Влез

View Full Version : Mалко помощ с подигравките!

sineds
04-14-2016, 09:47
Кажете ми как да постъпя когато останалите се подиграват с телосложението и размерите ми? Забога , вече ми иде да се гръмна! Наричат ме с прякори от типа на клечко , счупения , кол , пръчка , анорексик и тн. Как да отвърна и аз на всички които се ебават с мене - те повечето са гардероби над 1.80 и тежат по 80-90 кг мускули , защото тренират. А аз съм 1.72 и съм около 42 кг o-: Моля помогнете и благодаря предварително !

solo_
04-14-2016, 10:02
Кажете ми как да постъпя когато останалите се подиграват с телосложението и размерите ми? Забога , вече ми иде да се гръмна! Наричат ме с прякори от типа на клечко , счупения , кол , пръчка , анорексик и тн. Как да отвърна и аз на всички които се ебават с мене - те повечето са гардероби над 1.80 и тежат по 80-90 кг мускули , защото тренират. А аз съм 1.72 и съм около 42 кг o-: Моля помогнете и благодаря предварително !

Комплексирай ги. Кажи им, че тренират само за да изглеждат добре пред хората, иначе се едни простаци които могат да изпъкнат само и единствено с мускули !

baby_baby
04-14-2016, 12:31
Яж повече и тренирай

Ама какво ти пука за тяхното мнение важното е на теб да ти е добре

sineds
04-15-2016, 04:12
Ходих 6 месеца на фитнес , но изобщо нямаше ефект. И това е все едно да ти направят 5 лева отстъпка от цената но ферари

anonymous990763
04-15-2016, 05:54
Храни се колкото може по-пълноценно.

Грозния
04-15-2016, 18:05
А аз съм 1.72 и съм около 42 кг o-: Моля помогнете и благодаря предварително !Знам, че това с подигравките е гадно, но ако наистина си толкова на ръст и килограми, редно е да почнеш да тренираш нещо и да ядеш в същото време за да качиш малко маса :)!

Кажи им, че тренират само за да изглеждат добре пред хората, иначе се едни простаци които могат да изпъкнат само и единствено с мускули !С това най-много да си изпроси един хубав бой, вместо уважение :D!

Ходих 6 месеца на фитнес , но изобщо нямаше ефект.6 месеца са малко, трябва ти повече време и най-вече упоритост (да си редовен, с тренировките и храненето)!