PDA

View Full Version : Жена свършва в устата на мъжа

Tonisquirt
05-03-2016, 16:14
Здрасти.. Всички сме се нагледали на вечните клишета " мъжете да свършват по тялото или в устата на жените !!! Хайде сега да помислим и върху обратния вариант :) Всички знаем, че има жени и то не малко, които си свършват доста обилно и въпросът тук ее : Има ли мъже, които биха пили един Бйлис.....

solo_
05-03-2016, 16:19
Има.

Tonisquirt
05-03-2016, 16:26
Браво!

MalePan7her
05-03-2016, 16:32
ААХАХАХАХАХАаха каква ненормална. Това е мега гейско!!! Вземи си положи и страп она и еби мъжа и му свърши в устата. То това няма да е мъж.

Tonisquirt
05-03-2016, 16:36
ААХАХАХАХАХАаха каква ненормална. Това е мега гейско!!! Вземи си положи и страп она и еби мъжа и му свърши в устата. То това няма да е мъж. Щом така мислиш ......

MalePan7her
05-03-2016, 16:40
Мисля че е гадно да. Дори не ме кефи особено много да ближа путка, правя го много рядко, само когато си заслужава и е хигиенична. Да ми се излива сок в устата не е от най приятните усещания. Вашите фантазии стигат прекалено далеч вече!

Устите ви трябва да имат сперма, и дотам да се спре с тъпотиите.

Tonisquirt
05-03-2016, 16:47
Мисля че е гадно да. Дори не ме кефи особено много да ближа путка, правя го много рядко, само когато си заслужава и е хигиенична. Да ми се излива сок в устата не е от най приятните усещания. Вашите фантазии стигат прекалено далеч вече!

Устите ви трябва да имат сперма, и дотам да се спре с тъпотиите. съчувствам на жената която Е или ЩЕ е с теб и такива като теб ......

MalePan7her
05-03-2016, 16:50
Странно за кое им съчувстваш, затова че не спират да пъшкат и да мъркат ли? Интересно виждане имаш!!!

Tonisquirt
05-03-2016, 16:57
Странно за кое им съчувстваш, затова че не спират да пъшкат и да мъркат ли? Интересно виждане имаш!!! нека хората тук, преценят дали си прав или не..... Моето мнение го знаеш :)

MalePan7her
05-03-2016, 17:01
Хората преценяват дали те са прави по моите мнения, понеже имам степен Доктор по клинична психология. Също ебах няколко момичета от форума.

Можеш да ми повярваш като казвам за нещо, че е гнусно!

Amorenvivo
05-03-2016, 22:18
Всеки има различно мнение и не трябва да се съди строго.

MalePan7her
05-04-2016, 07:20
Значи чакай, чакай малко!!! Знаеш ли по този начин какво правите, ти и останалите? Препрограмирате бъдещето поколение мъже да му свършват жени в устата. Какво следва, гумен страп он отзад ли? Това вече го има и по филмите! След 2 поколения няма да са останали мъже. Аз се опитвам да се боря за оцеляването на човечеството като казвам на всички, че това е извратено и само мъжа трябва да свършва в жената, няма значение дали в устата ѝ, в путката ѝ и прочее. Спрете се с тъпотиите, ако искате извращения, има гепи ме и там разни такива простотийки и сайтчета, там е мястото ;)

sladura89
05-04-2016, 07:35
Здрасти.. Всички сме се нагледали на вечните клишета " мъжете да свършват по тялото или в устата на жените !!! Хайде сега да помислим и върху обратния вариант :) Всички знаем, че има жени и то не малко, които си свършват доста обилно и въпросът тук ее : Има ли мъже, които биха пили един Бйлис.....

+1 :)
Разбира се стига да има кой да ни го даде! ;)

Amorenvivo
05-05-2016, 09:03
MalePan7her Хем съм съгласна с теб,хем не съм.Защото когато имаш половинка до себе си и то сериозна с години съм съгласна и двамата,да са отдадени един на друг тогава нищо не може да спре любовта и страстта тоест да си свършват,където искат но без такива извращения,като страп он и неговите производни.

Tonisquirt
05-05-2016, 12:44
MalePan7her Хем съм съгласна с теб,хем не съм.Защото когато имаш половинка до себе си и то сериозна с години съм съгласна и двамата,да са отдадени един на друг тогава нищо не може да спре любовта и страстта тоест да си свършват,където искат но без такива извращения,като страп он и неговите производни.
Не мисля че ще те разбере....

Amorenvivo
05-05-2016, 16:24
Tonisquirt Ако иска да разбира негов проблем! Но все едно жените сме за сметището,не трябвало да свършваме в устата на мъжа WTF поне да уточнява за сериозни връзки ли се отнася или само за едното чукане,защото на мен ми се видя че пише по принцип няма значение,каква е връзката. Кофти е да си ограничен,в мисленето :x

solo_
05-05-2016, 16:34
:x

Не се ядосвай и напрягай. :smt056

Amorenvivo
05-05-2016, 16:42
solo_ Това е просто емотикона,но ти благодаря все пак :)

Pug_306
05-05-2016, 20:40

Ти от тези ли си, които свършват обилно ?