PDA

View Full Version : Не знам какво да правя...

manastalker
04-28-2016, 10:38
Харесвам едно момиче.Това момиче е в моя клас и ни предстои да завършим.Проблема е ,че с това момиче сме говорили и ми е казвала ,че няма нищо към мен ,но постоянно ми праща някакви сигнали ,които ме объркват.Забелязал съм ,че ме гледа понякога ,но това нищо не значи като цяло.Когато я извикам да излезем ,тя се дърпа с тъпи извинения,но цялата работа е че на бала ще бъда с нея и незнам как да процедирам.Имам съмнения ,че и тя изпитва нещо към мен .Какво бихте ме посаветвали?

baby_baby
04-28-2016, 12:25
Просто не те харесва и ясно ти го показва нз защо се правиш на сляп и не го разбереш

Не се занимавай

Pug_306
04-28-2016, 12:41
Лицева операция и ще те хареса ...

raror
04-29-2016, 00:24
Тия така си говорят, по-вежливо и това много често се бърка със флирт ;)

GuardianAngel
05-02-2016, 18:39
Запомни това "Най- ценното нещо което може да дадеш някой е времето от живота си".Използва те...иска внимание,разбиране,близост ,да се чувства желана(така наречето женско приятелство с облаги за нея).В момента в който поискаш нещо от нея, няма да го получиш и всичко ще свърши,затова си спести главоболието и не ходи с нея на бала..ще си разочарован още повече,ще се напиеш и ще се чувстваш като жалкар.

Грозния
05-02-2016, 19:33
Запомни това "Най-ценното нещо което може да дадеш някой е времето от живота си". Използва те...иска внимание,разбиране,близост ,да се чувства желана(така наречето женско приятелство с облаги за нея).В момента в който поискаш нещо от нея, няма да го получиш и всичко ще свърши,затова си спести главоболието и не ходи с нея на бала..ще си разочарован още повече,ще се напиеш и ще се чувстваш като жалкар.Самата истина! Слушай ангела-пазител :)!