PDA

View Full Version : Вече не мога

the dreamer
04-18-2016, 21:44
Вече не мога да обичам...никоя.

Esdeath
04-18-2016, 22:16
Защо смяташ така ?

ForzaFelipe
04-18-2016, 22:29
http://fabrykamemow.pl//uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201302/1359993996_by_skapik_500.jpg

HollyGolightly
04-18-2016, 23:09
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/de/47/7f/de477f688f1400cc4dd99b3f7531495d.jpg

TROLLDADLOLCAKE
04-18-2016, 23:50
Завиждам ти.

the dreamer
04-19-2016, 11:01
Защо смяташ така ?

Защото всички са предатели...лъжци...

martiriz
04-19-2016, 11:15

Не е така, просто не попадаш на правилните. Не си прави изводи за стадото само заради една-две овци. :)

the dreamer
04-19-2016, 12:09
Не е така, просто не попадаш на правилните. Не си прави изводи за стадото само заради една-две овци. :)

Е как да повярвам в това, в случай че и най-близките ми приятели ме лъжат ?

the dreamer
04-19-2016, 12:11
http://fabrykamemow.pl//uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201302/1359993996_by_skapik_500.jpg

I can't teach you. You can only feel it (by) yourself.

baby_baby
04-19-2016, 12:11

Ти с всички ли си бил?

the dreamer
04-19-2016, 12:13
Ти с всички ли си бил?

И да не съм бил нали виждам к'во се случва.

baby_baby
04-19-2016, 12:16
И да не съм бил нали виждам к'во се случва.

Но не всички са такива има и свестни но не си попадал

martiriz
04-19-2016, 13:06
Е как да повярвам в това, в случай че и най-близките ми приятели ме лъжат ?

Изхвърли ги от живота си, за да не се тормозиш с тях и поеми по своя път. Запознавай се с нови хора, дерзай. Намери си хоби, занимавай се с нещо. Ще попаднеш на правилните хора, когато това трябва да се случи; когато е писано да се случи. Дотогава можеш само да страниш от тези, които ти вредят. Винаги има различни, винаги ще се намерят страхотни хора, които не биха те предали, но не биха и те лъгали, когато грешиш. Просто трябва да си търпелив и да имаш вяра, че това ще се случи. :)

an7raks
04-19-2016, 13:31
винаги ще се намерят страхотни хора, които не биха те предали, но не биха и те лъгали, когато грешиш. Просто трябва да си търпелив и да имаш вяра, че това ще се случи. :)

Можеш да кажеш, че винаги ще се намери кой да те подхлъзне, но да намериш някой, който на всяка цена ще бъде искрен с теб си е въпрос на някакъв доста голям късмет.

divergent
04-19-2016, 15:47

Не е правилно да поставяш всички под един знаменател, но все пак предатели и фалшиви приятели колкото искаш. Правилно е казано, че приятел в нужда се познава. Хубаво е още в тийн годините да осъзнаеш, че не можеш да се доверяваш на всеки и да разчиташ на някой друг, сега е момента да ги разбереш тези неща и да се изградиш като характер. Аз разбрах, че трябва да се научиш да се оправяш сам, защото за някои неща ако ти сам не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Просто си гледай живота, не се отчайвай заради някакви си хора, които не заслужават да бъдат в живота ти. По-добре е да си сам, отколкото зле придружен - това важи за всичко и всички. С времето ще разбереш и ще откриеш истинските хора, които да присъстват в живота ти, и ще бъдеш истински щастлив. :)

golemiq_korab_minava
04-19-2016, 15:51
Точно обратното е. Прави си оценка за стадото от повечето овци, но да знаеш, че има индувидуални личности, които се срещат по-малко , но ги има.

Maleficus
04-19-2016, 16:12
Еми човек, чакай да намериш правилното момиче! Ама да знаеш има уловка ! Правилните са малко и всяко момиче се смята за член на клуба "Правилните и хубави хора " ! :D

the dreamer
04-19-2016, 16:14
Но не всички са такива има и свестни но не си попадал

Повечето "свестни" ги знам...въпрос на време е да свалят маските .

Грозния
04-19-2016, 18:04
Вече не мога да обичам...никоя.

Защото всички са предатели...лъжци...Коя и как ти би шута :D?

LoveInfect
04-19-2016, 18:05
Коя и как ти би шута :D?

++??

baby_baby
04-19-2016, 21:30

А ако нямат маски?

solo_
04-19-2016, 21:33
А ако нямат маски?

Ако нямат маски, директно ще видиш що за стока...

