View Full Version : РАЗСТРЕЛ НА БАЩА
Здравейте, хора! Първо искам да кажа, че темата е сериозна и не е желателно да се подигравате. У нас имам проблеми с онова "нещо" наречено баща, и искам да го разстрелям (като куче - без да ми мигне окото)! Непълнолетен съм и съм адски хладнокръвен!
Накратко: Имам такива проблеми, че ми е дошло до гуша и усещам, че ще ми е много по-добре, ако този човек го няма! За тази цел, един мой приятел ми е дал пистолет, който да използвам. мен не ме е страх, че ще убивам.
Страх ме е от това, колко години ще лежа в затвора? Ако са 10 (примерно) няма да е страшно, но ако са над 15-20... еееее... :( Та има ли запознати? Аз търсих информация в Интернет, но нищо не открих по конкретен случай. Имайте предвид, че разстрелването ще бъде само и единствено при самозащита! Аз знам, че ако си убил някого при самозащита, присъдата е по-малка +ако си признаеш всичко.
Вие какво ще ми кажете по въпроса?
Сериозен съм!!!!
ТЕМАТА НЕ Е ТРОЛСКА!!!!!!!!
АгентМура
05-06-2016, 18:57
гръмни го, ще пледираш невменяемост. Ти и без да пледираш, че си откачалка, навярно ще го забележат. КУЧЕ БОЛНО!!!
гръмни го, ще пледираш невменяемост. Ти и без да пледираш, че си откачалка, навярно ще го забележат. КУЧЕ БОЛНО!!!
Нали има детектор на лъжата и професионални психолози, тъпак такъв?
MalePan7her
05-06-2016, 19:01
Значи и аз съм сериозен , много хора страдат заради подобни простотии, наскоро един лигльо от София княжево май беше отишъл да разчиства сметки с пистолета на вуйчо си и сега вуйчо му е в затвора и всички които притежават оръжие в България усещат анален тласък. Ако темата не е тролска, което ме съмнява, понеже няма как да имаш пистолет, освен някоя газова тъпотия да е, не пречуквай баща ти с каквото и да е оръжие законно. Ползвай просто някой метален прът или дъска, защото по този начин го слагаш и на всички останали които нямат касателство с твоят случай. Просто му играй сопата, желязо или нещо такова върши работа. Но моя съвет е да изтраеш и да се разкараш оттам, да не убиваш, най мноо му играй един бой в мутрата да са кротне и след тва изчезвай когато имаш възможността.
АгентМура
05-06-2016, 19:03
Нали има детектор на лъжата и професионални психолози, тъпак такъв?
ми откачай пред тях ве, тъпак.
ми откачай пред тях ве, тъпак.
Човек, това са психолози! Разпознават езика на тялото и знаят кога каква роля играеш.
MalePan7her
05-06-2016, 19:06
Ако отидеш в затвора не за 10 години ми за 2-3 месеца ще превъртиш тотално.
MalePan7her
05-06-2016, 19:07
Кво си мислиш, че ще имаш тинпроблем да пишеш ли ? Митьо очите не го гледай той има 50 лаптопа там и яде Бонфиле с песто. Ама ти ще ядеш сух хляб и ще те бият циганите.
Значи и аз съм сериозен , много хора страдат заради подобни простотии, наскоро един лигльо от София княжево май беше отишъл да разчиства сметки с пистолета на вуйчо си и сега вуйчо му е в затвора и всички които притежават оръжие в България усещат анален тласък. Ако темата не е тролска, което ме съмнява, понеже няма как да имаш пистолет, освен някоя газова тъпотия да е, не пречуквай баща ти с каквото и да е оръжие законно. Ползвай просто някой метален прът или дъска, защото по този начин го слагаш и на всички останали които нямат касателство с твоят случай. Просто му играй сопата, желязо или нещо такова върши работа. Но моя съвет е да изтраеш и да се разкараш оттам, да не убиваш, най мноо му играй един бой в мутрата да са кротне и след тва изчезвай когато имаш възможността.
Ако беше толкова лесно... Пистолета не е кой знае какво, малък е и е от много време в мен и е перфектен за убиване! Аз не искам да е с лопата, защото ще стане бавно и за мен ще е ужас, тъй кат досега не съм убивал човек. Аз мисля, че с пистолет е много по лесно! Това от което ме е страх, е присъдата... Аз ще кажа, че е било при самозащита (което ще е вярно) и ще си призная всичко.
Основно въпроса ми е колко години ми биха лепнали?
АгентМура
05-06-2016, 19:07
Човек, това са психолози! Разпознават езика на тялото и знаят кога каква роля играеш.
ми закво въобще очакваш на 100%, че ще те заподозрат? убий го някъде извън вкъщи и скрий трупа някъде. бях гледал в един филм- вързваха едни хора живи за дървета в гората, намазваха ги с мед и на другия ден само кокали останали има. мечките ги изяждали
Ако отидеш в затвора не за 10 години ми за 2-3 месеца ще превъртиш тотално.
Аз имам железни нерви и желязна психика.
ми закво въобще очакваш на 100%, че ще те заподозрат? убий го някъде извън вкъщи и скрий трупа някъде. бях гледал в един филм- вързваха едни хора живи за дървета в гората, намазваха ги с мед и на другия ден само кокали останали има. мечките ги изяждали
Това е филм... не реалния свят
АгентМура
05-06-2016, 19:09
Това е филм... не реалния свят
не беше на филм, сега като си припомних по- добре. намери гора с мечки
MalePan7her
05-06-2016, 19:09
Желязни нерви докато цигански кур не ти удари анала.
Желязни нерви докато цигански кур не ти удари анала.
Защо ще ме чукат? мен ме съдят за убийство, а не за педофилия... И квото и да стане, мен ме интересуват годините!
