View Full Version : ГЕЙ ЛИ Е?
poisonrose
05-03-2016, 19:02
Наскоро разбрах, че гаджето ли мастурбира в една стая с май-добрият си приятел! На мен ми обясни, че е просто мъжко забавление...моля ви кажете ми дали е гей?!?!
Maleficus
05-03-2016, 19:05
Приятел в нужда се познава ! Сигурно са си разменяли техники !
MalePan7her
05-03-2016, 19:11
Това е адски гейско и никой мой познат не го е практикувал. Сто процента се свършват взаимно. Бягай надалеч.
::NeVeR*eNd:::
05-03-2016, 19:13
Пхахах не е гей глупости просто момчетата са много по разкрепостени от момичетата и са пълни простаци така че всичко може да се очаква от тях
MalePan7her
05-03-2016, 19:31
Явно и твоят приятел Невер-енд мастурбира с мъже. Явно е модерно да си гледат хуйовете и да се облизват през това време. Вече мъжете не гледат путки ами хуйове.
05-04-2016, 09:19
Абе моя приятел малко се съмнявам да прави такива неща ... ама ти като те гледам какъв мъж си да висиш по форуми ми става ясно хаха
Абе моя приятел малко се съмнявам да прави такива неща ... ама ти като те гледам какъв мъж си да висиш по форуми ми става ясно хаха
Защо смяташ, че в това се измерва мъжествеността?
05-04-2016, 09:33
Ами защото едно нормално момче с пълноценен живот няма да седне да пише във форуми а и специално в този тук ми прави впечатление че пишем главно момичета тук там има някой изтърсак ... и да общо взето има по мъжки занимания от това
Какви? Нацепване, употреба на наркотици и битка по улицата?
MalePan7her
05-04-2016, 09:50
Ами защото едно нормално момче с пълноценен живот няма да седне да пише във форуми а и специално в този тук ми прави впечатление че пишем главно момичета тук там има някой изтърсак ... и да общо взето има по мъжки занимания от това
Тук пишете главно момичета, така ли? Аз като гледам най-активните теми се формират от мъжете, а в темата ГАЛЕРИЯ СПОРТ И ФИТНЕС едно момиче на 6 месеца да пусне снимки и ще трябва да направим банкет! Вие знаеш ли къде сте активни? В тема любов, което е някак иронично, предвид курвенлъка ви!
Ако искаш да се съберете само жени, отиди в Бг-мама и си разменяйте змийски клюки!
Ако искаш да се срещнем и да разбереш колко точно мъж съм, понеже доста като теб изгоряха, твърдейки точно обратното.
И пълноценен живот за мен е да се забавлявам и да вземам всяка капка РАДОСТ от живота, аз идвам тук да се развличам, ти идваш тук да питаш сериозни теми. Кой сега е загубенякът?
MalePan7her
05-04-2016, 09:58
Ето гледайте малко от мненията на непълнотелната госпожичка на която устичката и е по голяма от на самосвал пълен с лайна ----->
Не се гримирам
Връзвам си кок или опашка.. :)
Аз съм чувал, че само най занемарените жени не си слагат грим, или тези които си мислят че са много красиви! Също и хлапетата които не знаят как! А всъщност най красивите жени си слагат грим за да изглеждат още по яки! А ти не си от красивите, в това мога да си заложа къщата!
Моля ви помогнете мии искам да разбера как за сваля 10 кг за 20 дни.. висока съм 1.57 и съм 50 кг а идеалното тегло за мен е 40 кг.
АХахахахаха ххах ето тезата ми още веднъж се потвърди! Познах, просто налучках че си една малка трътла !!!
