View Full Version : Нормално ли е на тази възраст да нямаш интерес към любов и секс?
GoldenBoyAtanasov
05-02-2016, 04:07
Аз съм момче на 19.Имал съм няколко приятелки,зарибявки.Можел съм да правя секс,но просто така са се стекли обстоятелствата,че не се е случило.Преди някак си имах интерес да си имам приятелка и да правя секс,но в момента го нямам.Сякаш въобще не ме интересува и съм станал твърде голям непукист откакто се разделихме с последната ми приятелка.
nIkEnCeTy_bE
05-02-2016, 09:48
Разочаровал си се и може би ти е безразлично за момента. Прави неща, които ти харесват. Не мисли за това как никога няма да си върнеш желанието. Ще дойде някое момиче, което ще промени това твое мислене. :)
Аз съм момче на 19... Преди някак си имах интерес да си имам приятелка и да правя секс,но в момента го нямам.Според мен не е нормално. Ако беше на 60, щеше да е :D !
Ако беше на 60, щеше да е
почти на 60 съм и не смятам, че е нормално да спра
защото за теб е нормално
почти на 60 съм и не смятам, че е нормално да спра
защото за теб е нормално
"тийн"проблем
Разочаровал си се и може би ти е безразлично за момента. Прави неща, които ти харесват. Не мисли за това как никога няма да си върнеш желанието. Ще дойде някое момиче, което ще промени това твое мислене. :)
И според мен е това. 2-3 години изобщо не ми се занимаваше с нищо романтично и накрая изведнъж се появи моят човек.
baby_baby
05-03-2016, 08:52
Просто сега си в такъв период
SlowDownBaby
05-05-2016, 11:53
Аз също мисля,че е нормално.След като се разделих със последния ми приятел,повече от година нямах никакъв интерес към нищо.Но след време всичко се нарежда и желанието си идва. :)