Влез

View Full Version : Кафява течност след цикъл и противозачатачни

DirtyDirty
05-06-2016, 17:09
Здравейте.
Искам да ви споделя следния проблем. Уж вчера ми свърши менструацията обаче както всеки път ( всеки месец ) към края на цикъла си имам кафеникава течност но е много малко, просто някакво зацапване. Поради менструални проблеми преди 9 дена почнах да пия противозачатачни , т.е. първият ден от цикъла (изписани от гинеколога ми). Днес го правихме с приятеля ми и той свърши в мен и изтече много от тая течност и много ме уплаши... никога до сега не е свършвал в мен, нито някой друг. Малко тъпо звучи но дали по някаква вероятност спермата да се е смесила с тая кафява течност дето имам не знам ? На някой случвало ли му се е? Ще се радвам ако някой може да ми помогне :)
П.С. Не ми предлагайте да ходя на гинеколог, защото с него сме се разбрали да се видим след като свършат тези противозачатачни.

Damia
05-06-2016, 17:26
По принцип щом започнеш да пиеш противозачатъчни е съвсем нормално да има увеличено зацапване. Не мисля, че има причина да се притесняваш. Не знам защо е имало толкова много течност, може би наистина спермата се е смесила с нея, но и аз няма как да знам. Ако е било еднократно, наистина не звучи като проблем.

DirtyDirty
05-06-2016, 17:29
да еднократно беше дори не миришеше на кръв

toni1000
05-06-2016, 18:00
Шоколадова киста?

Amorenvivo
05-06-2016, 19:42
Вие нормални ли сте бе хора?! Очевидно не! Как ще те свършва в теб,това че ползваш противозачатачни,не значи че не може да забременееш,и не е само това може да се хване абсолютно всичко най-вече спин! После ревете,като заклани той ме зарази с нещо или ооо бременна съм трябва да правя аборт! Първо мислете с главите си и тогава с половите органи!

Damia
05-07-2016, 09:36
Не знам какво толкова ненормално откриваш. В самата листовка на хапчетата пише, че ако ги започнеш в първия ден от цикъла, започват да действат почти веднага. Хубаво е първия месец, докато свикне тялото с хормоните, да се взимат още някакви предпазни мерки, но по принцип нищо толкова неправилно не са направили. През първия месец, когато аз ги взимах, приятелят ми не свършваше в мен, но не сме и ползвали презерватив и нямаше никакъв проблем. Относно болестите - няма как да знаеш те в каква ситуация са. Може да са се изследвали, може да са нямали други партньори - те си знаят и са си преценили.
Нейният въпрос беше съвсем друг.

Amorenvivo
05-07-2016, 09:44
Тук не сме гинеколози,уролози и лекари по вътрешни болести Damia! За всяко едно притеснение,като нейното се ходи на гинеколог,и не да чака понеже са се разбрали да ходи,като и свършат евентуално противозачатачните! Когато водиш полов живот винаги се пита гинеколога за проблеми,а не да стоиш,като гръмнат и после да пишеш във форум!

Damia
05-07-2016, 09:51
Ти в първото си мнение нито веднъж не коментираш дали трябва да се ходи на лекар? Даже не коментираш конкретния проблем, а съдиш как е постъпила. Аз също смятам, че трябва човек да се съветва с лекар, но едновременно с това не мисля, че проблемът й е чак толкова сериозен, че да тръгнем да я притесняваме колко зле е положението. Най-нормалното нещо, когато приемаш противозачатъчни, е да има кафяво течение. Ако проблемът продължи и й се струва вече наистина не както трябва, да отива на лекар разбира се.

Amorenvivo
05-07-2016, 10:02
Такава тема не се пуска във форум,а първо се запознава и се чете! В първият си коментар не отговорих конкретно,но трябваше,това да го напиша,то за това си има кампании против спин,и се раздават кондоми! А не мисля че човек,който пише в подобен форум за съвет и то от такъв тип си е направил труда,да ходи до болницата и да си е направил изследвания. А и си има майка,с която може да поговори,а не да търси мнения от непознати хора! Когато се ходи на гинеколог се разпитва подробно,за евентуални проблеми! Ние всички се извъдихме "лекари по всички болести" във форума...за компетентно мнение ЛЕКАР!!!!

Damia
05-07-2016, 10:07
То тогава целият раздел "здравни проблеми и болести" не трябва да го има :D аз не съм казала, че ми е компетентно мнението, но казвам това, което аз знам, а тя да си преценя. Щом въпросът е зададен, по-добре да споделим личен опит вместо да я нападаме.

Rêver
05-07-2016, 10:38
Тук не сме гинеколози,уролози и лекари по вътрешни болести Damia! За всяко едно притеснение,като нейното се ходи на гинеколог,и не да чака понеже са се разбрали да ходи,като и свършат евентуално противозачатачните! Когато водиш полов живот винаги се пита гинеколога за проблеми,а не да стоиш,като гръмнат и после да пишеш във форум!

++++6 Евала :)

anonymous990763
05-07-2016, 10:46
То тогава целият раздел "здравни проблеми и болести" не трябва да го има :D аз не съм казала, че ми е компетентно мнението, но казвам това, което аз знам, а тя да си преценя. Щом въпросът е зададен, по-добре да споделим личен опит вместо да я нападаме.

Не му обръщай внимание.

Amorenvivo
05-07-2016, 12:53
Indistinct Момченцее не се бъркай чупка!!!

DirtyDirty
05-07-2016, 15:02
ама чакай малко защо ме нападаш без да си ме питала за какво точно съм ходила на гинеколог? нямам венерически болести лол, а казах че имам МЕНСТРУАЛНИ проблеми, също така той ми е първият и аз съм му първата :) просто питах дали тази кафява течност е от противозачатъчните не съм искала мнение за това как да правя секс

Amorenvivo
05-07-2016, 15:31
Не нападам,за тези си менструални проблеми се съветваш с гинеколога ти!!! Той най-добре ще ти обясни,а не от хора,които уж се правят че много разбират от гинекологични проблеми и т.н. Всеки различно ще ти каже и ще си задаваш още повече въпроси!