PDA

View Full Version : Въпрос на който не намерих отговор в интернет :Д

gaiter
04-07-2016, 21:38
Искам да попитам ако си на 16-17 години и се регистрираш в сайт за запознанства, пращаш снимки, уговаряш срещи законово как стоят нещата? Смисъл полицията следи ли го това ,могат ли да те хванат?

TROLLDADLOLCAKE
04-08-2016, 04:19
Ако го правиш съзнателно,а не по принуда не е проблем,но в това число смятам,че и родителите ти трябва да са уведомени от твоя страна.

sluncho23
04-08-2016, 07:08
Ако го правиш съзнателно,а не по принуда не е проблем,но в това число смятам,че и родителите ти трябва да са уведомени от твоя страна.

Ако наистина както казва е съзнателно, ок. Но не знаеш кой стои отсреща. Остави това, че може да не е същия човек (не, че е малко), но дори и аз съм излизала така (нещо което никога повече няма да направя!!!) не са се оказвали това което ми се е виждало.

baby_baby
04-08-2016, 12:55
Никой нищо не следи иначе до сега да са хванали половината свят :д

RapExotic
04-08-2016, 20:05
Сайтовете за запознанства са един голям ташак. Никой нищо няма да ти каже за това, че не си пълнолетен и всичко си е на твоя отговорност, но ако очакваш да намериш свестни момичета там само ще си загубиш времето.

TROLLDADLOLCAKE
04-08-2016, 20:56
^ +1

Ако търси свястна - Неделя преди обяд.Тогава мършите спят,щото събота вечер са били в чалготекитИ! :3

Грозния
04-09-2016, 20:18
Сайтовете за запознанства са един голям ташак. Никой нищо няма да ти каже за това, че не си пълнолетен и всичко си е на твоя отговорност, но ако очакваш да намериш свестни момичета там само ще си загубиш времето.Самата истина!