PDA

View Full Version : КРАЙ - срещу индустриалното месо

LoveInfect
05-02-2016, 09:36
https://youtu.be/x2y3vLwrF6s
Повече нито бих помирисала, нито бих купила пиле от магазина!

Damia
05-02-2016, 11:50
Изгледай още няколко документални филма за животинската индустрия и няма да искаш да купуваш или ядеш каквото и да е месо.

GoldenBoyAtanasov
05-02-2016, 12:02
Никой не го интересува какво ти е мнението.Няма проблем да не ядеш месо,но не го обявявай в "любов",защото това не е уместно.Не си повече или по-малко велик/а като не ядеш месо.Отивай да пасеш трева!

baby_baby
05-02-2016, 12:18
Мисля че темата не е зя тук

Ти си знаеш какво да ядеш и какво не

YSMF
05-02-2016, 12:34
добре...що се чувствате длъжни да съобщавате на хората какво сте решили да спрете да ядете? да пляскаме ли що ли?
безсърдечна съм но даже да спра купешко месо пак ще коля кокошки на село

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 13:40
Те после от тез кокошки освен вода с подсладители нищо друго не ядат.

Само да вметна, че и България върви по този път.

Има обаче и био екологично отглеждане на кокошки.

LoveInfect
05-02-2016, 15:38
Изгледай още няколко документални филма за животинската индустрия и няма да искаш да купуваш или ядеш каквото и да е месо.

Аз без това не ям. В моето семйство само домашно месо се готви.

LoveInfect
05-02-2016, 15:40
Никой не го интересува какво ти е мнението.Няма проблем да не ядеш месо,но не го обявявай в "любов",защото това не е уместно.Не си повече или по-малко велик/а като не ядеш месо.Отивай да пасеш трева!

Не казвам че съм повече или по - малко велика. Ако ми се ходеше да паса трева, нямаше да ви занимавам с тази тема. Просто исках да се получи дискусия. Не съм против консумирането на месо. Против индустриалното месо съм.

tori
05-02-2016, 16:26
И аз съм против насилието, да. Над каквото и да е. И над марулите също.

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 16:51
това варварство си остава традиция в нашите села.

въпреки, че има много по-лесни начини за убиване.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjsqqzF7LvMAhXEBSwKHTHLDeEQuAIIGzAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DEc WftWIXfEA&usg=AFQjCNEOb_ApB6PH4MK29fv4VF-PuPJCOA&sig2=osTeyk-mUKlYDG5Psjv19Q&bvm=bv.121070826,d.bGg

solo_
05-02-2016, 16:55
това варварство си остава традиция в нашите села.

въпреки, че има много по-лесни начини за убиване.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjsqqzF7LvMAhXEBSwKHTHLDeEQuAIIGzAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DEc WftWIXfEA&usg=AFQjCNEOb_ApB6PH4MK29fv4VF-PuPJCOA&sig2=osTeyk-mUKlYDG5Psjv19Q&bvm=bv.121070826,d.bGg

https://www.youtube.com/watch?v=jKPk1_-7aHw

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 17:06
https://youtu.be/BkTyPEJbnsY хха тук по-хуманно ги убиват.

Damia
05-02-2016, 17:08
^ добре че са домашно и екологични отгледаните животни като тези във видеата с много приятна смърт, за да си успокоим съвестта. Не знам каква дискусия очакваше, като то ще се превърне в спор. А и раздела любов си е грешен.

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 17:12
https://www.youtube.com/watch?v=jKPk1_-7aHw

А коня го удрят първо в главата и после, че е силно животно.

Вместо да го застрелят, или да му промушат сърцето. То сега има специални пистолети https://youtu.be/EPYolyW5-TM

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 17:17
^ добре че са домашно и екологични отгледаните животни като тези във видеата с много приятна смърт, за да си успокоим съвестта. Не знам каква дискусия очакваше, като то ще се превърне в спор. А и раздела любов си е грешен.

В домашни условия прасетата не се гледат много по-различно, сигурно стреса е доста по-малък обаче.

Овцете, козите, кравите и кокошките обаче се гледат много по-добре, водят се напаша, виждат бял ден.

В нашите български ферми в също по този начин се гледат = пасищно.

Докато в заводите ги тъпкат в разни клетки през целия им живот по 10000

solo_
05-02-2016, 17:25
А коня го удрят първо в главата и после, че е силно животно.

Вместо да го застрелят, или да му промушат сърцето. То сега има специални пистолети https://youtu.be/EPYolyW5-TM

Искам да гледам ИДИЛ екзекуция, но не мога да намеря клип.

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 17:28
Искам да гледам ИДИЛ екзекуция, но не мога да намеря клип.
във фацебоок бяха пускали обеглавявания на хора, и сега в йутюб май има, ма не е за гледане.

изрудите колиха по доста по-брутален начин с тъп нож=ножче..

и такива изроди в момента някои български идиоти крякат, че трябвало свободно да преминават границата със статус беженци.

solo_
05-02-2016, 17:33
добре...що се чувствате длъжни да съобщавате на хората какво сте решили да спрете да ядете? да пляскаме ли що ли?
безсърдечна съм но даже да спра купешко месо пак ще коля кокошки на село

Кръвожадна ли си?

YSMF
05-02-2016, 17:46
Кръвожадна ли си?
не...ама и не пищя на умряло от колене на животни

Fisherman
05-02-2016, 17:57
Не знам какво очаквате,ем хората били животни ем животните в природата се хранят с други животни,ем не може хората да убиват животно ЗА ХРАНА.

всеки човек е против насилието над животни,но използването им за храна с цел,не е насилие

лошото отношение към животните във фермите е нередно,но кой е виновен за това?

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 18:25
Не знам какво очаквате,ем хората били животни ем животните в природата се хранят с други животни,ем не може хората да убиват животно ЗА ХРАНА.

