View Full Version : Бисексуален секс
Не съм мислила, че ще срещна бисексуално момче. Аз самата съм бисексуална и няма нищо по-хубаво от това. Признах му, че съм бисексуална. Очаквах да ми се скара а той отвърна със същото. Разбрах, че и двамата сме бисексуални. Искаме да направим секс със други бисексуални гаджета. От къде да намерим други бисексуални гаджета - момче и момиче?
marya.petrowa
04-25-2016, 05:32
Здравей аз съм момче и си падам по момичета не съм гей но носа женски дрехи и се гримирам. В Америка такива като мен се казват crossdress. Бих искал да пробвам тройка с мъж и жена като мен или с бисексуални също просто за удоволствието.
Няма лошо, ама що пишете тука?
Има си сайтове за запознанства.
А, ясно. Тука пишете за да се правите на интересни и да провокирате останалите.
Съмнявам се някой да се заинтересова от вашите желания.
baby_baby
04-26-2016, 19:28
Здравей аз съм момче и си падам по момичета не съм гей но носа женски дрехи и се гримирам. В Америка такива като мен се казват crossdress. Бих искал да пробвам тройка с мъж и жена като мен или с бисексуални също просто за удоволствието.
:lol:
Amorenvivo
05-14-2016, 17:56
Офф писна ми от вашата педерастия бе хора!!!!!
L.Morningstar
05-17-2016, 10:21
Здравейте, аз съм мъж, който се облича като жена, която се облича като мъж. Търся жена, която да се облича като мъж, който се облича като жена. В америка това се нарича fucking retard. Искам да намеря 1000 такива като мен и да си направим оргия, ако някой може да ми помогне да пише тук. СЕРИОЗЕН СЪМ
dibela_manivela
05-17-2016, 17:21
Здравейте, аз съм мъж, който се облича като жена, която се облича като мъж. Търся жена, която да се облича като мъж, който се облича като жена. В америка това се нарича fucking retard. Искам да намеря 1000 такива като мен и да си направим оргия, ако някой може да ми помогне да пише тук. СЕРИОЗЕН СЪМ
големо мандръсанье ша падне