HexaneFTW
05-04-2016, 22:45
Здравейте аз съм на 13 години мастурбирам от 1 до 2 пъти през ден. Преди 1 година имах проблем мина. Сега се повтори отново. Нищо ми нямаше 1 годена докато вчера се върнах от училище ......... към 4 часът като нашите излязоха започнах да мастурбирам 20-30 минути със почивки вечерта към 23:00 вечерях ( солен вид месо все пак споменавам ) нищо ми нямаше и играх на компютъра и докато се усетя Се оказва че имам нетърпимо парене околу главичката така отидох в тоалетната започнах да уринирам и болката/паренето беше вече адски гадно/нетърпимо после се заключих в тоалетната
обелих си главичката измих я 3-4 пъти със приятна топла вода и специално гелче за тоалет и спря да щипи но щом се подсуших пак започна после се намазах с крем Здраве болката се облекчи с 30% и си легнах с адски нетърпеливо парене
:( казвайте ми какво да правя и забравих да спомена главичката отдолу е зачервена :(
казвайте ако трябва ще ви покажа снимка на главичката ми
но моля помагайте
обелих си главичката измих я 3-4 пъти със приятна топла вода и специално гелче за тоалет и спря да щипи но щом се подсуших пак започна после се намазах с крем Здраве болката се облекчи с 30% и си легнах с адски нетърпеливо парене
:( казвайте ми какво да правя и забравих да спомена главичката отдолу е зачервена :(
казвайте ако трябва ще ви покажа снимка на главичката ми
но моля помагайте