И после как младежите от форума да не ме наричат бог и да не ме боготворят! 1.57 см на 50 кг!!! Това е направо трагично, момиче!!! Аз съм чукал момиче, което е било 1.66 на 50 кг и беше трътла. Дори съм чукал 172 на 50 кг и пак си е много!!! Освен ако нямаш мускули и не тренираш силово, примерно да вдигаш клекове и прочее. Което при теб ме съмнява понеже в темичка питаш как да отслабнеш 10 кг. Значи ти само ядеш като прасе, диета не пазиш, и не тренираш. Как очакваш после да те хареса някой! На 17 си вземи се оправи момиче! Аз на 17 имах плочки на корема и правех челна стоика ! Мишок
05-04-2016, 10:06
Ехехе нещо малко засегнат ми изглеждаш ... моля тее осъзнай се твойте обеждения за това колко си мъж ми идват малко в повече и честно казано не ме интересува за кво си тука.. моето мнение относно момчетата в форуми като този няма да се промени така че пиши още не ми пречиш пък дано по този начин си избиеш комплексите и си повдигнеш самочувствието поне малко ;)
MalePan7her
05-04-2016, 10:17
За кое да съм засегнат, че "обеждение" се пише с "О" ли?
убеждѐние
Тълковен речник
мн. убеждения, ср.
1. Впечатление, мнение; съзнание, увереност. Останах с убеждение, че работата не ти харесва. Моето убеждение е, че тя ще продължи да учи.
2. Обикн. мн. Възгледи, идеи, разбирания. Политически убеждения. Леви убеждения.
Селянко дори не си прави труда да комуникираш с мен.
05-04-2016, 10:23
Много ме засегна мисля да изляза от форума да си изтрия акаунта да се заключа в нас и да не излизам...
MalePan7her
05-04-2016, 10:26
Всъщност не можеш да го изтриеш, явно си тъпа като баба ми от село Кочериново !
Не може да се изтрива акаунта за да ти четат децата простотиите много време след като си тръгнеш, лапенце !
Но ако искаш може да направим така, че да ти се наложи после да си забърсваш спермата ми от путката ти и от устичката ти. Много е гъста и лепне и не знам как ще успееш но може да пробваш !
05-04-2016, 10:38
Ти само по форумите ебеш загорял злобар хаха избива си комплексите на момиче
MalePan7her
05-04-2016, 10:42
Сигурна ли си само по форумите че еба ? Ако искаш могат да ти потвърдят оттук доста хора , кои точно наебах.
Ако си наистина заинтересована ще ти кажа кой съм и можеш да получиш много лесно инфо колко ми е голям кура и колко е надървен , малка шматко :smt058
Явно имаш мерак ти да си следващата задоволена , обаче нямаш 18 като гледам , ще позабавим нещата малко докато станеш на 18 ! :smt058
05-04-2016, 10:43
Айде да ми потвърдят тия хора
MalePan7her
05-04-2016, 10:46
Пиши на лично ти казах ако си заинтересована , и по точно кажи какъв ти е точно интереса , понеже ако е за клюки , не получавам нищо в замяна , като не получавам дивиденти , мога да си остана още в сянка ! На който трябва съм казал кой съм , обаче ти коя си , ти си ми никаква че да ти казвам ! Предложи нещо и покажи интерес и тогава ще видим ! Оставям те да си пишеш сама , после ще ти чета простотиите отново !
05-04-2016, 10:48
Изопщо не ми е зор да знам кой си само това ще ти кажа ти реши да ми се изтъкваш
MalePan7her
05-04-2016, 10:52
Аз ще се изтъквам понеже имам с какво , а ти с какво ще се изтъкнеш ? Със снимка , която не е твоя ли ?
Doing cool го замени по скоро с Not doing cool, понеже си скучна като пряспа с тор.
Нямам комплекси и мога да ти запуша устата с факти , но ако искаш факти , ще трябва да дадеш нещо насреща или да се докажеш че си достойна за мен , ако не си опъни бримката и не ме занимавай ! Айде, Невербенд
05-04-2016, 10:55
Еййй кви факти вадиш няма що снимката не била моя ти кво искаш да кажеш че се представяш за Роналдо ли ? И къв си ти че да ти се доказвам някъв загорял дето само хейтва по форумите хаха еми не мерси
baby_baby
05-04-2016, 10:58
За мен това не е нормално
sadasdaaa
05-04-2016, 16:27
Хаха , посмях се докато чета как двама комплексари спорят :Д .
Някакъв с снимка на Роналдо , който си скуби веждите и си слага 1 килограм гел преди да излезе да симулира на терена (явно за теб това е да си мъж (на 15 години)):Д .
И няк'во момиче което си убива времето тук , щото няма приятели с които да излезе и се прави на яка по форумите като тоя келеш по горе ....
