Влез

View Full Version : Отблъскана съм

Eli.xr1
04-10-2016, 16:55
Здравейте, момиче съм в 8клас.
Е да, ново училище , нови приятели. Всъщност исках да се преместия в ново училище и ето.
Но проблемът ми е, че колкото и да се опитвам не мога да се сприятеля с момчета. Имам приятелки момичета, с тях ми е лесно, но момчетата от нашия клас все едно не ме забелязват. Общувах с едно момче от другия клас,но и то ме отблъсна.
Как да спечеля вниманието им? Какво мога да променя ? Вярно че не съм първа хубост, слаба съм , висока смис ддз . Малко съм и срамежлива, но мога да се отпусна. Но искам да им спечеля вниманието . Как ? Съвети ?

RapExotic
04-10-2016, 19:04
Покажи им цицка.

Или се опитай да говориш с тях на теми различни от гримове, маникюр, педикюр, шопинг, диети, астрология...

Ospi
04-10-2016, 19:22
Изчакай няколко години и няма да те оставят намира.

anonymous990763
04-10-2016, 20:28
Изчакай няколко години и няма да те оставят намира.

Напълно вярно е. Изведнъж стихията от хормони в тялото ти си проличава и момчетата около теб започват да се чудят защо досега не са те забелязвали. Изчакай, а през това време се научи да си самостоятелна и да не ти пука дали другите те харесват или не.

Грозния
04-10-2016, 21:41
Здравейте, момиче съм в 8клас.
колкото и да се опитвам не мога да се сприятеля с момчета.
Общувах с едно момче от другия клас,но и то ме отблъсна.
Как да спечеля вниманието им? Какво мога да променя ? искам да им спечеля вниманието . Как ? Съвети ?Поддържаш ли външния си вид?
И...

се опитай да говориш с тях на теми различни от гримове, маникюр, педикюр, шопинг, диети, астрология...

Изведнъж стихията от хормони в тялото ти си проличава и момчетата около теб започват да се чудят защо досега не са те забелязвали.Възможно е да не я забелязват, ако тях самите още не ги е затресъл хормона :D или ги е срам! Все пак при момчетата пубертетът започва по-късно отколкото при момичетата.

inewton
04-11-2016, 05:38
Не се притеснявай, дете. Ще започнат да те забелязват. В противен случай винаги можеш да отидеш у ТУ.

solo_
04-14-2016, 08:06
Купи си парфюм с женски феромони !

baby_baby
04-14-2016, 12:32
Нормално е в ново училище да ти е странно но с времето ще ти е добре и ще се опознаеш

NoComment
04-18-2016, 07:41
На първо време просто се отпусни до колкото може без да се притесняваш от този онзи и т.н. А останалото ще видиш, че само ще си потръгне. И както ти казаха момчетата на твоята възраст още не са ги ударили хормоните явно, че не ти обръщат внимание. В този случай може да се хванеш с момче което е по голямо от теб с 1 2 години, но не повече. А и пък другото което е то един ден както ти казаха няма да те оставят на мира.

Georgius
04-29-2016, 20:26
Аз съм в 10 клас и момичетата в моя клас много малко общуват с момчета . Това не трябва да те притеснява . ;)