PDA

View Full Version : Приятелят ми открадна момичето в което се влюбих

Валката
04-11-2016, 23:54
Здравейте.Аз съм на 15 и уча 9 клас,за първи път пиша затова моля ви без агресивни и обидни коментари.

Историята ми започна около средата на осми клас когато осъзнах ,че момичето което седи до ме (по принуда) е много красиво ,умно и забавно до тогава не и бях обръщал внимание ,но с многото ни разговори се влюбих в нея а може би и тя в ме.Закачах ме се всеки ден целехме се с гуми ,химикали биехме се за солети и си говорехме с часове ама до лятото не се случи нещо по-сериозно.Тъй като е от съседно село не се виждахме често ,тогава основно излизах с група приятели от училище и тогава се случи лошото.Приятелите ми започнаха да говорят за някакъв "пич" от друга държава който щял да дойде в нашия клас.Първия път когато му чух името ми стана лошо,просто усетих ,че този човек ще ми създава проблеми.
Така и стана.Щом го видях си помислих свестен е ,може би бъркам ,но щом започна училище това чувство ,че го мразя не ме напускаше.Приятен човек е ,но в някои случаи е голям идиот и простак.Това не ми пречеше ,но в един момент момичето в което се влюбих започна да се мотае около него.Около декември 2015 станаха "гаджета" за две седмици.Когато му каза,че иска да са само приятели се окуражих и на 14 февруари и подарих цветя и бонбони (нестана).От почти два месеца не ми говори а отношенията между тях се задълбочаваха.Гледат филми ,излизат в парка ,преди седмица разбрах ,че той е преспал у нея.Той все ми повтаряше ,че не иска гадже и бях спокоен.Вчера ми заяви ,че са станали гаджета.Сринах се,пред него се правех че не ми пука ,но вътрешно се разплаках.Вече не знам какво да правя ,имам чувството ,че никога няма да спра да я обичам ,но това вече ми изглежда като сериозна връзка и само се надявам да се разделят.

Благодаря ,че отделихте време да прочетете това.
Ако някой има съвет моля да го сподели.

TROLLDADLOLCAKE
04-12-2016, 00:26
Той не ти е приятел.За нищо на света не бих барнал/спал/ с гаджето на приятелите ми,тъй като може би аз съм от малко по-различно поколение от теб и за мен те са мои братя,както и аз за тях.Честно да ти кажа не виждам как може да промениш случващото се,защото разбирам какъв е в нейните очи..Идва от чужбина и тя го смята за "готин", както може би и повечето от съучениците ти.Ще ти дам един много хубав съвет,който на мен ми даде братовчед ми (ама нали ми е корава главата и не го слушах) - Не се занимавай с такива.Тренирай,учи,излиза ..колкото и да не ти се вярва това един ден ще ти се отплати и то много!А междувременно ако изскочи момичето за теб ще разбереш,че е тя тъй като по нищо няма да прилича на тези след които тичаш - т.е .. няма да се налага да се унижаваш, да и тичаш след гъза и прочие!Знам как се чувстваш,знам колко ти е трудно..но повярвай ми трудностите в живота ти тепърва започват и ако на всяка падаш духом, от теб няма да стане силен човек!Успех!

Валката
04-12-2016, 00:45
Благодаря ще те послушам .Ще ми трябва време да я забравя ,но ще се справя

Rakshy
04-12-2016, 00:58
It ain't stealin if it's not yours

tori
04-12-2016, 05:51
+1000000000

Момчето, доколкото разбрах, не ти е било близък авер, така че не можеш да очакваш каквато и да е лоялност. (Тук ми иде на акъла оная приказка за лъва и защо е глупаво да очакваш той да не те изяде, само защото ти не го хапеш.) Щом не е обвързана с теб, щом не си говорите 2 месеца, нямаш право да казваш, че ти я е откраднал - тя никога не е била твоя. Всеки е длъжен да пробва, да почука на шибаната врата (пък дори и вътре в стаята да има някого, пак си длъжен заради себе си да почукаш! отделно дали ще си съгласен да си с човек, който е изритал бившия си заради теб и дали не може да се случи така, че нещата да се обърнат и ти да си заебан заради нова играчка), а дали ще му се отвори, е друг въпрос. Съвсем отделно е това дали си струва да се отваря баш-баш тая врата, казах отгоре защо. Но в темата е важно, че нямаш право да се сърдиш, че някой е почукал на вратата, която не са ти отворили.

baby_baby
04-12-2016, 08:29
Не се занимавай

Явно само се е бъзикала с теб

ForzaFelipe
04-12-2016, 10:21

That

Първо, в цялата история не разбрах кога станахте приятели, че го наричаш такъв в заглавието, но добре. Всъщност аз не виждам защо проблема да е в него или в нея, като проблема си е твой. 1 година си я харесвал и не си направил нищо по-сериозно...еми какво очакваш да се случи, дори и момичето да те е харесало тя няма да те чака 40 години. Да не говорим, че както каза пантерката, тука стана малко крадеца вика дръжте крадеца... Сам си си виновен, така че сега продължаваш напред.

Bomber
04-12-2016, 11:00
Значи,проблема си е твой като не си действал,а и защо наричаш този в,когото тя се е влюбила твой приятел като в същото време си го мразил.

inewton
04-12-2016, 17:06
Това е трол!

draid
04-15-2016, 20:19
Я вземи малко да разсъждаваш върху дефиницията на думата "приятел"

HollyGolightly
04-16-2016, 04:34

Да!
Освен това да не сте цигани, че да крадете момичета за да са ви "гаджета"
И какъв приятел, като още от преди да го срещнеш ти е неприятен?