View Full Version : Гей си търси момиче за приятелка
pavkata_1
04-13-2016, 12:44
Здравейте, пиша тук защото смятам че във форума има доста момичета и някоя може да и хареса начина за забавление/общуването които предлагам. М съм, бисексуален. Търся си мадама с която да сме приятел(к)и и която да ме научи как да се обличам в женски дрешки, да ме научи да се червисвам, гримирам и т.н. Тоест - нещо като приятелки-тинеджърки, които се учат една друга на тайните на женствеността и си споделят разни неща.
Мадамата няма значение от кой град е, тъй като не ми е проблем да пътувам из цялата страна.
Ако някоя има интерес - моля пишете ми на лични.
Темата няма сексуален характер, не е обява за запознанство с цел секс и прочие - просто се интересувам от приятелство и известни уроци в тънкостите на някои неща. От тази гледна точка смятам че не нарушава правилата на форума и се надявам да не бъде изтрита от някой модератор.
И моля от хората които нямат интерес - без безсмислени коментари относно сексуалността ми. Аз съм такъв какъвто съм и не Ви поучавам за вашия сексуален живот, така че бъдете така добри и Вие да не го правите за моя.
baby_baby
04-13-2016, 13:15
ужас
Като в намериш ми пиши. Отдавна искам да чукам мъжко и женско дупе докато са заедно. Ще се радвам да ми правите свирка едновременно.
Пиши, може да си направим анадолска четворка даже ;)
Пиши, може да си направим анадолска четворка даже ;)
Ако и аз се включа ще трябва да намерите още един, че да стане оргия :D
DarkTemplar
04-15-2016, 15:14
Ким, ако не ти хареса, да не вземеш да ги екзекутираш после?
Ким, ако не ти хареса, да не вземеш да ги екзекутираш после?
Няма бе.. Ще ги пратя да си играят с кучетата... Ако не вярваш, питай чичо ми- генерала..
Трябва ли ви праведен християнин? Отказвам се от поста.
Аз съм травестит и мечтая с момиче да ходя по магазините за дрехи. Жените трябва да се кефят, че има мъже експертни по модата.
ужас
Аз съм травестит, като автора само, че хетеросексуален. Една интелигентна жена трябва да оценява добре нагласеният мъж.
То стана много модерно да си хетеросексуален педал :D
pavkata_1
04-16-2016, 07:30
Да повдигна малко темата...
Да повдигна малко темата...
Избягвай да я повдигаш щото има доста желаещи да те "повдигат" и то не виртуално, а реално.
Здравей. И аз съм гей, но мисля че няма да намериш отговор на въпроса в този форум...Или в какъвто и да е бил в България. За съжаление повечето Българи са хомофоби (което е тъжно) и можеш да го видиш от самите коментари по-горе. Надявам се и мен да не ме напсуват, защото никой не си избира сексуалността. Пожелавам ти късмет :)
DontFlyAway
04-17-2016, 20:27
Здравей. И аз съм гей, но мисля че няма да намериш отговор на въпроса в този форум...Или в какъвто и да е бил в България. За съжаление повечето Българи са хомофоби (което е тъжно) и можеш да го видиш от самите коментари по-горе. Надявам се и мен да не ме напсуват, защото никой не си избира сексуалността. Пожелавам ти късмет :)
Много прав си мой. Но от гей до гей има разлика. И аз падам леко по средата ама на OP му е много зле работата щом иска да се облича като жена и да се гримира
pavkata_1
04-19-2016, 11:46
Да повдигна леко темата.
pinkblood
04-20-2016, 16:35
Аз лично супер много се кефя на бисексуални и хомосексуални мъже. Причината е ,че са много по-отпуснати и забавни . Имам такива приятели ,но не го показват открито ,понеже ги е страх да не бъдат отхвърлени от обществото ,а би било супер да забиваме мъже заедно или да ми помага при избора на бельо хаха
DarkTemplar
04-20-2016, 16:48
Можете заедно да обсъждате и преоткривате магията на аналната любов.
pinkblood
04-20-2016, 17:31
Може и ти да се включиш :)
DarkTemplar
04-20-2016, 17:44
Не мерси. Изброените неща не представляват интерес за мен.
pinkblood
04-20-2016, 18:49
Нормално ха и все пак това не означава да се шегуваш с интересите на останалите :)
И ви харесва да ви ръчкат отзад!?
