BestTime
05-03-2016, 11:35
Здравейте, аз съм момче на 15. Харесвам едно момиче, познавам го а и често си пишем и се виждаме в училище. Въпросното момиче и преди ме харесваше (2 Години). Бях спрял да контактувам с нея временно. От скоро, отново започнахме да се виждаме и да си пишем. Преди няколко седмици ми каза, че ме харесва, аз и отговорих, че аз не я харесвам... Тя се почуства много гадно и като чели ми се беше разсърдила. Не си писахме 2 дена.. След това реших да и пиша, тя ми прати снимка на която си беше снимала ръката, имаше рани по нея и като чели е използвала нож... Питах я, защо го е направила а ти ми каза, че съм я бил наранил ... Да, така е, но не мога да тръгна с момиче което не обичам и не харесвам.. Обясних и, че не съм искал да я нараня, че харесвам друга ... Мина 1 седмица може би и реших да и звънна, да я питам какво прави, как е. Тя се държеше много отдръпнато/хладно към мен... И с право де. Поисках и прошка и предложих да си бъдем приятели, да си споделяме. Започнахме да си пишем, да се виждаме. Може би минаха 3 седмици и аз започнах да я харесвам и дори да я обичам. Знам, че я нараних и сега няма как да и кажа, че я обичам и искам да съм с нея... Преди 3 дена си писахме, отново се скарахме за нещо дребно... Казах и, че не и пука за мен и разни такива. Тя ми отговори така: След малко ще видиш дали не ми пука.
След няколко минути ми прати снимка. На тази снимка отново и се виждаше ръката, която беше порязала с нож и кървеше... Беше се порязала там където се намират вените... Попитах я, защо го направи, а тя ми отговори с усмихната емотикона.. Преди седмици като ме харесваше, искаше да се видим да я гушна и да сме заедно и да си говорим...
Сега, не смея да я попитам дали ме харесва (едва ли) ... Искам да я видя, да я прегърна и да и кажа колко я обичам.
Моля ви, кажете според вас дали ме харесва, защо се поряза?
Дайте ми съвет ... Какво да правя?
Не ме съдете, аз не съм искал да става така.. Също така бързах и може да имам много правописни грешки, извинете.
След няколко минути ми прати снимка. На тази снимка отново и се виждаше ръката, която беше порязала с нож и кървеше... Беше се порязала там където се намират вените... Попитах я, защо го направи, а тя ми отговори с усмихната емотикона.. Преди седмици като ме харесваше, искаше да се видим да я гушна и да сме заедно и да си говорим...
Сега, не смея да я попитам дали ме харесва (едва ли) ... Искам да я видя, да я прегърна и да и кажа колко я обичам.
Моля ви, кажете според вас дали ме харесва, защо се поряза?
Дайте ми съвет ... Какво да правя?
Не ме съдете, аз не съм искал да става така.. Също така бързах и може да имам много правописни грешки, извинете.