View Full Version : Секс след 5 часа
ronaldinio337
04-17-2016, 21:44
Така. В 12.1. Аз свърших момче съм. След това уринирах. Към 5 пак уринирах и към 6.7. Правихме секс с приятелката ми. Доколкото знам спермата бързо изветрява може би час два. Какво бихте казали вие приятели дали има някакъв шанс. След кто 2 пъти съм уринирал.
baby_baby
04-17-2016, 21:48
Според мен няма шанс
Така. В 12.1. Аз свърших момче съм. След това уринирах. Към 5 пак уринирах и към 6.7. Правихме секс с приятелката ми. Доколкото знам спермата бързо изветрява може би час два. Какво бихте казали вие приятели дали има някакъв шанс. След кто 2 пъти съм уринирал.
http://i49.vbox7.com/o/9f5/9f5cbc0d0.jpg?feature=og
Я пак?
ronaldinio337
04-17-2016, 21:52
И според мен няма шанс. Дано да си права :) все пак от. 12. Или 1. До. 6.7. Има много време. Благодаря за корекността.. А за деугите дето ходят да се бъзикат с ко каза ко ти луд ли си да се факат... няма място за сърдене питам като човек.. не да ми се ебавате тук.
Според мен няма шанс
Защо изостави темата в твоя чест :(
TROLLDADLOLCAKE
04-18-2016, 21:54
Миналата седмица четахме за "ОСПЕРМЯВАНЕ НА ЧЕРВАТА ", сега чета за изветряване на сперма...Други ден дано напишете тема за срок на годност на гениталите след сефте.
HollyGolightly
04-18-2016, 22:31
Положението е наистина жалко, когато хората спрат да те мислят за трол и просто те приемат за дебил
Понеже въпроса е сериозен, та и аз да ти отговоря.
Завси как си свършил. Ако ти го е глътнала няма проблем, може веднага пак да и го вкараш.
Иначе евала че ти дава без гума.
Понеже въпроса е сериозен, та и аз да ти отговоря.
Завси как си свършил. Ако ти го е глътнала няма проблем, може веднага пак да и го вкараш.
Иначе евала че ти дава без гума.
В каналчето остават минимално количество сперма...
В каналчето остават минимално количество сперма...
Мамка му, трябваше да напиша сериозен в кавички. Ей, пак приехте нещата на сериозно.
Другия вариант да си топне в оцет 9 грауса с добавено лимонтузу. Гаранция че няма да има оцелели.
Monstunter
04-19-2016, 10:56
Не е толкова лесно да се забременее не се притеснявай.
---------------------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!
Не е толкова лесно да се забременее не се притеснявай.
---------------------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!
Ако пък толкова се притеснява да чука само когато мацката е в цикъл, за да е по-спокоен.
Иначе желаещи да го отменят през останалото време и нямащи притеснение че могат да станат татковци, лесно ще намери. Както се казва: приятел в нужда се познава.