PDA

View Full Version : Как да се харесам на момичето което харесвам?

DEP1203
04-26-2016, 14:18
Здравейте, аз съм на 14 (знам че ще кажете ,,не си ли много малък") но от доста време харесвам едно момиче. Не сме от един и същ град и не се виждаме често и затова няма как да я каня да излизаме някъде. Доста добри приятели сме, но понякога се притеснявам да я заговоря за да не кажа някоя глупост. Не съм сигурен дали и тя ме харесва и не знам какво да правя. Моля ви за съвет. Как мога да й се харесам или как да й направя комплимент за нещо, защото попринцип доста ме е срам или каквото и да е.
Постарах се да го направя възможно най-кратко,защото знам, че не ви се четат дълги истории.

::NeVeR*eNd:::
04-26-2016, 18:26
Виж хората трябва да те приемат такъв какъвто си няма нужда да се променяш заради момиче още повече че си на 14 и ще има още много няма кво да и трепериш просто и кажи какво изпитваш към нея

baby_baby
04-29-2016, 08:19
Ако не те харесва няма как да я накараш каквото и да направиш

donityy
05-02-2016, 14:58
Това че сте добри приятели е голям + защото ако и кажеш че я харесваш дори и тя да не отвръща на чувствата ти пак ще си общувате и за вбъдеще и освен това щом сте приятели значи тя изпитва симпатии към теб (може би приятелски но все пак..) и няма защо да я впечатляваш. А колкото до това как да и кажеш..просто действай. Когато се очертае подходящ момент не овъртай а просто и признай и това е. Момичето би предпочело ако имаш нещо към нея да и кажеш. Дано да съм ти била от помощ. :)