View Full Version : Трябва ли да се чувствам гузно :( :( :(
Оня ден се забивахме с едно момиче (и двамата сме на 16 години) и се сещате какво стана после. Първоначално всичко започна много добре , обаче когато решихме да сменим позата - тя да легне върху мен ( 42 кила съм а тя мисля че е някъде към 50 кг) взе че изведнъж така ме затисна че май ми изкара въздуха. Тя много се загрижи и притесни , обаче се чувствам ужасно гузно за дето я притесних! Моля без подигравки , темата не е ебавка!!!
baby_baby
04-13-2016, 13:07
:lol:
mikity_sladky
04-13-2016, 13:25
Хаха, еми вземи яж повечко. Малко килограми да натрупаш. Иначе ако ти е трудно, просто не пробвайте тази поза отново. Има много пози, забавлявайте се, нищо че си по-слаб. Не му мисли. Успех! :)
наистина ти благодаря за съвета иначе с момичето не сме близки , просто решихме да опитаме...
:lol:
отначало казах , че това не е ЕБАВКА и наистина ми изкара въздуха като легна върху мен :shock: :(
baby_baby
04-13-2016, 15:15
отначало казах , че това не е ЕБАВКА и наистина ми изкара въздуха като легна върху мен :shock: :(
Както казаха по-нагоре яж повече за да не става така
Мога вече да се похваля че всичките ми тревоги свършиха ;) днес се видяхме и поговорихме , и изяснихме че няма никакъв проблем. baby_baby , ами аз познавам връстници които са мн по-слаби които даже не можеш и да си представяш че съществуват... пък и съм висок 1.70 което ме прави още по-слаб така че.....
42 кила съм и съм висок 1.70
да не те прочете Ива, че ще почне да ти се подиграва, колко си дебел
Оня ден се забивахме с едно момиче (и двамата сме на 16 години) и се сещате какво стана после. Първоначално всичко започна много добре , обаче когато решихме да сменим позата - тя да легне върху мен ( 42 кила съм а тя мисля че е някъде към 50 кг) взе че изведнъж така ме затисна че май ми изкара въздуха. Тя много се загрижи и притесни , обаче се чувствам ужасно гузно за дето я притесних! Моля без подигравки , темата не е ебавка!!!Това Е ебавка по две причини:
1. Как ще те "затисне" и изкара въздуха като тя тежи горе-долу колкото теб :D? Но това е по-маловажното!
2. Като си 42 кг на 16 г, коя би ти пуснала да я ебеш :razz: ?
YoungBloodZ
04-13-2016, 18:41
Това Е ебавка по две причини:
някоя наркоманка?
!
Може тва да й е някъв фетиш бе :D
RapExotic
04-13-2016, 20:00
тя мисля че е някъде към 50 кг
Тези 50 кила да не са към 70-80 ?
да трябва. хващат те че лъжеш.