View Full Version : В класната стая
Walter_White
04-15-2016, 22:16
Момче, на 16 г.
Здравейте ! Имам голям проблем...
Почвам направо. Оня ден (в училище) имахме свободен час и всички се разотидоха на някъде (понеже времетео беше хубаво) и в класната стая останахме само ние с едно момиче. Почнахме да си говорим, да се шегуваме, смяхме се и по едно време (знаейки че съм добър масажист) каза, че е схваната навсякъде и един масаж ще й се отрази добре , а аз, разбира се, не отказах. Първо седеше - почнах от гърба, надолу...после легна на чина и преминах към краката...в същото време се говорехме, диалогът се превърна в разгорещен флирт и масажът се превърна в ласки и така така се стигна до онуй място. Да, почнах да й правя орална (жалко че не топнах чушката). След 15-20 минути вече беше оргазмирала и аз привършвах, и в тоя момент една съученичка влезе в класната стая. Направи няколко крачки пред да осъзнае какво се случва вътре. Чу се едно ''Хииии...ааа ?!'' (да, точно така чеше), направи един facepalm и побягна навън. Оттогава не сме се виждали с това момиче. Какво ще правя ако реши да каже на някой и това се разпространи ?! Дали да й говоря ? А ако реши да ме изнудва ? Какво трябва да правя, помогнете ми !
NoComment
04-16-2016, 08:22
Доста кофти ситуация. Това момиче с което си бил трябва да я потърсиш и да видиш вече какво следва. И не се притеснявай, че ще каже на някой. То лошата слава ще е за нея а добрата за теб.
Доста кофти ситуация. Това момиче с което си бил трябва да я потърсиш и да видиш вече какво следва. И не се притеснявай, че ще каже на някой. То лошата слава ще е за нея а добрата за теб.
И защо лошата слава да е за нея, че нещо не мога да разбера!?
stalker681
04-16-2016, 08:47
олеле мале
divergent
04-16-2016, 09:20
Не си я виждал оттогава, понеже са ви видели на камерите в стаята, и техните са разбрали, и са я пратили в девическа гимназия. Трол.
Само аз ли съм мнителен тук относно историите.
Да попитам автора:
- Имаш цели две мения, едното от които история (най-вероятно си я сънувал);
- Девойката съученичка ли ти е?
- От къде знае че си добър масажист?
- А ти как на 16 стана добър масажист, вероятно си и кинезитерапевт?
- Къде са тея момичета дето дават на "добри масажисти" да ги лижат? Не бъди скрънза, прати координати. Друг е въпроса дали човек иска да има нещо общо с такова девойче.
- Съжеляваш че не си топнал чушката? Вероятно ходиш с кондом в училище или мацката дава да я чукат без гума?
- И сега най-интересния въпрос: как така си лизал немита катерица? А, да. Носиш си влажни кърпички, тампони и кислородна вода, вагинален душ. Е, така може. Не си уточнил девойката как е с интимната хигиена. Усети ли да ти лъха на риба?
- И понеже не сме видали женско до сега, да те питам как успя да я докараш до оргазъм с френска? Евала брато. Аз до сега на една не съм попадал дето може да свърши по тоя начин, ( имах случай в който дамата свършваше като си галеше сама клитора а френската беше само помощна, така че не се брои) а ти от първия път. Евала. Голям късметлия. Не я изпускай. При момичетата по-вероятно да попаднеш на такава дето не може да свърши.
ПП
Определено трябва да те е срам. И то от факта че си лизал немита катерица. Сигурен ли си че сутрината някой батко не я е докарал с кола на училище и междувеременно не я е напълнил с човечета? Да си забелязал нещо бяло да излиза от там?
Щото ако някой е оставил нещо вътре то доста дълго време намира пътя навън.
divergent
04-16-2016, 10:29
Да попитам автора:
- Къде са тея момичета дето дават на "добри масажисти" да ги лижат? Не бъди скрънза, прати координати. Друг е въпроса дали човек иска да има нещо общо с такова девойче.
- Съжеляваш че не си топнал чушката? Вероятно ходиш с кондом в училище или мацката дава да я чукат без гума?
- И сега най-интересния въпрос: как така си лизал немита катерица? А, да. Носиш си влажни кърпички, тампони и кислородна вода, вагинален душ. Е, така може. Не си уточнил девойката как е с интимната хигиена. Усети ли да ти лъха на риба?
- И понеже не сме видали женско до сега, да те питам как успя да я докараш до оргазъм с френска? Евала брато. Аз до сега на една не съм попадал дето може да свърши по тоя начин, ( имах случай в който дамата свършваше като си галеше сама клитора а френската беше само помощна, така че не се брои) а ти от първия път. Евала. Голям късметлия. Не я изпускай. При момичетата по-вероятно да попаднеш на такава дето не може да свърши.
ПП
Определено трябва да те е срам. И то от факта че си лизал немита катерица. Сигурен ли си че сутрината някой батко не я е докарал с кола на училище и междувеременно не я е напълнил с човечета? Да си забелязал нещо бяло да излиза от там?
eдно е да идентифицираме трола, ама ти направо го замръчка. повече едно мнение няма да посмее да публикува. :D :D :D
baby_baby
04-16-2016, 12:51
:lol:
Walter_White
04-16-2016, 13:03
Да попитам автора:
ПП
- ?!
- Да
- Молят ме постоянно, а и всички на които съм правил казват че съм много добър
- the same
- Палавичка е, ако знаеш как да си вършиш работата ( свалянето) и на теб ще ти дадат. Не бъди тъп - масажът е само оправдание за физически контакт.
- Да, винаги имам един в портфейла. Познавам и момичета които постоянно си носят.
- Ако не беше достатъчно чиста отдолу вероятно нямаше да ми даде. Не всички са ленивки к (вероятно като твоите мамичета) и се поддържат. Имаше лека миризма.
- Има момичета които се докарват до оргазъм само с ласки...ти за какво изобщо ми говориш ? Не е толкова тлрудна работа да докараш момиче до оргазъм между другото, имаше и предигра разбира се.
Отговорих ти на въпросите, доволен ?
А сега щом се правиш на голям умник, вместо да се съмняваш в историята ми, дай някой съвет.
[QUOTE=Walter_White;11429788]- ?!
Имаше лека миризма.
/QUOTE]
По миризмата успя ли да установиш дали скоро е излязла от цикъл или някой друг си е играл с канелата в опит да точи "блага ракия"?
А сега съвета: помоли я да разкаже на другите момичета. Така ще имаш огромен наплив от съученички желаещи да ги лижеш и даряваш с оргазми. И родителите им ще са ти благодарни защото задоволените им дъщери ще са по продуктивни и немимуемо ще си вдигнат успеха. Лошо е само ако някое момче реши да ти пробва "уменията".