всеки човек е против насилието над животни,но използването им за храна с цел,не е насилие

лошото отношение към животните във фермите е нередно,но кой е виновен за това?

винони сме ние, които предпочитаме по лесния начин от магазина.

виновни сме, че живеем в големи градове и населението е твърде голямо, за да изисква много бърза продукция

виновни са фермерите, които гледат парите и безнеса пред останалото.

Fisherman
05-02-2016, 19:30
винони сме ние, които предпочитаме по лесния начин от магазина.

виновни сме, че живеем в големи градове и населението е твърде голямо, за да изисква много бърза продукция

виновни са фермерите, които гледат парите и безнеса пред останалото.

това е реалността,търсенето е по-голямо повече гърла има за хранене

Грозния
05-02-2016, 20:00
Темата наистина не е за тук.

Не знам какво очаквате,ем хората били животни ем животните в природата се хранят с други животни,ем не може хората да убиват животно ЗА ХРАНА.Поклон!

Хората се нуждаят от месо за изхранване, по един или друг начин.

LoadRunner
05-02-2016, 20:14
https://youtu.be/x2y3vLwrF6s
Повече нито бих помирисала, нито бих купила пиле от магазина!

добре радвам се че си прогледнала аз съм го спрял преди 3 години, благословени са само невежите, те спят и живеят най-сладко

и един мноу важен въпрос- Защо спираш пилешкото, заради отношението при производството или заради нещо друго?

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 20:18
това е реалността,търсенето е по-голямо повече гърла има за хранене

за съжаление си прав.

който се бори за забрана на месото, значи не е със себе си и му препоръчвам да се бори за повече постижими неща.

solo_
05-02-2016, 20:21
Какво толкова? Нали трябва да оцелеем?

3D Printers все още се разработват, тъй че...

solo_
05-02-2016, 20:22

LoveInfect е много чувствителна!

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 20:24
Какво толкова? Нали трябва да оцелеем?

3D Printers все още се разработват, тъй че...

според много вегани сме можели да оцеляваме с трева

може и да може, но не и в тоя свят ще се случи това.

solo_
05-02-2016, 20:24

Зависи как си свикнал.

LoadRunner
05-02-2016, 20:36
Те после от тез кокошки освен вода с подсладители нищо друго не ядат.

който се бори за забрана на месото, значи не е със себе си и му препоръчвам да се бори за повече постижими неща.

никога нищо не мога да ти схвана момче
ти наистина май си умствено изостанал

ДОТА
05-02-2016, 20:40

можем, ама тва живот ли ще е

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 20:47
никога нищо не мога да ти схвана момче
ти наистина май си умствено изостанал

какво общо имат двата ми коментара?

В първия се споменава, че кокошето месо от заводите е вредно.
Във втория - че хората няма да станат вегани, за да ядат кокосови орехи в джунглата,когато у нас дойде зима.

LoadRunner
05-02-2016, 20:52
двата ми коментари?

кикикикики
е жалко че и ти ще се водиш завършил ВИШИ един ден

golemiq_korab_minava
05-02-2016, 21:04
кикикикики
е жалко че и ти ще се водиш завършил ВИШИ един ден

Много жалки неща се случват, ако искаш да ги променяш -давай, ако не можеш и не желаеш, то тогава е хубаво да мълчиш. С рев няма да постигнеш цели. .

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 15:19
https://youtu.be/S5bDvjpxbbM
пантеро изгледай този филм

LoveInfect
05-03-2016, 16:42
И аз съм против насилието, да. Над каквото и да е. И над марулите също.

Марулите нямат съзнание, а животните имат.

LoveInfect
05-03-2016, 16:44

Може да е грешен, да признавам. Просто аз си свързвам темата с любов. Любов и не насилие към всяко живо същество. Но дефакто темата не е за този раздел - да.

LoveInfect
05-03-2016, 16:47
В домашни условия прасетата не се гледат много по-различно, сигурно стреса е доста по-малък обаче.

Овцете, козите, кравите и кокошките обаче се гледат много по-добре, водят се напаша, виждат бял ден.

В нашите български ферми в също по този начин се гледат = пасищно.

Докато в заводите ги тъпкат в разни клетки през целия им живот по 10000

Еми да аз съм точно против тези заводи.
Всъщност, хора реално погледнато ако ги нямаше тези заводи за свръх продукция нямаше да има достатъчно месо за всички които са свикнали по 2 - 3 пъти на ден да ядат месо. Еко фермите няма как да смогват ако не използват хормони.

LoveInfect
05-03-2016, 16:49

Къде съм казвала че аз пищя? Дисектирала съм жаби и прасета, дори не ми стана лошо.
Имаш ли нещо против мен?

LoveInfect
05-03-2016, 16:58

може и да може, но не и в тоя свят ще се случи това.

Някои от въпросните вегани и вегетарянци вярват на теорията че когато животното се коли, то отделя токсини в месото защото го е страх и изпитва болка.

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 17:41
Някои от въпросните вегани и вегетарянци вярват на теорията че когато животното се коли, то отделя токсини в месото защото го е страх и изпитва болка.

Никакви токсини не са... нивото на хормони в месото се е повишавало, което може да е вярно. Нещо като адреналин. Или любовта, която се стича към стомаха под формата на екстракт. аххаа

Проблемът не са многото хора, ами захранването на цяла верига ресторанти за бързо хранене.

