PDA

View Full Version : Отношенията в една връзка

b.ivanov28
04-13-2016, 14:59
Здравейте , надявам се първо да не си помислите , че нещо ви будалкам , както и да не получа коментари от рода на "ПРИСМЕХ". Имам следния проблем и съм сигурен , че всеки един от вас е минал по този път , именно заради това реших да се допитам до вас и очаквам да получа някакъв съвет.. Имам си приятелка от 2 месеца , но проблема е следния , че аз до сега не съм имал сериозна приятелка , тъй като предишните "ВРЪЗКИ" бяха така да ги нарека просто "ДЕТСКА ЛЮБОВ" и всичко е било коренно различно от една истинска зряла връзка, разбирате ме нали? Та сега не съм дете и ето , че си имам приятелка , която е по-опитна от мен да и очаква същото и от мен , но съм по-несигурен , тъй като нямам опита и е нормално според мен да нямам и увереността. Тя ми казва , че съм се държал много странно и някак дръпнато и дори ме е питала дали изпитвам някакви чувства към нея , а проблема е , че просто не знам как да се държа (говоря за нещата свързани с ласки , страст и в прочие) , та аз дори не съм целувал с език , може ли някакъв съвет (знам , че е странно , че искам от вас такава помощ , но моля ви :) , кажете ми просто как да я накарам да се чувства щастлива , желана , обичана и т.н? Комплименти и правя редовно , но стане ли въпрос за целувки и по-задълбочени неща се чувствам супер "ограничен" и съм просто като едно дете , елементарна целувка по устата , прегръдка и това е.. Чувствам се много жалко , моля ви за някой друг съвет как да постъпвам в кажи речи "ПЪРВАТА СИ ВРЪЗКА". Благодаря ви предварително и моля без хейт.

martiriz
04-13-2016, 15:27
Първо, за всичко си има първи път, нормално е да се притесняваш, да се чувстваш неопитен. Всички сме минали през това, всеки се тревожи за първата целувка с език. Мисля, че по някое време ще се получи от само себе си, особено ако момичето е по-настоятелно, но все пак - не разчитай само на нея, опитай се да превъзмогнеш това положение, отпусни се. Друг вариант е да поговориш с нея, надявам се да е свестно момиче и да не реагира прекалено остро, разказвайки на половината град, че едва ли не не ставаш. Все пак има и такива момичета, които тъпчат след подобни признания. Мисля, че ще е най-добре да се отървеш от притеснението и да постъпиш мъжки, преминавайки към действие. Няма нищо страшно, само първия път ще си малко несигурен, после всичко ще е по-лесно. Успех! :)

ДОТА
04-13-2016, 15:51
почни да я пляскаш по задника пред хората, познати или непознати, ще видиш как бързо ще и минат мераците да си друг

b.ivanov28
04-13-2016, 17:26
Благодаря много на всички , най-вече на martiriz , но в момента се държи супер гадно , обижда ме директно , подиграва ми се и нямам желание даже да й пиша , тъй като отново ще ми пише нещо на въпреки. Питах я дали иска да се разделим , явно не съм неин тип и я дразня , каза че не иска и в същото време се държи много гадно нищо общо с преди.. Казах и че според мен щом се държи така , тя вече е 1 вид настроена против мен и няма как да сме си като преди и по-добре да не я измъчвам и да намери някой , който ще я задоволи.. Извиних й се много пъти и й казах , че ще се постарая да й покажа , че много я харесвам , щото излиза , че явно не си личи ..

ДОТА
04-13-2016, 17:28
може да е разбрала, че я ползваш за пред семейството си
вместо да им се разкриеш

baby_baby
04-14-2016, 10:00
За всичко си има първи път нормално е да се притесняваш но просто се отпусни