Влез

View Full Version : Трябва ли да се притесняваме или не?

numerius
05-03-2016, 09:33
Здравейте, вчера правихме секс с приятелката ми и решихме за начало да има няколко прониквания без презерватив. Притеснява я това, че била напипала от онази безцветна течност, която се отделя по време на ерекция с цел "смазка". Притеснена е и искам да Ви попитам, нужно ли е да се прибягва към хапчетата или няма смисъл да се притесняваме. Всичко се случи за не повече от няколко секунди, вкарах го няколко пути без презерватива, след което й казах, че според мен ще е по-добре да сложим. Притесненията продължават, моля някой компетентен да ми даде съвет, ако има възможност по-бързо. П.С. Ако някой реши да ни казва да внимаваме, винаги го правим с презерватив, вчера просто беше като да опитаме 1 път без и наистина, усещането е различно... но предпочитам да не се паникьосваме. Благодаря предварително!

Amorenvivo
05-03-2016, 10:00
Не се отделя с цел смазка моето момче! А тази безцветна течност се отделя,при силна възбуда тоест когато има такава течност можеш,да свършиш всеки момент. Това не е за притеснение,защото дефакто няма как да я забремениш с тази течност,ако можеше няма да имаш сперма,но все пак ползвайте кондоми.

PepiDesigns
05-03-2016, 10:00
Шансове за забременяване има, колкото и малки да са.
С презерватив е най-сигурно, но и ... най-изтръпнало да кажем :D

numerius
05-03-2016, 10:25
Винаги го правим с гума, вчера беше за проба, но не смятам да го повтарям в скоро време. :D

PepiDesigns
05-03-2016, 10:33
Аз лично презерватив ползвам само тогава, когато :
- имам безразборен сексуален контакт и не съм сигурен в "чистотата" на момичето
- само когато момичето иска

Поради простата причина, че.. всички знаем - без кондом е по-хубаво :D

Само внимавайте винаги!
Важно е и да се познаваш и да знаеш колко държиш, колко си пре/възбуден, че да не стане фал..

numerius
05-03-2016, 12:30
А я ми отговорете и на това, четох някъде одеве, че дори без да свършваш в нея пак може да забременее? Защо?

Amorenvivo
05-03-2016, 14:28
Това са пълни глупости бе момче! Не може да се забременее така,информацията в интернет доста лъже. Ограмотете се малко в сексуален аспект и после ми правете секс,така ставате само смешни!

TROLLDADLOLCAKE
05-04-2016, 23:23
Аморе,лично аз имам приятелка която забременя от предеякулационна течност ;)

Amorenvivo
05-05-2016, 08:41
TROLLDADLOLCAKE ами в случая приятелката ти е много плодовита,щом забременява толкова лесно и пак казвам от тази течност не може да се забременее,освен ако мъжа и жената не са мега материал,за правене на деца!