View Full Version : Как да се харесам на момичето което харесвам?
Здравейте, аз съм на 14 (знам че ще кажете ,,не си ли много малък") но от доста време харесвам едно момиче. Не сме от един и същ град и не се виждаме често и затова няма как да я каня да излизаме някъде. Доста добри приятели сме, но понякога се притеснявам да я заговоря за да не кажа някоя глупост. Не съм сигурен дали и тя ме харесва и не знам какво да правя. Моля ви за съвет. Как мога да й се харесам или как да й направя комплимент за нещо, защото попринцип доста ме е срам или каквото и да е.
Постарах се да го направя възможно най-кратко,защото знам, че не ви се четат дълги истории.
::NeVeR*eNd:::
04-26-2016, 18:26
Виж хората трябва да те приемат такъв какъвто си няма нужда да се променяш заради момиче още повече че си на 14 и ще има още много няма кво да и трепериш просто и кажи какво изпитваш към нея
baby_baby
04-29-2016, 08:19
Ако не те харесва няма как да я накараш каквото и да направиш
Това че сте добри приятели е голям + защото ако и кажеш че я харесваш дори и тя да не отвръща на чувствата ти пак ще си общувате и за вбъдеще и освен това щом сте приятели значи тя изпитва симпатии към теб (може би приятелски но все пак..) и няма защо да я впечатляваш. А колкото до това как да и кажеш..просто действай. Когато се очертае подходящ момент не овъртай а просто и признай и това е. Момичето би предпочело ако имаш нещо към нея да и кажеш. Дано да съм ти била от помощ. :)