LoadRunner
05-03-2016, 18:47
трябва да си доста тъп за да спреш месото поради начина му на отглеждане за комерсиални цели
обаче може ако си малко по-умен да спреш месото защото то вече е токсично и принудително форсирано с хормони които ти влиаят пряко на здравето
не може да съдиш производственото месо и начина му на производство, "то'" е направено с цел пържола, "то" е като парче суров метал който е приготвен за струговане, "то" няма мозък за да знае как едва ли не свободните кокошки се чувстват през първия си ден под майчиното си крило
обаче по-важното е че "то" се модифицира изкуствено с излишни за човека субстанции
ей за това трябва да спреш месото а не щото върви на поточна линия и му откъсват главата

LoveInfect
05-03-2016, 18:50
Жестокостта за теб не е достатъччно добра причина така ли?

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 19:06
трябва да си доста тъп за да спреш месото поради начина му на отглеждане за комерсиални цели
обаче може ако си малко по-умен да спреш месото защото то вече е токсично и принудително форсирано с хормони които ти влиаят пряко на здравето
не може да съдиш производственото месо и начина му на производство, "то'" е направено с цел пържола, "то" е като парче суров метал който е приготвен за струговане, "то" няма мозък за да знае как едва ли не свободните кокошки се чувстват през първия си ден под майчиното си крило
обаче по-важното е че "то" се модифицира изкуствено с излишни за човека субстанции
ей за това трябва да спреш месото а не щото върви на поточна линия и му откъсват главата

Или трябва да знаеш от къде и с какво качество го купуваш.

Човекът хиляди години е опитомявал животните, но в последния век мисля, че съвсем е пропекали. Животното родено във ферма няма по-различни съзнание. Да, не е виждало свобода, но природата и еволюцията не са го развивали милиони години, за да може ние за такъв кратък период да го превърнем в размножаваща се пържола.

Всяко животно си има определени изисквания за съществуването му, а ние ги прескачаме.

А ако ти кажа с какво се пръска и как се гледа растителната продукция, която е главния основник за болестното ни състояние. От фуражите до голяма степен се определя качеството и количеството на млякото например.
В САЩ основния елемент от концентрираните фуражи е царевицата. Царевицата им е на 100% гмо.

В Европа ГМО е забранено, но въпреки това при създаването на нов сорт се използват такива биотехнолооги и химия, че е страшно.

У нас поради бездържавната ни политика не се следи нито за нитрати в продукцията - повишени многократно поради изобилното минерално торене, нито се следи за карантинния срок на пестицидите.

Пестицидите е доказано, че остават в плодовете и след минаването на карантинния срок.

С една дума - не се следи кой с каква концентрация и с какво пръска достатъчно.

А да не обяснявам колко пъти и колко разнообразно е използването на пестицидите, които буквално проникват в тъканите на растенията с цел максимална защита .

А иначе заводите няма да затворят врати колкото вегани да се навъдят.

LoadRunner
05-03-2016, 19:30
Жестокостта за теб не е достатъччно добра причина така ли?

казвам ти, това е производствено месо, ако е чисто ще го ям постоянно
спрял съм го по по-обективни причини
а теб не те ли е жал как жънат горките стръкчета жито?
с тия остри сърпове и гадни машини
оле оле

YSMF
05-03-2016, 19:45
Къде съм казвала че аз пищя? Дисектирала съм жаби и прасета, дори не ми стана лошо.
Имаш ли нещо против мен?
Да, разбира се, знам ти цялата форумна история и имам против теб.... даже след 5 минути няма да ти помня ника.
Само не разбрах трябва да ти пляскам ли задето пусна тема, пльосна едно видео и каза, че няма да ядеш месо. Човек като е взел решение защо се чувства длъжен да се покаже? Като Бранислав Нушич и синдрома 'виж ми буйките'

И аз обявявам, че днес ядох принцеси - очаквам реакция.

LoadRunner
05-03-2016, 19:49
пу
ни тъ и срам
ти знайш ли как безчувствено мелят кайма

lunacy
05-03-2016, 20:27

+

LoveInfect, ако искаш хвърли поглед и на Earthlings
казвам хвърли поглед, защото не познавам човек, независимо веган или не, който е успял да изгледа повече от няколко минути от него

нямам желание да влизам в дебати на тази тема по принцип, почти всичко дето прочетох в тая тема относно вегетарианството/веганството е същата клиширана история дето съм я слушала толкова пъти /тип ЧУВАЛ/А СЪМ ЧЕ ХОРАТА ПРИПАДАТ АКО НЕ ЯДАТ МЕСО/ ;

както беше казал някой по-горе, ако тази тематика те интересува, има достатъчно източници на информация /и не, не говоря само за PETA и сайтове от това естество/

и поздравления за темата! ::

solo_
05-03-2016, 20:34
+

казвам хвърли поглед, защото не познавам човек, независимо веган или не, който е успял да изгледа повече от няколко минути от него

Как се казваш?

https://www.youtube.com/watch?v=PB_ZMiYy_OQ

LoveInfect
05-03-2016, 20:34
казвам ти, това е производствено месо, ако е чисто ще го ям постоянно
спрял съм го по по-обективни причини
а теб не те ли е жал как жънат горките стръкчета жито?
с тия остри сърпове и гадни машини
оле оле

Те нямат съзнание и душа. Не ме е жал и за животни отгледани по нормален начин и заколени по нормален начин. Жал ме е за страдащи души и жертви на нехуманност от такива като тебе!

solo_
05-03-2016, 20:36
Хубавото е, че екзекуцията е бърза.

LoveInfect
05-03-2016, 20:36
Да, разбира се, знам ти цялата форумна история и имам против теб.... даже след 5 минути няма да ти помня ника.
Само не разбрах трябва да ти пляскам ли задето пусна тема, пльосна едно видео и каза, че няма да ядеш месо. Човек като е взел решение защо се чувства длъжен да се покаже? Като Бранислав Нушич и синдрома 'виж ми буйките'

Добре де, как да ти обесня че исках дискусия. Следващия път специално за тебе ще пльосна едно изречение, че като гледам въобще не си ме разбрала.

