PDA

View Full Version : Въпрос след първия път

trollishunderlord
04-19-2016, 20:45
Здравейте. Значи въпроса ми е такъв - от няколко месеца правя секс със гаджето ми(аз съм момче) и всичко е много яко ама напоследък започвам все по малко чуствителност да усещам на пениса. та въпроса ми е дали след като се прави секс повече време може да се спре усещането и да се губи удоволствието след дълъг период. нали няма да се наложи подмяна на пениса защото секса ми харесва и не искам да спирам да го права ама като не усещам нищо нали се сещате че е тъпо. да не се губи годноста на пениса ми???? благодаря за помоща

Dwyd96
04-19-2016, 21:13
Нескопосан трол.. Явно като те е правил баща ти е бил с износен пенис :X

trollishunderlord
04-19-2016, 21:18
Всъщност темата е поздрав за TROLLDADLOLCAKE, тъй като от един негов коментар в друга тема разбрах, че има нужда от нещо подобно. Без лоши чувства, Dwyd96.

Dwyd96
04-19-2016, 21:26
Всъщност темата е поздрав за TROLLDADLOLCAKE, тъй като от един негов коментар в друга тема разбрах, че има нужда от нещо подобно. Без лоши чувства, Dwyd96.

Аз не тая лоши чувства към никой ;)

trollishunderlord
04-19-2016, 21:37
Да, прочетох го в погледа на снимката на аватара ти, че е така, просто исках да съм сигурен. :D

TROLLDADLOLCAKE
04-19-2016, 21:44
Ще ме довършите ей... :D :D :D

trollishunderlord
04-19-2016, 22:08
Важното е да сеем радост сред хората, истинските тролове кучета ги яли :D

leo_N
04-20-2016, 07:51
Здравейте. Значи въпроса ми е такъв - от няколко месеца правя секс със гаджето ми(аз съм момче) и всичко е много яко ама напоследък започвам все по малко чуствителност да усещам на пениса. та въпроса ми е дали след като се прави секс повече време може да се спре усещането и да се губи удоволствието след дълъг период. нали няма да се наложи подмяна на пениса защото секса ми харесва и не искам да спирам да го права ама като не усещам нищо нали се сещате че е тъпо. да не се губи годноста на пениса ми???? благодаря за помоща
Вероятно си се родил бебе седмаче. Според мен са те бутнали в кувиоз, обаче пишката ти е останала отвън и затова сега имаш такива проблеми. Пита ли мама в кой месец си се "пръкнал" на бял сваят?