Пълна трагедия !
По темата: Зависи на колко години е приятеля ти.. Много момчета в първите години от пyбертета или малко преди това, са го правели...
По темата: Зависи на колко години е приятеля ти.. Много момчета в първите години от пyбертета или малко преди това, са го правели...
И ти ли, Бруте!?
05-04-2016, 16:55
Хаха , посмях се докато чета как двама комплексари спорят :Д .
Някакъв с снимка на Роналдо , който си скуби веждите и си слага 1 килограм гел преди да излезе да симулира на терена (явно за теб това е да си мъж (на 15 години)):Д .
И няк'во момиче което си убива времето тук , щото няма приятели с които да излезе и се прави на яка по форумите като тоя келеш по горе ....
Пълна трагедия !
Акаунта ми е от 3 години и сигурно в година веднъж влизам тук бях си пуснала една тема преди седмица две и влизам да си я проверявам и да както каза убивам малко време ... но как прецени че нямам приятели с който да излизам не ми е ясно :D а да и се правя на яка пред хора който не познавам и те мен също хаха ква е логиката ?
MalePan7her
05-04-2016, 18:28
Еййй кви факти вадиш няма що снимката не била моя ти кво искаш да кажеш че се представяш за Роналдо ли ? И къв си ти че да ти се доказвам някъв загорял дето само хейтва по форумите хаха еми не мерси
На ееееееййй знаеш ли кой говори??? Овчарите на село така се провикват като викат овцете, еееейййй!!!
Ти да не си овчарка? Българска овчарка миризлива каракачанка? Или теб те пасат на паша, тоест ти си овцата???
Да, аз съм братът на Роналдо и изглеждам като него! Сега вече знаеш тайната ми!
И как разбра точно че съм загорял? Ако бях загорял щях да искам секс от теб! Теб да съм те свалял??? Нито искам да ти пиша, нито искам секс от теб, защото си трътла!!! И си малка трътла, което е още по-лошо!!! Затова вместо да плямпаш празни приказки, иди се погрижи за тялото си!
По принцип пращам целувки! Виртуални, понеже нали няма как наживо, обаче на теб ти пращам само здрависване, толкова заслужаваш заради характера си! АДИОС, ЧИКА ЕСТУПИДА
05-04-2016, 18:45
Страшни затапки правиш няма що и започвам да си мисля че дори 15 нямаш ... освен за ебане и село друго не говориш. И май най добре знаеш как се викат овце ама е така сте всички селяни като си направите регистраций по разни сайтове и си дигате мерника много хаха нямам думи просто какво да споря с толкова ограничен човек като по този начин само си повдигаш ниското самочувствие . Първо почни да уважаваш себе си и тогава коментирай мен защото говориш за оная си работа все едно си я намерил на улицата и така като ти разгледах мненията само на тема ебане се обаждаш и разни обратни толкова ли ограничен човек си ? Толкова ли нямаш достойнство и самоуважение, толкова ли прост си че всяка втора дума тук ти е - сперма и гей ... о и да засегнах се че не ми прати целувка много ме е яд честно...
Много ме засегна мисля да изляза от форума да си изтрия акаунта да се заключа в нас и да не излизам...
Не се засягай.
05-04-2016, 18:53
Не се засягай.
Е как да не се засягам виж го сега и целувка не иска да ми праща :D
Е как да не се засягам виж го сега и целувка не иска да ми праща :D
Аз ще ти дам.
:smt058
Сигурна ли си само по форумите че еба ? Ако искаш могат да ти потвърдят оттук доста хора , кои точно наебах.
анархи, ти ли си тва
Ами ти не пускай, може и с няколко да мастурбира !
MalePan7her
05-06-2016, 02:29
Страшни затапки правиш няма що и започвам да си мисля че дори 15 нямаш ... освен за ебане и село друго не говориш. И май най добре знаеш как се викат овце ама е така сте всички селяни като си направите регистраций по разни сайтове и си дигате мерника много хаха нямам думи просто какво да споря с толкова ограничен човек като по този начин само си повдигаш ниското самочувствие . Първо почни да уважаваш себе си и тогава коментирай мен защото говориш за оная си работа все едно си я намерил на улицата и така като ти разгледах мненията само на тема ебане се обаждаш и разни обратни толкова ли ограничен човек си ? Толкова ли нямаш достойнство и самоуважение, толкова ли прост си че всяка втора дума тук ти е - сперма и гей ... о и да засегнах се че не ми прати целувка много ме е яд честно...