LoveInfect
05-03-2016, 20:37
Хубавото е, че екзекуцията е бърза.

++++
Например

LoadRunner
05-03-2016, 21:06
Не ме е жал и за животни отгледани по нормален начин и заколени по нормален начин
Жал ме е за страдащи души и жертви на нехуманност от такива като тебе!

какво значи "хуманно" мойто момиче
тая дума е измислена от хората да залъгват такива като тебе
втълпено ти е, проектирано ти е в съзнанието от институции и медии какво трябва визуално да значи тая дума за да бъдеш спокойна когато ножа прерязва поредното гърло
в последните години бях няколко пъти на прасе и на прасета
уж хуманното колене въобще не ми се виждаше хуманно щото немърливите хора по оборите и селата колят нещо си обаче това колене се превръща в 30 минутна касапница и гонитба на свиня из двора пръскаща кръв навсякъде, удряна с чукове и гонена от 2ма мъже с ножове
за това ли не ти е жал, ти си луда и неинформирана и нищо не знаеш тогава
къде къде по хуманно е машинно и прецизно да убиват животни за секунди и където от 100 броя само 5 -10 ще се мъчат при пропуск от машината
а колкото до откъснатите глави на пиленцата хвърлянето им живи в кофа това няма как да бъде практика
има регулации, стандарти, и прочие за легален бизнес, склонен съм да вярвам че това са частни случаи и отделни фабрики в които контролът не е на ниво
ти знаеш ли колко хиляди фабрики има в които пък не хвърлят живи пилета на боклука а предварително си ги убиват примерно или там правят квото трябва да се прави
просто за кво да снимат фабрики в които има правила
пак ти казвам да мислиш малко по реално относно това защо си спряла месото, а именно защото е кашеста пихтия която наподобява на пиле а не щото е расло в тъмнина

LoveInfect
05-03-2016, 21:14
втълпено ти е, проектирано ти е в съзнанието от институции и медии какво трябва визуално да значи тая дума за да бъдеш спокойна когато ножа прерязва поредното гърло
уж хуманното колене въобще не ми се виждаше хуманно щото немърливите хора по оборите и селата колят нещо си обаче това колене се превръща в 30 минутна касапница и гонитба на свиня из двора пръскаща кръв навсякъде, удряна с чукове и гонена от 2ма мъже с ножове
къде къде по хуманно е машинно и прецизно да убиват животни за секунди и където от 100 броя само 5 -10 ще се мъчат при пропуск от машината
а колкото до откъснатите глави на пиленцата хвърлянето им живи в кофа това няма как да бъде практика
има регулации, стандарти, и прочие за легален бизнес, склонен съм да вярвам че това са частни случаи и отделни фабрики в които контролът не е на ниво
ти знаеш ли колко хиляди фабрики има в които пък не хвърлят живи пилета на боклука а предварително си ги убиват примерно или там правят квото трябва да се прави
просто закво да снимат фабрики в които има правила
пак ти казвам да мислиш малко по реално относно това защо си спряла месото, а именно защото е кашеста пихтия която наподобява на пиле а не щото е расло във тъмнина

Първо напърво аз съм мюсюлманка. Не ям прасета. Второ в нашата свещенна книга е записано точно как се коли курбана с остър нож отсича се гърлото. Няма гонидби дяма стрелби няма забити брадви. Та моето семейство такова месо яде носят ни го от село или си го замръзямаме от село. А пък аз лично не ям вече защото така се чувствам по - добре. Мисля че вие трябва да си оправите коленето.

АгентМура
05-03-2016, 21:16
https://i.ytimg.com/vi/vjrvUZr-Dcg/maxresdefault.jpg хахахахахахахаа

LoveInfect
05-03-2016, 21:17
пак ти казвам да мислиш малко по реално относно това защо си спряла месото, а именно защото е кашеста пихтия която наподобява на пиле а не щото е расло в тъмнина

Да съгласна съм че това от видеото иначе си е частен случай, но пък хормоните.... и самия живот на пилетата. В крайна сметка всичко се натрупва :/

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 21:18
въпроса не е в убиването а в цялостното отглеждане .. например на кравите - не им се осигорява да ядат трева през целия им живот, а за тези преживни животни е изключителна необходимост.

LoveInfect
05-03-2016, 21:19
въпроса не е в убиването а в цялостното отглеждане .. например на кравите - не им се осигорява да ядат трева през целия им живот, а за тези преживни животни е изключителна необходимост.

Ми да, за мен и двата фактора са от голямо значение.

LoadRunner
05-03-2016, 21:21
Първо напърво аз съм мюсюлманка. Не ям прасета. Второ в нашата свещенна книга е записано точно как се коли курбана с остър нож отсича се гърлото. Няма гонидби дяма стрелби няма забити брадви. Та моето семейство такова месо яде носят ни го от село или си го замръзямаме от село. А пък аз лично не ям вече защото така се чувствам по - добре. Мисля че вие трябва да си оправите коленето.

ебати колко си тъпа
вие как сте го правили у ваштуу селио не ме ебе
аз ти казвам как хората в света аре да кажем балканците как го правят, а щом те (ние) така го правим значи по целия свят болшинството така го правят по къщите си т.е. на който колкото са му възможностите
заслужаваш да те вържа в кочината за наказание за тъпотата ти
и като не ядеш прасета ко расистка ли си, гледаш само пиленцата и се биеш в гърдите колко си хуманна
жалко е че пак го казвам
бахти колко си тъпа и ирационална
"НИЕ" уоооу
смятай
паднах направо
смаян съм
потресен
добре че те провокирах да напишеш това мнение
поне повече хора да разберат за съмнителния ти интелект който си отгледала у вашту село което впрочем е у българия
помачка

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 21:21
Ми да, за мен и двата фактора са от голямо значение.