Под "маска" имам следното предвид: Преправяне на държанието.

the dreamer
04-20-2016, 13:10
Изхвърли ги от живота си, за да не се тормозиш с тях и поеми по своя път. Запознавай се с нови хора, дерзай. Намери си хоби, занимавай се с нещо. Ще попаднеш на правилните хора, когато това трябва да се случи; когато е писано да се случи. Дотогава можеш само да страниш от тези, които ти вредят. Винаги има различни, винаги ще се намерят страхотни хора, които не биха те предали, но не биха и те лъгали, когато грешиш. Просто трябва да си търпелив и да имаш вяра, че това ще се случи. :)

Имам си хобита и занимания, постоянно се запознавам с нови хора. Надявам се да попадна на "правилните".

the dreamer
04-20-2016, 13:10

Имам си хобита и занимания, постоянно се запознавам с нови хора. Надявам се да попадна на "правилните".

the dreamer
04-20-2016, 13:14
Не е правилно да поставяш всички под един знаменател, но все пак предатели и фалшиви приятели колкото искаш. Правилно е казано, че приятел в нужда се познава. Хубаво е още в тийн годините да осъзнаеш, че не можеш да се доверяваш на всеки и да разчиташ на някой друг, сега е момента да ги разбереш тези неща и да се изградиш като характер. Аз разбрах, че трябва да се научиш да се оправяш сам, защото за някои неща ако ти сам не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Просто си гледай живота, не се отчайвай заради някакви си хора, които не заслужават да бъдат в живота ти. По-добре е да си сам, отколкото зле придружен - това важи за всичко и всички. С времето ще разбереш и ще откриеш истинските хора, които да присъстват в живота ти, и ще бъдеш истински щастлив. :)

Благодаря за мотивацията !

the dreamer
04-20-2016, 13:28
Коя и как ти би шута :D?

Става въпрос за друго, не само за момичета. Изневяра , да речем...

Грозния
04-20-2016, 20:09
Става въпрос за друго, не само за момичета. Изневяра , да речем...Това ли било? Приятелката ти си го сложи с най-добрия ти приятел :D? Това си е класика :) ! А можеше да си направите тройка, за да не си капо сега.

Сега сериозно - кофти е брат, но ще го преживееш. Тя е щяла да го направи с друг така или иначе. Приятелят ти просто е искал и той да намаже :D! И ти да беше - сигурно щеше да направиш същото на негово място :D ! Можеш да му благодариш, че те е отървал от нея 8)! Нали затова са приятелите :D!

the dreamer
04-20-2016, 21:55
Това ли било? Приятелката ти си го сложи с най-добрия ти приятел :D? Това си е класика :) ! А можеше да си направите тройка, за да не си капо сега.

Сега сериозно - кофти е брат, но ще го преживееш. Тя е щяла да го направи с друг така или иначе. Приятелят ти просто е искал и той да намаже :D! И ти да беше - сигурно щеше да направиш същото на негово място :D ! Можеш да му благодариш, че те е отървал от нея 8)! Нали затова са приятелите :D!

Нищо не съм казвал за случилото се. Измисляш си.

AwesomEBG
04-20-2016, 23:19

Не бъди толкова писимистично настроен!!!!! Може и да си по-голям от мен, да си видял много повече от мен, но мен са ме лъжели хора, които са всичко за мен.. Давал съм им и най-многото, което съм имал! Просто това, което съм преживял ме кара да мисля, че можеш да вярваш единствено на родителите си и на теб.. Защото не знаеш дали на другият ден няма да бъдеш предаден и излъган от най-близкия (гадже, приятел) .. Аз съм свикнал да съм сам.. Най-мразя това, но съм свикнал.. искам, не искам... Моят съвет е да не се доверяваш на 100% а никого!!! Въпреки, че аз го правя.. Мисли позитивно! Времето лекува всичко и всичко се връща ;) помни го!

ПС на 20 съм..

the dreamer
04-24-2016, 08:56
Не бъди толкова писимистично настроен!!!!! Може и да си по-голям от мен, да си видял много повече от мен, но мен са ме лъжели хора, които са всичко за мен.. Давал съм им и най-многото, което съм имал! Просто това, което съм преживял ме кара да мисля, че можеш да вярваш единствено на родителите си и на теб.. Защото не знаеш дали на другият ден няма да бъдеш предаден и излъган от най-близкия (гадже, приятел) .. Аз съм свикнал да съм сам.. Най-мразя това, но съм свикнал.. искам, не искам... Моят съвет е да не се доверяваш на 100% а никого!!! Въпреки, че аз го правя.. Мисли позитивно! Времето лекува всичко и всичко се връща ;) помни го!

ПС на 20 съм..
Благодаря !