не беше на филм, сега като си припомних по- добре. намери гора с мечки
Ти били ми помогнал?
АгентМура
05-06-2016, 19:13
http://s3.india.com/wp-content/uploads/2015/04/murder211.jpg
Соло, не прави нищо, че къвто си прост ще земеш вместо него да гръмнеш себе си.
Накратко: Имам такива проблеми, че ми е дошло до гуша и усещам, че ще ми е много по-добре, ако този човек го няма! Обърни се към Агенция за Закрила на Детето! Ако не знаеш къде се намира, попитай в общината.
Ако извъшиш убийство, дори да си непълнолетен, ще те вкарат в детския затвор в Бойчиновци и там...
Желязни нерви докато цигански кур не ти удари анала....което никак няма да ти хареса!
MalePan7her
05-07-2016, 17:23
Дори и в ТВУ да отиде, там ще го скъсат от бой мангалите и турците, нали знаеш как ни ненавиждат като раса. Дори да си 150 кила говедо, което не си, нали ще се съберат петима мангала с шенкове (импровизирани ножки) и ще ти ебат майката на анала.
stalker681
05-07-2016, 18:30
До автора: никой няма да ти кажа колко години точно във този форум.
за самозащита съм чел че в българия е от 20 до 40 години затвор.
АгентМура
05-07-2016, 18:35
Дори и в ТВУ да отиде, там ще го скъсат от бой мангалите и турците, нали знаеш как ни ненавиждат като раса. Дори да си 150 кила говедо, което не си, нали ще се съберат петима мангала с шенкове (импровизирани ножки) и ще ти ебат майката на анала.
gangsta shit https://www.youtube.com/watch?v=uND8N_5BDhQ
Гледайки как вярвате на трола соло, спрях да вярвам в еволюцията и в бъдещето на човечеството... :D
Гледай само да не е като този http://www.vice.com/read/my-father-killed-two-people
Хора, моят въпрос е колко години ще ми дадат, а не какво са направили другите... Аз съм стрелял с оръжия, тъй че знам как се прави.
Въпросът е какво ще стане в съда...
Както вече казах, убийството ще е при самозащита
stalker681, как 20-40 години бе??? това е при самозащита, а не умишлено
stalker681
05-08-2016, 18:02
Хора, моят въпрос е колко години ще ми дадат, а не какво са направили другите... Аз съм стрелял с оръжия, тъй че знам как се прави.
stalker681, как 20-40 години бе??? това е при самозащита, а не умишлено
ne zabravqi 4e tova e bylgariq
ne zabravqi 4e tova e bylgariq
Какво точно имаш предвид?
Нали вече ти казаха да пледираш невменяемост. Всички ще ти повярват и не без основание.
Нали вече ти казаха да пледираш невменяемост. Всички ще ти повярват и не без основание.
Аз казах, че не съм болен! Това, че искам да убивам, не значи че съм болен!
Нали казах, че няма как да се преструвам, защото психолог не може да се излъже.
Нали казах, че няма как да се преструвам, защото психолог не може да се излъже.
Съдейки по психическото ти състояние, няма да е лъжа :D.
stalker681
05-09-2016, 09:02
Какво точно имаш предвид?
4e vyv bylgariq moje daje da ti dadyt i smyrtna prisyda ili dojivotna
4e vyv bylgariq moje daje da ti dadyt i smyrtna prisyda ili dojivotna
Не. Ако имаш достатъчно пари, сам ще избереш какво да бъде наказанието. Тук най-много да му дадат 5 години (за убийство при самозащита - разбира се, ако успее да се докаже, че е било при самозащита).
baby_baby
05-15-2016, 14:53
Темата си е тролска!!!
Темата си е тролска!!!
Откъде разбра, че темата е тролска, baby_baby? http://i.imgur.com/4KXArwk.gif Мога да ти кажа, че темата НЕ е тролска!
АгентМура
05-15-2016, 15:05
http://thumbs.dreamstime.com/z/sick-dog-11644131.jpg
http://thumbs.dreamstime.com/z/sick-dog-11644131.jpg
Смисъл има ли в това?
АгентМура
05-15-2016, 15:13
Каква бе смисълът на този шибан картинка?
amxmodx ще знае.
amxmodx ще знае.
Какво ще знае?
АгентМура
05-15-2016, 15:23
Какво ще знае?
Че си тъпо копеле.
Че си тъпо копеле.
АгентМура, ти си най-красивото хлапе! От теб няма по-красив! :rolleyes:
poorArya.
05-16-2016, 01:15
Бе не си струва, ти глупав ли си, дори да не ти тежи на съвестта цял живот (малко възможно) и дори да ти е 1 година времето в затвора ти от там ще излезеш адски травмиран, ако не и луд. Ти и 1 месец да стоиш няма да излезеш с всичкия си, шега и преувеличение ти се струва... Аз съм прекарвала 24 часа и то добре, че ме изкараха преди да минат 24, защото наистина откачаш просто. И други приятели имам, които са прекарвали 24 часа, те също могат същото да потвърдят- ужасно е, много по- ужасно от колкото можеш да си представиш, ама много, поради много много причини...Представям си 2-3 години да лежиш- най- малкото ще се обезличиш, ще изгубиш себе си и човешкото в теб,най- малкото заради липсата на свобода, а ако не си бил истински престъпник- ще излезеш като такъв... Освен това работа адски трудно ще си намериш, а докато си намериш и разсъдъка и нормалното поведение сред/ към хора да не говорим. Много трудно ще си стъпиш на краката и материално и психически. Щом е при самозащита вземи си електрошок, удари му един ток и извикай полицията да им разкажеш, защо трябва да си проваляш целия живот и бъдеще...