Харесва им да се правят на интересни. Хомо пичове разберете, нормалните мъже ги боли кура за вас така че чупката.
pavkata_1
04-23-2016, 23:14
Да повдигна леко темата.
marya.petrowa
04-25-2016, 05:51
От кой град си?
И ви харесва да ви ръчкат отзад!?
Аналният секс доставя десетки пъти по-голямо удоволствие от стандарта!
pavkata_1
04-25-2016, 09:14
От кой град си?
При интерес-пиши на лично съобщение.
При интерес-пиши на лично съобщение.
Може ли и аз?
pavkata_1
04-27-2016, 12:48
Да повдигна леко темата.
Да повдигна леко темата.
Защо?
pavkata_1
05-02-2016, 17:52
Да повдигна пак темата.
Да повдигна пак темата.
Никой не проявява интерес.
pavkata_1
05-04-2016, 08:49
Да повдигна малко темата пак.
Никой не проявява интерес.
.
pavkata_1
05-29-2016, 11:42
Up!
KaRiNa.Ni
06-07-2016, 16:32
Само повдигаш темата,ами напиши нова.
tradgothdude
06-07-2016, 17:22
Много интересно заглавие, ама няма как хем да си гей, хем да си бисексуален. Това е все едно да кажеш, че си хетеросексуален гей. Да не искаш да кажеш биджендър (bigender)? Тогава има и логика в това хем да си момче, хем да търсиш момиче, за да сте приятелКи.
А иначе се надявам да откриеш мадамата, която търсиш, обаче защо хем
Темата няма сексуален характер, хем е в раздел "секс"?
pavkata_1
06-21-2016, 17:48
Up!
KaRiNa.Ni
06-21-2016, 17:50
Много интересно заглавие, ама няма как хем да си гей, хем да си бисексуален. Това е все едно да кажеш, че си хетеросексуален гей. Да не искаш да кажеш биджендър (bigender)? Тогава има и логика в това хем да си момче, хем да търсиш момиче, за да сте приятелКи.
А иначе се надявам да откриеш мадамата, която търсиш, обаче защо хем хем е в раздел "секс"?
+
Definitely_Not_a_Troll
06-21-2016, 18:41
Здравейте, пиша тук защото смятам че във форума има доста момичета и някоя може да и хареса начина за забавление/общуването които предлагам. М съм, бисексуален. Търся си мадама с която да сме приятел(к)и и която да ме научи как да се обличам в женски дрешки, да ме научи да се червисвам, гримирам и т.н. Тоест - нещо като приятелки-тинеджърки, които се учат една друга на тайните на женствеността и си споделят разни неща.
Мадамата няма значение от кой град е, тъй като не ми е проблем да пътувам из цялата страна.
Ако някоя има интерес - моля пишете ми на лични.
Темата няма сексуален характер, не е обява за запознанство с цел секс и прочие - просто се интересувам от приятелство и известни уроци в тънкостите на някои неща. От тази гледна точка смятам че не нарушава правилата на форума и се надявам да не бъде изтрита от някой модератор.
И моля от хората които нямат интерес - без безсмислени коментари относно сексуалността ми. Аз съм такъв какъвто съм и не Ви поучавам за вашия сексуален живот, така че бъдете така добри и Вие да не го правите за моя.
Аз сим кандйидатка <3 На 9 сим от Сливницачка ;)) Лс муцка
pavkata_1
07-02-2016, 14:18
Up!
Mr. Nerd
07-13-2016, 21:07
Аналният секс доставя десетки пъти по-голямо удоволствие от стандарта!
Ти във всяко тема ли даваш мнение извънземно?
YoungBloodZ
07-13-2016, 21:24
http://prikachi.com/images/358/8835358U.gif