Кравите не излизат от клетки през целия живот..

LoadRunner
05-03-2016, 21:22

ама аз нали това казвам, и ти го потвърждаваш ама не си наясно че си на мойто мнение
въпросът е в това не че ги колят мачкат и тъпчат
а в това че не ги хранят адекватно и полезно а с хормони и изкуствено

LoadRunner
05-03-2016, 21:23
аре сега малко да се разведрим че се ядосах
https://www.youtube.com/watch?v=6oz8GgxZt1E

LoveInfect
05-03-2016, 21:25
ама аз нали това казвам, и ти го потвърждаваш ама не си наясно че си на мойто мнение

Аз мисля че и двата фактора от голямо значение. Трябва и да се убиват с възможно най - малко болка и да са щастливи на полянки и на въздух.

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 21:26

абе не е вярно бе

и това, че ги гледат в ужасни условия през целия им живот - също трябва да те засяга

Защото това не е естествената среда на кравите.

А иначе ловинфекта каза, че няма да яде месо от такива ферми по двете причини. ! А че селяните са още по зле- не я интересува. Тя не купува от тях месо. убива си го сама!

LoveInfect
05-03-2016, 21:30
ебати колко си тъпа
вие как сте го правили у ваштуу селио не ме ебе
аз ти казвам как хората в света аре да кажем балканците как го правят, а щом те (ние) така го правим значи по целия свят болшинството така го правят по къщите си т.е. на който колкото са му възможностите
заслужаваш да те вържа в кочината за наказание за тъпотата ти
и като не ядеш прасета ко расистка ли си, гледаш само пиленцата и се биеш в гърдите колко си хуманна
жалко е че пак го казвам
бахти колко си тъпа и ирационална
"НИЕ" уоооу
смятай
паднах направо
смаян съм
потресен
добре че те провокирах да напишеш това мнение
поне повече хора да разберат за съмнителния ти интелект който си отгледала у вашту село което впрочем е у българия
помачка

Ми да такъв ми е интелекта. Потръждавам си двойно думите. Не съм расистка, именно защото смятам че не сме толкова различни едни от други. Всички същества с души копнеят за едно и също. Любов Идват от едно и също място и ще отидат на едно и също място.
:) :)

LoadRunner
05-03-2016, 21:31
абе не е вярно бе

и това, че ги гледат в ужасни условия през целия им живот - също трябва да те засяга

А иначе ловинфекта каза, че няма да яде месо от такива ферми по двете причини. ! А че селяните са още по зле- не я интересува. Тя не купува от тях месо. убива си го сама!

ами да, мен не ме притеснява това защото това си е индустриално месо
то е проектирано да бъде заколено, продадено и тнт в огромни количества
за да се направи такава цена че дори и ти да можеш да си купиш
мен ме притеснява само факта че месото е изкуствено заради хормоните и некачествената храна
което влиае пряко на хората, ако не беше така нямаше да недоволствем щото иначе ако нямаше поточни линии нямаше да има и милиони бройки и такава поносима цена и най-вероятно месо щеше да се яде веднъж седмично
като едно време

LoveInfect
05-03-2016, 21:32
абе не е вярно бе

++
Ето един човек да ме разбере!

LoadRunner
05-03-2016, 21:34

пак си прилагаш дебилството
не адвокатствай, тя сама си го е написала
"Не ме е жал и за животни отгледани по нормален начин и заколени по нормален начин"
а това че тя самата не знае какво е нормален начин я прави тъпа и неинформирана
т.е. сляпа, расистка, мърла
циганка
турска чикия

LoveInfect
05-03-2016, 21:34
ами да, мен не ме притеснява това защото това си е индустриално месо
то е проектирано да бъде заколено, продадено и тнт в огромни количества
за да се направи такава цена че дори и ти да можеш да си купиш
мен ме притеснява само факта че месото е изкуствено заради хормоните и некачествената храна
което влиае пряко на хората, ако не беше така нямаше да недоволствем щото иначе ако нямаше поточни линии нямаше да има и милиони бройки и такава поносима цена и най-вероятно месо щеше да се яде веднъж седмично
като едно време

Е защо не ние без това консумираме твърде много месо. Дефакто нямаме нужда от месо 3 пъти на ден. Точно затова цялата работа е неестествена...

LoadRunner
05-03-2016, 21:35
Ми да такъв ми е интелекта. Потръждавам си двойно думите. Не съм расистка, именно защото смятам че не сме толкова различни едни от други. Всички същества с души копнеят за едно и също. Любов Идват от едно и също място и ще отидат на едно и също място.
:) :)
браво бе
ама иначе делиш на пилета и прасета
е това ако не е расизъм не знам

LoveInfect
05-03-2016, 21:36
пак си прилагаш дебилството
не адвокатствай, тя сама си го е написала
"Не ме е жал и за животни отгледани по нормален начин и заколени по нормален начин"
а това че тя самата не знае какво е нормален начин я прави тъпа и неинформирана
т.е. сляпа, расистка, мърла
циганка
турска чикия

*нормален начин за мен. Аз смятам за нормално за 100тен път го казвам... коленето чрез прерязване на гърлото с възможно най - остър нож.

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 21:36
това си е индустриално месо
то е проектирано да бъде заколено

еми ти тук се 3баваш.

Кой си ти, че да го проектираш бе?

Аз кво ти говоря, за естествено развитие. Ти еволюция знаеш ли кво е?
Не може да проектираш едно животно, което милиони години е живяло на полето - в завод, 2 на 2 метра двор при извергски условия на живот.

Кой си ти < БОГ?

Ххаххаха

LoveInfect
05-03-2016, 21:37
браво бе

Моля?? Какви пилета и прасета?? Обясни нещо грешно си разбрал.

LoveInfect
05-03-2016, 21:38
еми ти тук се 3баваш.

