PDA

View Full Version : Парене околу главичката

HexaneFTW
05-04-2016, 22:45
Здравейте аз съм на 13 години мастурбирам от 1 до 2 пъти през ден. Преди 1 година имах проблем мина. Сега се повтори отново. Нищо ми нямаше 1 годена докато вчера се върнах от училище ......... към 4 часът като нашите излязоха започнах да мастурбирам 20-30 минути със почивки вечерта към 23:00 вечерях ( солен вид месо все пак споменавам ) нищо ми нямаше и играх на компютъра и докато се усетя Се оказва че имам нетърпимо парене околу главичката така отидох в тоалетната започнах да уринирам и болката/паренето беше вече адски гадно/нетърпимо после се заключих в тоалетната
обелих си главичката измих я 3-4 пъти със приятна топла вода и специално гелче за тоалет и спря да щипи но щом се подсуших пак започна после се намазах с крем Здраве болката се облекчи с 30% и си легнах с адски нетърпеливо парене
:( казвайте ми какво да правя и забравих да спомена главичката отдолу е зачервена :(

казвайте ако трябва ще ви покажа снимка на главичката ми
но моля помагайте

TROLLDADLOLCAKE
05-04-2016, 23:20
Калиев перманганат ( ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КАЖИ ДА ТИ ОБЯСНЯТ КАК СЕ РАЗТВАРЯ,КОГАТО СЕ ПОЛЗВА ЗА ГЕНИТАЛИИ - светло розов цвят!). И другият път преди да лъскаш бастуна си измий ръцете!

Laser824
05-05-2016, 10:08
Здравей! Виждам че си написал че вече си я измивал но болката пак се е връщала, мазал си я и не е имало резултат. Лично аз мисля че най доброто решение е да кажеш на вашите и да отидете на лекар, защото ако не се предприеме някакво действие, може да се получи страшна инфекция и евентуално рак на простатата и след това смърт. Съветвам те колкото се може по скоро да кажеш на родителите си за това, нали все пак за това са родителите :Д и да отидете на лекар, където ще ти предпишат някакво лекарство и ще ти мине. Забрави за срама, по важно е да живееш. :)
Надявам се да съм бил полезен! :) Късмет!

Грозния
05-05-2016, 16:58
:( казвайте ми какво да правя и забравих да спомена главичката отдолу е зачервена :(Претрил си го от много лъскане най-вероятно :D! Добре е че си го намазал с крем, изчакай да се излекува и карай по-полека! Успех :)!

може да се получи страшна инфекция и евентуално рак на простатата и след това смърт.Трол!