PDA

View Full Version : не се интересувам от секс

stalker681
05-04-2016, 13:14
Здравейте на 16 години съм.Нормално ли е че не се интересувам нито от секс нито от момичета нито от момчета занимавам се само с песни на КРАЛЯ НА ПОПА и с компютри.

divergent
05-04-2016, 14:16
напълно, хубавата музика може да ти докара повече оргазми от проваления секс.

solo_
05-04-2016, 16:40
Здравейте на 16 години съм.Нормално ли е че не се интересувам нито от секс нито от момичета нито от момчета занимавам се само с песни на КРАЛЯ НА ПОПА и с компютри.

Всички земляни правят секс, но никой нищо не е спечелил.

TROLLDADLOLCAKE
05-04-2016, 23:21
То хубаво ама след някоя друга година да няма тема "Помощ на 21 съм и съм още девствен - нямам никакъв опит" ..

sladura89
05-05-2016, 11:54
Ами има и хора асексуални, които секса не ги вълнува! Малко са, но ги има! :)

toni1000
05-06-2016, 11:22
Асексуалността не е нормално нещо. Има момчета, които обаче навлизат по-късно в пубертета, ако случаят е такъв, няма нищо страшно.

MalePan7her
05-06-2016, 15:27

Не, не се притеснявай. Прави това което ти харесва на момента. Винаги ще се намерят хора или медии, вайрал клипове, телевизия и всичко останало за да ти насажда в главата, че има нещо в теб, че си различен. Отдавна да си различен стане прекалено опасно, затова дръж за себе си интересите си и не споделяй на останалите подобни неща. Тук във форума няма проблем понеже си скрит и анонимен, но по добре така да си остане. Ако има нещо по добре си го излей тук отколкото да го напишеш на някоя съученичка във фейсбук или на майка ти и да ти се смее цялото училище после.

Аз от малък се занимавам с компютри и когато другите ми се смееха, аз заради агресивния си и непреклоним характер им казвах да си го начукат. Никога не съм слушал другите, винаги съм гледал себе си, макар че на моменти да съм се съмнявал в себе си. Продължих доста години да се развивам и сега съм могъщ. Затова, keep going brother.

tqnk0
05-07-2016, 08:45
За всичко си има време. Поеми дъх и продължи напред ще си намериш майсторката :)

KondioVarvarina
05-07-2016, 20:07
Аз от малък се занимавам с компютри и когато другите ми се смееха, аз заради агресивния си и непреклоним характер им казвах да си го начукат. Никога не съм слушал другите, винаги съм гледал себе си, макар че на моменти да съм се съмнявал в себе си. Продължих доста години да се развивам и сега съм могъщ. Затова, keep going brother.

Добре казано! Ще трябва да го въведа и при себе си този подход :D.