Аз кво ти говоря, за естествено развитие. Ти еволюция знаеш ли кво е?
Не може да проектираш едно животно, което милиони години е живяло на полето - в завод, 2 на 2 метра двор при извергски условия на живот.

Кой си ти < БОГ?

Ххаххаха

++++
Еми Loadrunner сега схванах защо не ме разбираш. Ти просто не си хуманен. За жалост си като всички останали хора - жесток и егоист.

Сол
05-03-2016, 21:39
То това не е нещо ново, поне си го открила навреме.

LoveInfect
05-03-2016, 21:40
еми ти тук се 3баваш.

Той сигурно е разработил Доли :razz:

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 21:41
*нормален начин за мен. Аз смятам за нормално за 100тен път го казвам... коленето чрез прерязване на гърлото с възможно най - остър нож.

да бе, колко нормален... докато заловиш свинята, докато й навреш острия нож, докато му изтече кръвта хаххах

Най-нормалния с изтрел в сърцето или в главата. хаха

LoveInfect
05-03-2016, 21:41
То това не е нещо ново, поне си го открила навреме.

Навреме :D светът няма де се промени. Но поне няма да съм жива да видя най - ужасното. Да се надяваме!

LoveInfect
05-03-2016, 21:43
да бе, колко нормален... докато заловиш свинята, докато й навреш острия нож, докато му изтече кръвта хаххах

Най-нормалния с изтрел в сърцето или в главата. хаха

Ме що трябва да я ловиш :D няма ли начин да си мил и да дойде :D
Ако искаш истрел да е въпросът е да е най бързо :)

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 21:50
Ме що трябва да я ловиш :D няма ли начин да си мил и да дойде :D
Ако искаш истрел да е въпросът е да е най бързо :)

да, бе, те щото са толкова тъпи и ще дойда. Свинята е умно животно. Не случайно в Китай е свещенна и си я имат за домашен любимец. В експерименти в телевизията решава някои прости задачи с логика.
По-умна е от кучето.

В РЕАЛНОСТТА поради немърливостта на повечето хора се процедира грешно.

Най-малко у нас ще се направи някакъв контрол - инспекции при отглеждане на свине в домашни условия хахха макар че дядо ми разправя как през комунизма са идвали инспекторори с полиция да проверяват всяка стая от мазето за домашен алкохол - бил е забранен.

LoveInfect
05-03-2016, 21:55
да, бе, те щото са толкова тъпи и ще дойда. Свинята е умно животно. Не случайно в Китай е свещенна и си я имат за домашен любимец. В експерименти в телевизията решава някои прости задачи с логика.
По-умна е от кучето.

В РЕАЛНОСТТА поради немърливостта на повечето хора се процедира грешно.

Най-малко у нас ще се направи някакъв контрол - инспекции при отглеждане на свине в домашни условия хахха макар че дядо ми разправя как през комунизма са идвали инспекторори с полиция да проверяват всяка стая от мазето за домашен алкохол - бил е забранен.

По скоро да се хуманизира населението още от училище. И подобна жестокост да се смята просто за ненормална. Както да се возиш без билетче в Люксембург е ненормално а тук си е баш нормално :D

АгентМура
05-03-2016, 21:55
животните нямат шанс, ние хората сме изроди.

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 22:14
По скоро да се хуманизира населението още от училище. И подобна жестокост да се смята просто за ненормална. Както да се возиш без билетче в Люксембург е ненормално а тук си е баш нормално :D

Приятелко. Не вярвам, че можеш да хуманизираш някого повече, от колкото какъвто е роден, с училището.

Не смятам, че е нужно някаква хуманизация, приложена от управляващи без хуманност, която единствено да служи в тяхна полза.

В близко време обаче управляващите няма да хуманизират и сплотяват, ами ще разделят и владеят. Предстои да ни настройват по можеду ни, да използват нашата омраза. В противен случаи обаче и ние ще стоим и ще блеем като аганца - хуманно, как някои се избиват. :Д

ПС: аватара ти е агресивен. хах

АгентМура
05-03-2016, 22:17
Приятелко. Не вярвам, че можеш да хуманизираш някого повече, от колкото какъвто е роден, с училището.

Не смятам, че е нужно някаква хуманизация, приложена от управляващи без хуманност, която единствено да служи в тяхна полза.

В близко време обаче управляващите няма да хуманизират и сплотяват, ами ще разделят и владеят. Предстои да ни настройват по можеду ни, да използват нашата омраза. В противен случаи обаче и ние ще стоим и ще блеем като аганца - хуманно, как някои се избиват. :Д

ПС: аватара ти е агресивен. хах

a се прави на Света вода ненапита... Аз ако имах абсолютна мощ, щях да сея хаос навред. За вас не знам!

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 22:20
a се прави на Света вода ненапита... Аз ако имах абсолютна мощ, щях да сея хаос навред. За вас не знам!

добре, че хората с най-голяма власт на света имат разума да не го правят.

АгентМура
05-03-2016, 22:21
добре, че хората с най-голяма власт на света имат разума да не го правят.

:D :D :D ама щото е възможно да се опарят, само заради това. това тяхното не е абсолютна мощ.

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 22:28
:D :D :D ама щото е възможно да се опарят, само заради това. това тяхното не е абсолютна мощ.

тогава отивай при сатаната при подземното царство ама и те нямат такава абсолютна власт хахах :Д

Повярвай ми, реши ли някой лидер да се изгаври с определено население без да има последствие - лесно ще намери начини.

Само че те не го правят , за да се гаврят, а защото са в икономически, социален двубой между техните народи... Примерите са - Украйна, Сирия, Афганистан и други страни служещи за циркове на великите сили.

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 22:31
Дори да започне трета световна между Русия и Европа, така ще го завъртят, че за нула време агресора - нападателя - ще излезе спасител на народа си.

