View Full Version : Благотворителност
metallicafan1234
04-11-2016, 13:45
Пиша ви тук по един въпрос. 12 клас съм и в училище ни карат да даваме по 10 лв. за някаква благотворителност. По-точно тениски за изпращането. Проблемът ми е такъв - не искам да давам 10 лв., не защото ми е толкова до парите (не са много), а защото благотворителността не е ли по собствено желание. Никой не може да ме задължи да ги дам.
Ми иди на изпращането ти гол бе... :(
Кво искаш... Да сеобадя на директора ти и да му кажа да не купувате тениски ли...
Е са му звъня
metallicafan1234
04-11-2016, 14:20
По-полека. Само питам не е ли по собствено желание благотворителността и дали някой може да ме задължи. Въобще няма нищо общо облеклото.
Да, благотворителността е по собствено желание. Това е дейност, която разумните индивиди не вършат (с риск за пореден път да бъда наречен сноб).
metallicafan1234
04-11-2016, 14:59
Да, благотворителността е по собствено желание. Това е дейност, която разумните индивиди не вършат (с риск за пореден път да бъда наречен сноб).
Абсолютно прав си
Парите отиват за глупости, а не за бедни деца.
По-полека. Само питам не е ли по собствено желание благотворителността и дали някой може да ме задължи. Въобще няма нищо общо облеклото.
Ами нали и без това трябва да си купите тениска за изпращането?
В момента задаваш мега бавнярските въпроси -.-
П.п Ако става дума за #стенисканабала... Парите си отиват по предназначение...
anonymous990763
04-11-2016, 17:03
Има ли разлика дали ще ги дадеш за тениска или за някаква друга блуза? Само че при едното ще помогнеш на някого, а при другото ще напълниш джоба на някой, който най-вероятно вече е с препълнен джоб.