към мен. Но само това се случваше. Всеки ден погледи и усмивки. Изминаха 4-5 месеца и все още е същото положение. Той знае, че го харесвам ....но защо не предприема нищо? И все пак страхува се от отговора ми или има някаква друга причина.. Какво да правя? - да предприема ли нещо или просто да се примиря, че няма да се получат нещата.

nIkEnCeTy_bE
04-05-2016, 17:49
Естествено, че трябва да направиш нещо, а не да седиш и да се чудиш как ще изминат още няколко месеца и никой няма да направи крачката. Стига с това оправдание, че момчетата трябвало първи да пишат. Следващия път като се засечете и го заговори. Може да го бъзикнеш нещо за това как се гледате само, но естествено ако смяташ, че държи на майтап.

inewton
04-05-2016, 17:51
Може да си има приятелка, може да е срамежлив, може да е педал,... Всичко може. Ние няма как да ти кажем. Не го познаваме.

divergent
04-05-2016, 20:09
Аз се поздравявам по коридорите в училище и навсякъде из града с момчетата, които познавам, нормално е и да се усмихваме, така правят познатите. може просто да е любезен. има го и варианта да те зяпа, защото ти го зяпаш. потърси по-близък контакт с него, говорете си, пишете си, излизайте. ако действително има интерес, ще се разбере.

ForzaFelipe
04-05-2016, 23:10
Да, за жалост понякога момчетата сме много глупави. Виждаме сигналите, осъзнаваме какво изпитваме и ние, но не правим нищо. Бъг в системата ли, просто сме си глупави ли, не е ясно, но щом го харесваш, поеми щафетата. Спри го следващия път, поговори си с него, покани го на кафе, просто за да покажеш, че искаш нещо и ти. Не губиш нищо.

baby_baby
04-06-2016, 09:46
Това че те гледа и ти се усмихва нищо не значи !

Явно е срамежлив и за това нищо не прави

sladura89
04-07-2016, 21:39
Естествено, че трябва да направиш нещо, а не да седиш и да се чудиш как ще изминат още няколко месеца и никой няма да направи крачката. Стига с това оправдание, че момчетата трябвало първи да пишат. Следващия път като се засечете и го заговори. Може да го бъзикнеш нещо за това как се гледате само, но естествено ако смяташ, че държи на майтап.

+1 :)

sladura89
04-07-2016, 21:41
Да, за жалост понякога момчетата сме много глупави. Виждаме сигналите, осъзнаваме какво изпитваме и ние, но не правим нищо. Бъг в системата ли, просто сме си глупави ли, не е ясно, но щом го харесваш, поеми щафетата. Спри го следващия път, поговори си с него, покани го на кафе, просто за да покажеш, че искаш нещо и ти. Не губиш нищо.

А кой го измисли, че момчето трябва да действа първо може и момичето да направи първата крачка или и двамата по равно, останалото са оправдания! :)

Ясен Ясенов
04-09-2016, 09:17
Не предприемай нищо, ти си момиче и трябва да си надута и гнусна свиня, въпреки че го харесваш. Не падай толкова ниско да се предлагаш на момче, на жените мъже не им трябват, те забременяват от въздуха. Щом не предприема той нищо, значи нищо няма да се получи, дано единственият секс, който получиш да е от някъв урод или от жиголо.

zombolovesu
04-09-2016, 11:07
Двамата сте прекалено срамежливи да направите нещо и накрая ще те е яд, че нищо не си направила. Пробвай, като ти се усмихва в коридорите да го заговориш и накрая му кажи, че искаш да излезете и да ти пише, ако той желае, за да се уговорите. Така хем няма да го задължиш да излезете, ако не иска, но ако прояви интерес, със сигурност трябва да ти пише :) Късмет