АгентМура
05-03-2016, 22:41
Искам Русия да разбие САЩ. Путин да екзекутира президента на САЩ по телевизията, ще са откачени времена ако се случи някога, в което се съмнявам... :D :D :D

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 22:43
Искам Русия да разбие САЩ. Путин да екзекутира президента на САЩ по телевизията, ще са откачени времена ако се случи някога, в което се съмнявам... :D :D :D

и добре, че се съмняваш, а не го предричаш, че иначе ще излезе, че не знаеш нищичко за ядрения потенциал на двете държави. :)

АгентМура
05-03-2016, 22:45
и добре, че се съмняваш, а не го предричаш, че иначе ще излезе, че не знаеш нищичко за ядрения потенциал на двете държави. :)

не знам нищо за това :D какво има за знаене? :D

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 22:47
не знам нищо за това :D какво има за знаене? :D

има значение, че ние всички няма да сме живи, а тези които останат живи 10 поколения ще живеят под земята.

АгентМура
05-03-2016, 22:50
има значение, че ние всички няма да сме живи, а тези които останат живи 10 поколения ще живеят под земята.

Дано никой от лидерите с достъп към тези оръжия не издивее напълно, както аз бих направил!

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 22:55
Дано никой от лидерите с достъп към тези оръжия не издивее напълно, както аз бих направил!

Айнщайн защо е казал, че след третата световна, четвъртата ще е със камъни и сопи?

Това на което се надявам е да не се притиска до край губещия.

А сцената ще е Европа. Жалко е, но факт. Европа ще е ринга.

АгентМура
05-03-2016, 22:57
Айнщайн защо е казал, че след третата световна, четвъртата ще е със камъни и сопи?

Това на което се надявам е да не се притиска до край губещия.

А сцената ще е Европа. Жалко е, но факт. Европа ще е ринга.

Дали ще върнат задължителната военна служба по наши земи?

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 23:04
според мен ще я върнат.

ние имахме най-силната армия на Балканите.

Разбиха ни я , за да не може да пръднем сами и нарязаха ракетите ни с далече обсег, които можеха до празят Турция.

В момента НАТО и Турция и САЩ са ни армията.

А познай от кого ни защитават..

или по точно от кого ни пазят, да не ни освободи случайно хаха

.

АгентМура
05-03-2016, 23:10
според мен ще я върнат.

ние имахме най-силната армия на Балканите.

Разбиха ни я , за да не може да пръднем сами и нарязаха ракетите ни с далече обсег, които можеха до празят Турция.

В момента НАТО и Турция и САЩ са ни армията.

А познай от кого ни защитават..

или по точно от кого ни пазят, да не ни освободи случайно хаха

.

Трябва да ударим една чекия на президента на САЩ!

golemiq_korab_minava
05-03-2016, 23:27
Не става по този начин.

Обама никога не е идвал у нас хахаха
Бат бойко ходи у тях

Първо не можем сами да определяме правилата. Ние не сме независими.
Второ кой си ти? Никой? Партия дори имаш ли?

Трето. Не пиши такива неща че ще те осъдят на 3 години затвор и 10 хил лв

АгентМура
05-03-2016, 23:37
Не става по този начин.

Обама никога не е идвал у нас хахаха
Бат бойко ходи у тях

Първо не можем сами да определяме правилата. Ние не сме независими.
Второ кой си ти? Никой? Партия дори имаш ли?

Трето. Не пиши такива неща че ще те осъдят на 3 години затвор и 10 хил лв

:D :D :D няма да ме хванат!

solo_
05-04-2016, 04:50
:D :D :D няма да ме хванат!

Ти си каракачанин.

https://www.youtube.com/watch?v=iqvYnnD1l4c

Грозния
05-04-2016, 10:09
Дали ще върнат задължителната военна служба по наши земи?

според мен ще я върнат.Няма да я върнат, защото няма пари за това и второ защото няма никакъв смисъл!

golemiq_korab_minava
05-04-2016, 12:51
Няма да я върнат, защото няма пари за това и второ защото няма никакъв смисъл!

В момента няма, но си правят магистрали.
Пука им, че няма.

Смисъл ще има от поне 1,6 година и половина.

Сол
05-04-2016, 14:34
браво бе

Прочетох това и избухнах в смях на улицата, хората ме гледат странно.

Грозния
05-04-2016, 20:02
В момента няма, но си правят магистрали.
Пука им, че няма. Едното е по-скъпо от другото - сети се кое е по-скъпото :D!

Смисъл ще има от поне 1,6 година и половина.1-6 година и половина какво :shock: ?!

golemiq_korab_minava
05-04-2016, 20:07
Едното е по-скъпо от другото - сети се кое е по-скъпото :D!
1-6 година и половина какво :shock: ?!

2 години казарма.

иНАЧе какво ще научиш?

Разбира се в момента държавата тези възможности ги няма.

При военно положение обаче ще ги има колкото и да е беден народа.

solo_
05-04-2016, 20:09
2 години казарма.

иНАЧе какво ще научиш?

При военно положение обаче ще ги има колкото и да е беден народа.

Повече войни няма да има.

inewton
05-04-2016, 20:12

Ке има. Поне още една.

golemiq_korab_minava
05-04-2016, 20:13

poveche shte sa grajdanskite

АгентМура
05-04-2016, 20:15
дали трябва да се сдобия с пистолет за настъпващите години?

inewton
05-04-2016, 20:17
дали трябва да се сдобия с пистолет за настъпващите години?

Не, теб ке те ебат, нема да те бият.

АгентМура
05-04-2016, 20:18
Не, теб ке те ебат, нема да те бият.

