View Full Version : Часове по сексуално образование в училищата
DieselBlood
05-01-2016, 12:56
Според вас трябва ли да се въведат такива часове? Защо? От колко годишна възраст трябва да се въведат?
Според мен от първи клас някъде. Те както се почват на 12 повечето...
Fisherman
05-01-2016, 13:02
какво толкова има да се говори на тема секс,че му трябва отделен предмет,което не може да бъде засегнато в часовете по Биология?
DieselBlood
05-01-2016, 13:04
какво толкова има да се говори на тема секс,че му трябва отделен предмет,което не може да бъде засегнато в часовете по Биология?
Не знам какво толкова има, но даскалките, които ми преподаваха на мен минаха отгоре - отгоре върху тази тема. Затова си мисля, че явно трябва да има отделен предмет, защото като гледам работата хич не отива на добре.
Трябва да има. Повечето тийнейджъри нямат никаква сексуална култура.
За! Но за да придобием сексуална култура ще е добре поне да имаме малко практика , така ще се образоваме много повече от някакви си лекции :D :D :D
anonymous990763
05-01-2016, 18:06
За! Но за да придобием сексуална култура ще е добре поне да имаме малко практика , така ще се образоваме много повече от някакви си лекции :D :D :D
Като гледам днешните 12-годишни мислят по същия начин. Те сами се образоват, не им трябват учители..
Според мен от първи клас някъде. Те както се почват на 12 повечето...Така е - трябва, но възпитанието и културата (вкл. сексуалната) започва още в семейството.
Те сами се образоват, не им трябват учители..Като няма възпитание и сексуална култура, това често става по метода на пробите и грешките - ескапели, антибиотици и аборти!
anonymous990763
05-01-2016, 18:38
Като няма възпитание и сексуална култура, това често става по метода на пробите и грешките - ескапели, антибиотици и аборти!
Имаше ирония.
metalhearted
05-02-2016, 16:13
Повечето пъти циганите правят подобни простотии, та те дори не присъстват в обикновените часове, защо да си правят труда специално за този?