View Full Version : Моля за съвет,
Здравейте, днес се запознах с едно момиче в метрото и след като се прибрах вкъщи, не мога да спра да мисля за нея... все още усмивката и е пред очите ми.. С този моя срам, за жалост не успях се преборя и не посмях да и поискам номера и, но успях да науча името и и къде работи.. Как да я изненадам по някакъв начин, за да и покажа че ми харесва..... Моля дайте ми добра идея. Да и изпратя букет с цветя и картичка ли какво да направя.. Искам по някакъв начин да се доближа до нея.
Благодаря предварително!
GuardianAngel
05-02-2016, 18:30
Колко момичета с хубава усмивка ще срещнеш....и повечето пъти ще си с разбито сърце.Пий една студена вода и забрави.
Варианта да забравя няма как да стане, като се има впредвид, че ми се случва 1 път на 5 години. Не си падам по всяка с хубава усмивка. Ще постигна, това което искам.. Просто, незнам как да подходя... след като знам името и и къде работи...
Отбий се уж случайно, където тя работи и поприказвайте. Опитай да я поканиш да излезете някъде. Ако нищо не стане, я забрави и си потърси друга.
Успех :) !
Немога ли примерно да и изпратя цветя с картичка с обяснение и да си оставя номера, ако има желание да се видим ... Обаче от тук не се гарантира обратната връзка :|
Немога ли примерно да и изпратя цветя с картичка с обяснение... По-добре да се видите на живо :) .
sladura89
05-05-2016, 11:58
По-добре е да поговорите на четири очи, ако има интерес към теб обикновено си личи и тогава нещата може да станат, но все пак тя ще чака ти да действаш пръв, защото момичетата обикновено така правят! Но, ако няма интерес от нейна страна шанса е почти никакъв аз в такива случаи не се хабя, защото е безмислено! Но има и случаи когато си мислиш, че има интерес към теб, а всъщност няма такъв или те харесва само като приятел! :)
zombolovesu
05-05-2016, 16:30
Изненадай я на работа, ще я зарадваш, ако няма желание да си говори с теб- чао, маци
GuardianAngel
05-05-2016, 18:47
Абе хора кво да го надъхвате ...накрая ще се разочарова само,видял е веднъж..цветя картички,само ще я изплаши..по добре да се откаже..тя ако го беше харесала щеше да намери начин да се свърже с него,все едно не се познават момичетата..ако някои им хване окото ще го гонят до 9тия кръг на ада и измъкване няма.
zombolovesu
05-05-2016, 18:49
Според мен, трябва да пробва. Все пак да не е влюбен в нея, че да е голяма загуба..