View Full Version : Секс с учителка...
Zdraveite, vsichko zapochna predi 5 meseca kogato v uchilishteto doide edna nova gospoja tq e na 23 godini ima si muj i dete. Predi nqkolko meseca mi predloji da go pravim i taka zapochnahme dosta chesto da go pravim. I vchera taq mi izrursi che e bremenna i az shtqh da pripadma vse pak sum 10 klas. Mnogo sum pritesnen ima li nqkakuv shans az da sum bashtata samo vednuj sme go pravili bez prezervativ i se pazihme dosta.
От въображаемия секс не се забременява...
Shh kitaec za kvo mi e da luja grupa nepoznati puberi ;) ;) ;)
https://youtu.be/5ApYJDtSdnA
Нз що никът ти ме подсети хд.
Прати снимка на учителката. Все пак трябва да я рейтнем. :D
Затова секс се прави само с учителки над 60. Няма да се научите и тва е.
Към автора, ако приемем че това, което казваш е истина говори с нея и ще стигнете до следните изводи и варианти:
1. Аборт - според мен не е опция и никога не бих накарал момиче/жена да абортира.
2. Късно е вече за хапче.
3. Да роди детето и да скрие, че е от теб.
4. Да се продаде, чрез болницата, на семейство, което не може да има деца. (Не проумявам, как хората могат да се отказват от собствените си деца.)
5. Да каже истината на съпруга си.
5.[1]. Възможен е развод и най-вероятно бащата би взел биологичното дете, а тя твоето.
5.[1,5]. Тук решаваш дали да поемеш отговорност и да останеш до нея или не.
5.[2]. Съпругът и все още я обича и остават заедно и отглеждат двете си деца.
[6!] - Изоставянето на детето не е опция!!!
Пп.: Много хора са попадали в тази ситуация. Това са ти вариантите. Всеки би стигнал до тях след като помисли.
Пп2.: Все още искам да я рейтна и настоявам за снимка!
mikity_sladky
04-13-2016, 13:30
Трябваше да се притесниш като го правите без презерватив. Сега и да се притесняваш, какво от това ? Сега даскалката да му мисли. Все пак тя те е подкарала....
baby_baby
04-13-2016, 15:16
Авторе това да не си го сънувал?
Все още искам да я рейтна и настоявам за снимка!
Nachi nogo si glupavwe. Pravili stegodostachesto no vsushnos ste go pravili vednuj. Голям си тъпанар, честно.. Не си интересен с твоите неосъществени фетиши с 40 годишни учители.
kalpazanka
04-14-2016, 07:26
Мислил ли си за варианта детето да е от законния й съпруг?
А ти да си стерилен, щото примерно си с варикоцеле или си изкарал заушка като малък?
Nachi nogo si glupavwe. Pravili stegodostachesto no vsushnos ste go pravili vednuj. Голям си тъпанар, честно.. Не си интересен с твоите неосъществени фетиши с 40 годишни учители.
Само веднъж без презерватив.:D
leo99999
04-14-2016, 14:03
Мислил ли си за варианта детето да е от законния й съпруг?
А ти да си стерилен, щото примерно си с варикоцеле или си изкарал заушка като малък?
Темата е сериозна, не знам защо не вярвате. Следващия дето иска да пусне подобна трябва да е по-оригинален. Примерно:
Правих тройка с учителката си и мъжа и. Може да се похвали че мъжа на даскалицата е би и как двамата са му правели френска.