хахахахах Ти в шопче ли се превърна изведнъж, Нютон?

solo_
05-04-2016, 20:18
poveche shte sa grajdanskite

Може да има малък конфликт, но война НЕ.

inewton
05-04-2016, 20:20
хахахахах Ти в шопче ли се превърна изведнъж, Нютон?

Всѣкой говори, както му е угодно.

АгентМура
05-04-2016, 20:23
Всѣкой говори, както му е угодно.

ОК. Моля, само не ме изнасилвай ако стане война обаче!

inewton
05-04-2016, 20:25
ОК. Моля, само не ме изнасилвай ако стане война обаче!

Дѣдо ти владика точно с грешник като теб ке сѫ занимава....

АгентМура
05-04-2016, 20:30
Дѣдо ти владика точно с грешник като теб ке сѫ занимава....

Знам ли те пък... На вас, владиките, ви се носи слава за особените ви предпочитания към млади момченца. А и ти си един особен владика, inewton...

inewton
05-04-2016, 20:34
Знам ли те пък... На вас, владиките, ви се носи слава за особените ви предпочитания към млади момченца. А и ти си един особен владика, inewton...

Такава слава се носи на братята инославни- кардиналите. В светата православна църква няма такива работи. Кирил го изгониха отдавна.

Fisherman
05-04-2016, 21:02
Марулите нямат съзнание, а животните имат.

животните не са осъзнати

Грозния
05-04-2016, 22:22
2 години казарма.
иНАЧе какво ще научиш?:D
2 години губене на време! И пари! Според теб, така ли се печелят войни в 21 век?! С "2 години казарма" и "брой щикове"?!
Дай да оседлаем конете и да тръгнем, като Дон Кихот срещу вятърните мелници :razz: !

При военно положение обаче ще ги има колкото и да е беден народа.Със слаба икономика, не можеш да имаш силна армия! Защото за армията трябват пари! А във "военно положение", страната ни ще бъде или разрушена или превзета...или и двете! Айде помисли защо, да не ти казвам всичко наготово :D!

дали трябва да се сдобия с пистолет за настъпващите години?На теб никой няма да ти даде пистолет... поне не железен :razz: !

ОК. Моля, само не ме изнасилвай ако стане война обаче!Спокойно бе - ако дойдат нашественици ще има да те изнасилват колкото си искаш :D !

животните не са осъзнатиСпоред християнството е така - само хората имат души :)!

АгентМура
05-04-2016, 22:45
:D

На теб никой няма да ти даде пистолет... поне не железен :razz: !
Спокойно бе - ако дойдат нашественици ще има да те изнасилват колкото си искаш :D !

Ще си взема пистолет и ще те навестя, Грозен!

Rakshy
05-05-2016, 00:02
Поредната глупава тема на глупав потребител с глупава цел и глупав резултат наспамена от глупави спамери, които серат във всяка тема

#justteenproblemthings

АгентМура
05-05-2016, 00:56
Поредната глупава тема на глупав потребител с глупава цел и глупав резултат наспамена от глупави спамери, които серат във всяка тема

#justteenproblemthings

сваггер хахахаха

golemiq_korab_minava
05-05-2016, 07:02
:D
2 години губене на време! И пари! Според теб, така ли се печелят войни в 21 век?! С "2 години казарма" и "брой щикове"?!
Дай да оседлаем конете и да тръгнем, като Дон Кихот срещу вятърните мелници :razz: !
Със слаба икономика, не можеш да имаш силна армия! Защото за армията трябват пари! А във "военно положение", страната ни ще бъде или разрушена или превзета...или и двете! Айде помисли защо, да не ти казвам всичко наготово :D!
На теб никой няма да ти даде пистолет... поне не железен :razz: !
Спокойно бе - ако дойдат нашественици ще има да те изнасилват колкото си искаш :D !
Според християнството е така - само хората имат души :)!

2 години е казарната в Русия. 2 години са нужни за да усвоиш бойни техники.

В момента проблемът ни не е толкова, че няма пари, а че няма армия. Тоест трябва да се изгражда на ново. Естествено това няма как да стане веднага. При военно положение най-вероятно ще бъдем вкарани в гражданска война. Можем да бъдем завладяни, не знам от кого и след това ще протече връщането на казармите. През това време всички ще ви викат на призовки.

Според мен това няма да е сега, говорих за бъдеще време. Както много бързо може да дойте това време, така и след десетелетие.

Грозния
05-05-2016, 15:29
2 години е казарната в Русия. 2 години са нужни за да усвоиш бойни техники.Какви бойни техники, какви 5 лв?! Маршируване, гонки, чистене на кенефи, наряди и ако имате късмет 2-3 пъти ще постреляте с калашник :D !? Кофти храна, глад, кофти битови условия, студ и униформи, които може би и баща ти е носил :D ! И още - извращения, пиянство, корупция и липса на ред и дисциплина!

В момента проблемът ни не е толкова, че няма пари, а че няма армия.:razz:

Можем да бъдем завладяни, не знам от кого и след това ще протече връщането на казармите. През това време всички ще ви викат на призовки.Ако ни завладеят, няма за кога да се връщат казарми и да викат когото и да било :D!

golemiq_korab_minava
05-05-2016, 15:34
Какви бойни техники, какви 5 лв?! Маршируване, гонки, чистене на кенефи, наряди и ако имате късмет 2-3 пъти ще постреляте с калашник :D !? Кофти храна, глад, кофти битови условия, студ и униформи, които може би и баща ти е носил :D ! И още - извращения, пиянство, корупция и липса на ред и дисциплина!
:razz:
Ако ни завладеят, няма за кога да се връщат казарми и да викат когото и да било :D!

Недей приема завладяване в буквален начин като по филмите. В момента може също да сме завладяне. В Украйна направиха преврат и после фащ им изпрати сума от няколко милиарда за подпомагане на армията. Така че спирам да ти пиша, няма смисъл.