PDA

View Full Version : Проблем с размера

heylo
05-02-2016, 19:03
Здравейте :) Преди всичко ви моля хора, които ще се подиграват или нещо такова, изобщо да не пишат, проблемът ми е сериозен. Имам си приятелка и вчера го правихме за първи път... или поне искахме. Не успяхме, защото тя не можа да го поеме целия, защото ми е по-голям. Решихме да пробваме с малко повече лубрикант, но каза, че пак я боли много и спряхме. Някакви съвети как да я ''предразположа'' или нещо подобно? Пак: хора, които ще се подиграват или ме мислят за лъжец, да не пишат изобщо. Благодаря ви предварително :))

solo_
05-02-2016, 19:12
Здравейте :) Преди всичко ви моля хора, които ще се подиграват или нещо такова, изобщо да не пишат, проблемът ми е сериозен. Имам си приятелка и вчера го правихме за първи път... или поне искахме. Не успяхме, защото тя не можа да го поеме целия, защото ми е по-голям. Решихме да пробваме с малко повече лубрикант, но каза, че пак я боли много и спряхме. Някакви съвети как да я ''предразположа'' или нещо подобно? Пак: хора, които ще се подиграват или ме мислят за лъжец, да не пишат изобщо. Благодаря ви предварително :))

На нея първи път ли и беше?

heylo
05-02-2016, 19:33
На нея първи път ли и беше?

Не

ДОТА
05-02-2016, 20:26
Имам си приятелка

браво

solo_
05-02-2016, 20:27
Не

С времето ще се оправи.

Dwyd96
05-02-2016, 20:29
Най-простото решение е да не го вкарваш целия :О

ДОТА
05-02-2016, 20:31
Най-простото решение е да не го вкарваш целия :О

Не успяхме, защото тя не можа да го поеме целия

Amorenvivo
05-03-2016, 22:35
Няма такова "тя е тясна" ! Моля преди да напишете такава тема се образовайте малко...! Вагината е разтеглива и се напасва по всеки един пенис,а на теб какъвто и да ти е размера или явно не си вършиш работата добре или тя не може да изпита и не е изпитвала удоволствие от секса.Когато една жена не е възбудена много ясно,че ще я боли при вкарване и изкарване.Трябваше преди да започнеш да правиш секс,да се информираш теоретично!