Всъщност числото "15" се намира някъде около мен, тук позна сладур! 15 е дължината на кура ми омекнал. Два пъти умножено по 15 -> обща дължина на кура ми надървен. Освен за ебане и за село за друго не говоря, защото (би трябвало да се сетиш доста лесно, ако си както твърдиш, толкова "умна") на село само ебем. Друго на село няма какво да правим, нормално това да са ми интересите. Село и ебане!!! Еблив селяк съм и ще те наеба, а след това ще те омацам с тор! :smt050
Ние селяните сме по граждани и от гражданките като теб, защото знаем, че "регистраций" се пише "регистрации". 8-)
Самочувствието си го дигам по много други начини, със сигурност ти не си един от тях, тъй като доколкото знам не те знам как изглеждаш, възможно е да си доста дебела например. Как ще си вдигам тогава самочувствието като комуникирам с една дебелана с виснали цомби като на крава майка и с 3 декара гъз? :smt057
Яд те е честно, обаче ми разгледа мненията, май на "гражданчето" му стана интересно??? :smt058 :smt058 :smt058
анархи, ти ли си тва
?
05-06-2016, 18:50
И прецени че съм дебела от нещо което съм писала преди 3 години хаха филмирано футболистче
MalePan7her
05-06-2016, 18:56
- Каза момичето което ще си разтвори краката за гол когато ме види
05-06-2016, 20:00
Ти нормален ли си едно изречение не можеш да вържеш освен за секс за друго не мислиш толко си ограничен без грам достойнство и самоуважение си е за такова нищожество ли да си отварям краката хаха мижитурка
MalePan7her
05-06-2016, 21:21
Добре трътло, айде избери си тема на която да говорим, обаче ако те затапя, ще се надупиш да те наеба и после ти свърша в устата, разбрахме ли се?
Ебаси предложението :D
Момчето е загоряло, кво искаш :D
MalePan7her
05-09-2016, 07:04
Аз ако съм загорял, ти трябва да си прегорял, не по-точно ОВЪГЛЕН като мангал от Българово.
Просто обичам този израз много - put your mouth where your money is.
А при теб по-добре ще работи - put your little cock where your mommy is.
TROLLDADLOLCAKE
05-09-2016, 16:08
Всъщност не можеш да го изтриеш, явно си тъпа като баба ми от село Кочериново !
Не може да се изтрива акаунта за да ти четат децата простотиите много време след като си тръгнеш, лапенце !
Но ако искаш може да направим така, че да ти се наложи после да си забърсваш спермата ми от путката ти и от устичката ти. Много е гъста и лепне и не знам как ще успееш но може да пробваш !
Колко прост трябва да си за да наречеш собствената си баба "тъпа" ?
То, ако простотията му бе спряла само на 'тъпа като баба ми'..
От чисто любопитство, кажи с какви мъжки неща се занимава твоя евентуален приятел?
От чисто любопитство, кажи с какви мъжки неща се занимава твоя евентуален приятел?
Лови крокодили сигурно.. (Тя му е трофей от предишен лов) :D
Never... Нищо лично :D
HollyGolightly
05-13-2016, 00:05
Пхахах не е гей глупости просто момчетата са много по разкрепостени от момичетата и са пълни простаци така че всичко може да се очаква от тях
Очевидно и той с такива неща, като на авторката
И не, не е нормално :? Да ви се чуди човек къде сте ги намерили такива и двете
sofityoy
05-19-2016, 19:18
За мен това не е нормално
За мен също...но пък,когато едни мои приятели бяха на по 15-16 бяха разправяли,че си мастурбирали заедно пък сега не са обратни,даже са си с сериозни връзки и двамата.Не знам,деликатна тема е :D
KaRiNa.Ni
06-07-2016, 21:42
То първо така се почва с мастурбацията заедно после нещо друго ще почнат да правят и хопп приятеля ти ще иска да го чукат него...
dwanewane
06-11-2016, 13:17
Na kolko e tozi